radu101 Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 nu i-mi mai functioneaza semnalizatoarele(suzuki gsx600f)(dar au momente in care merg)care sa fie problema?din intrerupator?poate fi ramas blocat in pozitia centrala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 posibil sa fie un contact imperfect pe undeva! in blocul de lumini! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinpreotescu Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 daca te referi ca nu merge nici st nici dr, atunci trebuie sa verifici: 1- sa ai tensiune la mufa de alimentare a releului. 2- firul dintre intrerupator si releul de semnalizare 3- toate mufele de la intrerupator si de la releul de semnalizare 4- insusi releul de semnalizare, prin inlocuire cu altul. 5- intrerupatorul ( trebuie desfacut) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu101 Postat Mai 23, 2007 Autor Share Postat Mai 23, 2007 daca te referi ca nu merge nici st nici dr, atunci trebuie sa verifici: 1- sa ai tensiune la mufa de alimentare a releului. 2- firul dintre intrerupator si releul de semnalizare 3- toate mufele de la intrerupator si de la releul de semnalizare 4- insusi releul de semnalizare, prin inlocuire cu altul. 5- intrerupatorul ( trebuie desfacut) multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 nu i-mi mai functioneaza semnalizatoarele(suzuki gsx600f)(dar au momente in care merg)care sa fie problema?din intrerupator?poate fi ramas blocat in pozitia centrala? Am patit si eu, desfa contactul si curata tot jegul din interior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arkan Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Am patit si eu, desfa contactul si curata tot jegul din interior Pe langa praf si condensul care se formeaza e indicat la spalare sa nu mai pui jetul pe blocul de lumini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Spray de contacte in toate mufele, si mai vezi pe urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu101 Postat Mai 24, 2007 Autor Share Postat Mai 24, 2007 schimba releul de semnal sau incearca o curatate de unde pot sa i-mi iau un releu de semnalizare?trebuie sa fac camanda la louis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate