zahei Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 M-a sunat un prieten sa vada daca sunt ok, pentru ca a vazut un accident cu salvare si tot tacamul in care a fost implicat un motor negru, undeva intre Universitate si Unirii. Atat a putut sa-mi zica. Stie cineva mai multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 da zahei, nu erai tu stai linistit. si nici urma de salvare, era doar putin julit motociclistul. highside din lovit bordura la viteza, rostogoleala, motoreta a ricosat in 2 masini, s-a oprit dupa vreo 50-70 metri intr-un renault. toata lumea ok. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 La stiri a zis asa: ca s-a luat la intrecere cu o masina si ca e posibil sa aibe coloana rupta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 cred ca nu ati inteles. asta cu accidentu de duminica seara era IN FATA MEA la unirea. cand am vazut ca se strange lumea la Sf Gheorghe, am intors la stop si m-am dus acolo... Omu era ok, plus ca mi-am dat seama ca era un veki amic din liceu. Repet, motoreta varza, el cu o zgarietura la cot. Nici vorba de coloana sau altceva. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 cred ca nu ati inteles. asta cu accidentu de duminica seara era IN FATA MEA la unirea. cand am vazut ca se strange lumea la Sf Gheorghe, am intors la stop si m-am dus acolo... Omu era ok, plus ca mi-am dat seama ca era un veki amic din liceu.Repet, motoreta varza, el cu o zgarietura la cot. Nici vorba de coloana sau altceva. Sorin Nu cred ca era ala. La stiri au aratat cum l-au luat la Urgenta pe targa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DXU Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 a a vut capul spart in 100 de locuri...4 picioare rupte..etc wtc..qtc la fata locului au venit 43 de salvari si 21 de masini de pompieri si vreo 6 sectii de politie cu tot cu femeile de servici.. ce dracu ma.... accidentul s-a intamplat in fata mea.. veneam de la o terasa , bogdan a incercat sa treaca printre doua scuaruri , era ud pe jos si a derapat.. a luat scuarulin plin ea a sarit motoreta s-a dus.. motoreta nu e deloc varza are doar carenelemuci si radiatoarele sparte.. motociclistul este doar julit la cot cum s-a zis mai sus ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 hehe, mersi de tigari DXU. motoreta era varza ca avea rotile patrate. Sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 @DXU: eu am zis ca e vorba de altcineva din moment ce am vazut la tv cum il duceau cu targa in salvare si interviu cu taximetristu in care a intrat. Deci e vorba de 2 accidente in aceeasi noapte cu motoare negre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 Baaa... nu e bine... motoare negre, si eu am motor negru... sper sa nu fie ca pisica neagra pe deasupra... si mie imi place sa fac intreceri cu masini prin trafic... Baiazid stie de ce Lasand gluma la o parte... sper k tipul are doar o simpla julitura cum ati spus voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate