fox Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Cine se baga ?? E vreme frumoasa, muntii ne asteapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Eu ma bag, dar nu prea departe, maximum Brasov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 distractie maxima domnilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 Brasov suna bine 2 zile??? Cine mai vine ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 eu, dar abia peste o saptamana vedeti ca o sa fie concurs la zarnesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 cursa e pe week-end-ul acesta ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 cursa trebuia sa fie week-endul acesta ( 11 sept ) , da azi am auzit ca e pe pe 18 sept ( sambata cealalta)... oricum maine ma interesez Cand vreti sa veniti la brasov ? eu am fost la plimbare azi... (poza) .. voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 (editat) FRATILOR SUNT MAI MULTI INTERESATI DE TURA,DACA NU AVETI NIMIC IMPOTRIVA SA NE INTALNIM LA ARC SAMBATA PE LA 09 SA PLECAM TOTI DE ACOLO. (DACA NU PLOUA) MAXIMA SANATATE Editat Septembrie 10, 2004 de DCSAN20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 (editat) DCSAN, avem o problema aici. Noi suntem cu motoare usoare, nu mergem pe ele pana acolo, le punem pe remorca. In al doilea rand, ne ducem acolo ca sa "muncim" , sa transpiram, nu sa ne plimbam. Imi place sa merg in traseu greu, altfel simt ca "am frecat-o" degeaba. Am indoieli ca obiectivele noastre sunt aceleasi. Aaaa, si mai e o chestie: o gashca de endurisiti, daca sunt peste 3 buc., trebuie sa fie foarte omogena (ca motoare si pricepere), altfel stai ca fraieru' si in loc sa te dai, astepti unii dupa altii pana iti vine acru. Editat Septembrie 10, 2004 de DragosKTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 cursa e pe week-end-ul acesta ??? cursa este 18-19 Septembrie cand se vor desfasura urmatoarele: Concurs Amatori Concurs National Motocross Concurs Balcaniada Motocross Cand am programul va anunt. Cip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 DCSAN, avem o problema aici. Noi suntem cu motoare usoare, nu mergem pe ele pana acolo, le punem pe remorca. In al doilea rand, ne ducem acolo ca sa "muncim" , sa transpiram, nu sa ne plimbam. Imi place sa merg in traseu greu, altfel simt ca "am frecat-o" degeaba. Am indoieli ca obiectivele noastre sunt aceleasi. Aaaa, si mai e o chestie: o gashca de endurisiti, daca sunt peste 3 buc., trebuie sa fie foarte omogena (ca motoare si pricepere), altfel stai ca fraieru' si in loc sa te dai, astepti unii dupa altii pana iti vine acru. Cate kg. are KTM-ul tau? poate si eu vreau sa "muncesc" cred ca eu muncesc de doua ori mai mult ca tine ca ma duc calare ce vrei sa spui cu traseu greu,crezi ca XT-ul nu face fata? Daca am loc si eu pe remorca ma luati si pe mine? (ALTADATA?) Cu omogenitatea ai dreptate. DISTRACTIE PLACUTA ORICUM. MAXIMA SANATATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 Vreau sa subliniez foarte clar, ca nu este deloc in intentia mea sa jignesc pe nimeni. Ceea ce am scris mai sus sunt doar constatari din experientele anterioare. KTM-urile noastre au 117-120kg si saua ingusta si tare ca lemnu' De aia nu putem merge pe ele. Teoretic XT-ul ar face fata, daca are gume off-road si un sofer experimentat si FOARTE puternic. Saptamana trecuta de exemplu a venit cu noi un tip cu un LC4 si chiar daca am stat putin dupa el, n-a fost deranjant. Dar tipul e experimentat si puternic. In timpul liber joaca rugby cu baietii de la Grivita Rosie. Pe de alta parte remorca e plina... Saptamana viitoare insa, se intrevede o tura mai usoara in Piatra Mare. Atunci ar fi mai OK sa vii si tu. Mai tinem legatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 Nici n-am zis ca vrei sa jignesti pe cineva!!! OK ne auzim saptamana viitoare. MAXIMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pit Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 Dragos, vi sambata la zarnesti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate