Voschod_boy Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Va rog supneti-va parerile despre suzuki gsxf din 1997..as vrea sa imi cumpar dar..nu sunt inca hotarat.Daca se poate sa imi spuneti ce puncte nevralgice are...consum de carburant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 consuma cam mult dar in rest dupa parerea me este okey Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voschod_boy Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 Ai putea sa imi spui cam cat...asa in principiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxaru Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Racirea...boala lor! In rest..o mobra iertatoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Racirea...boala lor! In rest..o mobra iertatoare! Pai e cam exact pe dos. Eu am inceput pe o d-asta. N-are nici o problema cu racirea, in schimb nu iarta la greseli (2 la mine ). E grea, lunga, are pneuri inguste, cand se deschid vacuum-urile trage de rupe aderenta. Buna de touring (ceea ce si este), proasta de oras. Consuma ca o masina (intre 7 si 11 in functie de cum mergi). P.S. De ce ai postat la service? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 (editat) E un motor ok. Poti incerca si pneuri putin mai late. Consum intre 6 si10 l in oras, depinde cum tragi de ea. Mi se pare manevrabila, desi e mai lunga, daca nu ma insel, ca surorile ei de pana in '93. N-am auzit pe nimeni sa aiba probleme cu racirea. Oricum, ii vei aprecia manevrabilitatea, inclusiv in oras. In afara orasului... nici nu mai tre sa povestesc. Depinde si ce inaltime ai, eu am 1.70 si mi-a venit "manusa" pozitia pe ea, nu am avut probleme cu dureri de coloana sau oboseala la drum lung. O recomand. Editat Mai 26, 2007 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Racirea...boala lor! In rest..o mobra iertatoare! A mea nu s-a incins niciodata. De fapt nu am avut NICI o problema cu ea. Dar e balena lunga cu pneuri inguste, astea nunt defectele ei. Este o motocicleta intermediara, nici de incepatori nu e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 ii vei aprecia manevrabilitatea, inclusiv in oras [...] mi-a venit "manusa" pozitia pe ea Corect, pozitia este foarte comoda, chiar si pentru pasager. Cu manevrabilitatea - depinde cu ce compari. Daca o compari cu un chopper sau o Honda Goldwing, e bicicleta. Daca te gandesti ca are 230 de kilutze, iti vin in cap MULTE motoare mai usoare si mai practice pentru oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 NU AM AVUT POBLE ME CU EA.CONSUMA INTRE7=10 ORAS,AFARA PE A1 CU 140 5,5.O RECOMAND. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 sa sti ca ce s-a zis mai devreme ca rupe aderenta e adevarat....mi s-a intamplat de cateva ori, cand rulam cu vit a 2-a sau chiar a 3-a si am bagat brusc mana in gaz sa fac burn din mers, am pus 180 pe spate dar sa stii ca n-am rezolvat problema...in rest e cam grea si cam urata, zici ca e o mini-busa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate