WHITE RAVEN Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 mai oameni buni... ieri am vrut sa-mi montez flansa pt adaptarea a magnetoului de voskod si am sesizat ca am ambielajul stramb!!! de la ce poate sa fie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 pai , numa de la ambielaj poate fi! fortat la montare, sau cotele de strangere de la maneton sant duse... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 mai oameni buni... ieri am vrut sa-mi montez flansa pt adaptarea a magnetoului de voskod si am sesizat ca am ambielajul stramb!!! de la ce poate sa fie??? si motoru asta de simson pe care ai vrut sa montezi magnetoul a mers sau este inca pe bancul de lucru?? se poate stramba doar la montaj....de niste "manutze pricepute" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Daca ai noroc, e doar descentrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soti Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 (editat) Daca ai noroc, e doar descentrat. Atit de mult descentrat? Cred ca are fusul srtimb asta multumita unor mecanici care prind ambielajul antre virfuri si bat cu ciocanul an contragreutati pentru al centra,multumindu-se sa masore alinierea pe cota de rulment iar capetele ajung.... Parerea mea:scote ambielajul,desfal(depreseaza-l),verifica fiecare falca an parte la comparator atit pe cota de rulment cit si pe conul pe care intra rotorul dinamului (ar trebui sa fie pe zero) Editat Mai 25, 2007 de Soti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Mai 26, 2007 Autor Share Postat Mai 26, 2007 si motoru asta de simson pe care ai vrut sa montezi magnetoul a mers sau este inca pe bancul de lucru?? se poate stramba doar la montaj....de niste "manutze pricepute" mai de la montajul lui in carter nu cred ca este pt ca nu sunt chiar asa de fortos sa il stamb.... stau sa ma gandesc daca este de la lovitura primita in supapa ceva mai demult .... oricum problema pare rezolvata... am mai avut un ambielaj.. dar oricum am sa-l duc la un meserias ceva!! merci!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 mai de la montajul lui in carter nu cred ca este pt ca nu sunt chiar asa de fortos sa il stamb.... stau sa ma gandesc daca este de la lovitura primita in supapa ceva mai demult .... oricum problema pare rezolvata... am mai avut un ambielaj.. dar oricum am sa-l duc la un meserias ceva!! merci!!! da nu am zis ca tu l-ai strambat...inainte de tine au mai fost si altii..cine stie cati....si cate putin de la fiecare s-a adunat ambielajul este stramb sau descentrat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 mai oameni buni... ieri am vrut sa-mi montez flansa pt adaptarea a magnetoului de voskod si am sesizat ca am ambielajul stramb!!! de la ce poate sa fie??? pai sigur s-a descentrat deoarece inainte a fost pus pe el alternator de dacie......si ala sigur l-a descentrat(am patit si eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 mai oameni buni... ieri am vrut sa-mi montez flansa pt adaptarea a magnetoului de voskod si am sesizat ca am ambielajul stramb!!! de la ce poate sa fie??? La unul din ambielajele mele era POLIZAT conul Deh, meseriasi Conul pare OK la tine? Daca iti bate rotorul de Voshod e posibil sa nu stea bine pe con Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 pai sigur s-a descentrat deoarece inainte a fost pus pe el alternator de dacie......si ala sigur l-a descentrat(am patit si eu ) explica si mie cum a putut sa descentreze alternatorul de dacie ambielajul.?? ca in momentu in care faci adaptarea asta...pe ambielaj se monteaza o fulie....alternatoru de monteaza afara (undeva in fata pedalei de schimbat viteza) si "unirea" celor doua (fulia de pe ambielaj si fulia alternatorului) se face printr-o curea....si nu vad cum ar putea sa strambe asta ambielaju... lamureste-ma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate