Sari la conținut

Accident B 50 Tuw


Nitescu
 Share

Postări Recomandate

O "banala" prioritate de dreapta a facut ca un motociclist sa fie tarat 5 m pe asfalt.Ce este curios ca cei de PRO TV ajung intodeauna primii.Oare erau pe motocicleta? Sa speram ca motociclistul nu este prea rau.Cand am ajuns ambulanta tocmai pleca.Au venit relativ repede pt ca trecusem pe acolo inainte cu 15 minute si am avut aceeasi problema de prioritate.Din fericire pt mine ne-am "inteles din priviri"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am vb si eu cu un prieten si a zis ca la anuntat o colega de servici de accident si mototrul era destul de rau lovit...chiar nu stiu ce inseamna rau la ea...asa ca nu stiu ce sa zis.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

accidenntul a avut loc de dimineata la ora 9 pe strada ghica tei de la maica domnului...am oprit si eu insa motociclistul parea sa aibe ceva doar la picior(picioare)...motocicleta era destul de avariata...sanatate multa motociclistului...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa speram ca o sa auzim vesti de la motociclist, cat mai curand, si sa speram ca o sa fie vesti bune!!!!

E chiar asa de greu sa se asigure inainte sa intrei intr-o intersectie?? Daca era vreo blonda q fusta scurta si cu decolte al dreaq de nu o vedea. De mult ma gandesc sa-mi iau pietre sa dau dupa ei macar sa le indoi unpic tabla sa-i doara si pe ei sufletul, ca pe noi ar putea sa ne doara mult mai multe..daca nu cascam ochii. Sanatate motociclistului!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Insanatosire grabnica! Sper sa aflam ca nu e nimic grav pana la urma.

Mi se face lehamite de conservari. Acum o ora veneam dinspre circ spre maica domnului si in dreptul strazii unde se face dreapta spre spital, un papugiu care venea din fata, da sa intre peste mine sa faca el stanga spre spital. Nu aveam mai mult de 40km/h ca acolo e o trecere de pietoni si o las usor, mai ales ca ies multi cu botu in sosea dinspre spital. E eu acum mergeam linistit pe banda mea si ma intrebam daca idiotu nu se mai opreste. Instinctul a fost de a frana, dar m-ar fi luat din plin. Am deschis gazul in blana si idiotul a trecut la milimetri prin spatele meu. Aveam si farurile pornite, zgomot face suficient toba. La faza asta chiar am ramas tampit. Cum sa mergi pe banda ta si unu sa vina din fatza (clar te vede) si sa vireze peste tine??? Idiotul si-a vazut mai departe de drum nestingerit in timp ce eu ii umpleam frigiderul de carne! :cheers: papucarului!!! La un km distanta apoi, eu pe prima banda, eram inscris de 200m pe banda, un conservar cu un matiz, paralel cu mine a vazut el ca e libera banda 1 la semafor si jap dreapta. ma lipesc de bordura si franez relativ incet ca era nisip, tin apasat calxonu, imbeciu nimic! el tot dreapta. Chiar e atat de greu sa te asiguri cand schimbi banda? Si apoi mania asta daca in fata ta ai o masina la semafor si alta banda e libera, sa tzasnesti rpd pe ea??? Ce rezolvi? castigi 3 secunde, dar risti sa omori un om!

Mai e o stire la protv, cu o femeie care a omorat 4 oameni aflati intr-o dacie. mergea matracuca cu viteza, pierde controlul si omoara 4 barbati. finalul, cica 5 ani parnaie!!! Cum DOAR 5 ani??? i-as da pe viata!!!

Hai ca mi-am varsat oful si eu. gata ca am balarit destul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate mentalitatea majoritatii este: lasa ma ca se descurca ca se strecoare, sau, "da-l in masa de ce sa treaca pe langa mine cand eu stau la stop, ma bag".

Iar noi nu putem face decat niste incercari patetice (si de cele mai multe ori inutile) de a aduce la cunostinta soferilor de masini ca existam, si ca avem aceleasi drepturi ca ei.

Lucrurile nu or sa se schimbe (cel putin asta e parerea mea) iar oamenii care se urca pe motor trebuie sa fie constienti ca de la orice colt te poate surprinde o masina.

Faruri aprinse, motor turat ,asfalt uscat si bulan exagerat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...