digitallysane Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 http://www.motorcyclenews.com/nav?page=mot...=NEWS_NEW-BIKES Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 Mie-mi place cum arata, este foarte agresiva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 far furat de la gix, oglinzi de la benelli, motor de ducati, "fata spatelui" tirata putin de la 1000rr ....e kiar originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 superbestiala motocicleta motor bun suspensii de top si .... totul este la maxim si sa vezi ce as au in maneca ... TESI 2d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Septembrie 14, 2004 Share Postat Septembrie 14, 2004 Tobele alea parca nu sint de acolo!Poate sint subiectiv pentru-ca mie nu prea imi plac tobele sub sha decit la 996-998! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Septembrie 14, 2004 Share Postat Septembrie 14, 2004 demential! dar cel mai mult imi place "... unique tubular trellis swingarm." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate