Ralucone Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Momentan nu detin toate informatiile, este vorba de un prieten al unor prieteni de acolo, voi reveni maine cu restul detaliilor. Baiatul se numea Sergiu, locuia in Chicago, se pare ca a iesit dintr-o parcare si a fost lovit din plin de o masina care a intrat cu o viteza mult prea mare in parcarea respectiva. Baietii s-au dus deja sa ajute familia baiatului. Dupa cum spuneam, astept mai multe detalii de la baieti, oricum ar fi, e tragic si acolo, nu doar la noi... V-as ruga sa nu sariti cu presupuneri de gen ala era de vina sau ala, topicul asta este strict pt informare, va rog asta din respect fata de cel care a murit. Am sa revin cu detalii a.s.a.p. Condoleantele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 S-a aflat deja. E un topic un pic mai jos, tot la accidente. Ar trebui unite mai ales daca ai informatii noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Mai 29, 2007 Autor Share Postat Mai 29, 2007 pai atunci rog un admin sa le uneasca, nu m-am mai uitat prin topicurile cu accidente, sunt prea multe, din pacate. maine voi posta mai multe informatii, de la baietii de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Iunie 2, 2007 Autor Share Postat Iunie 2, 2007 Numele baiatului este Daniel Cius, azi a avut loc inmormantarea, in Chicago, toata familia lui fiind acolo. Daniel era din Bistrita. Din cate am inteles, baiatul a vrut sa intre intr-o parcare si a fost lovit in plin de o masina care a iesit cu viteza mult prea mare din parcarea cu pricina. Evident, se iau masuri pe cale legala, am sa mai intreb una alta despre caz in sine, momentan intreaga familie este zdruncinata... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wob Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 r.i.p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate