Purghy Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 @moshulik: ce tot faci bre cu alarma aia? Sau stii tu ceva ce noi nu stim? Se fura moto la Sarata? DECI PLECARE CATRE SARATA MONTEORU MAINE (SAMBATA) LA 9, DE LA PIATA ALBA IULIA. BINE, 9:30 DAR VA ROG NU MAI TARZIU (CICA). SE MERGE CU CALM, IN GRUP. CINE VREA SA IA SI SLIPUL DE BAIE. PT. CEI CARE NU STIU, SARATA MONTEORU ESTE FOARTE APROAPE DE BUZAU. SUNT CIRCA 160 KM, DECI SLABUT. POATE DE ACOLO MAI FACEM O EXCURSIE PE UNDEVA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 (editat) salut Daca tot va duceti acolo probabil ca o sa ne vedem... deci sa va dau detalii distanta: max 130 km drum: bucuresti - urziceni - costesti (pana in buzau) - sarata monteoru. La costesti trebuie s-a faceti stanga, este indicator, insa drumul este prin vreo 4 sate. mai exista si varianta spre buzau si pana la intrarea in buzau tot stanga peste un pod. drumul mai bun ce acolo insa trebuie sa va intoarceti vreo cativa km pana la un popas turistic. De aici veti face dreapta. Se trece prin Merei ai apoi Sarata Monteoru. Varinanta prin Costesti va intersecta calea ferata care se duce spre moldova cat si soseaua Ploieti - Buzau. Dupa intersectia cu calea ferata ajungeti la popasul despre care vorbeam mai sus. Se poate extinde traseul la vulcanii noroiosi, drumul este bun pana la Paclele Mici, este asfaltat de un an (acum vreo luna am facut drumul cu masina), se pot vizita Paclele Mici (cu taxe) cat si Pacelele Mari (fara taxa). pana la Pacelel Mari se face o ramificatie din drumul spre Paclele Mici, se poate circula, fiind un drum de dale de beton - in zona sunt ceva sonde. Daca mai vreti va mai spun oricum dupa cat se pare o sa fiu si eu pe acolo prin zona asfalt uscat Editat Iunie 1, 2007 de duncan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Nu sunt eu ala cu alarma ma confunzi . Eu plec acu, in 15 minute, la mare. Mi-au sunat in cap valuri toata ziua . De ce nu bagati voi plaja la mare, nu va inteleg , nimic nu se compara cu mirosul ala de scoici imputzite, bere bauta repede sa nu o ia soarele, nisipul din cort si din slipi, scoicile intrate in piele si carcalacii care misca sub picior cand intri in apa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 Nu sunt eu ala cu alarma ma confunzi . Asa e, @mih era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorevergrey Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 @moshulik: ce tot faci bre cu alarma aia? Sau stii tu ceva ce noi nu stim? Se fura moto la Sarata? DECI PLECARE CATRE SARATA MONTEORU MAINE (SAMBATA) LA 9, DE LA PIATA ALBA IULIA. BINE, 9:30 DAR VA ROG NU MAI TARZIU (CICA). SE MERGE CU CALM, IN GRUP. CINE VREA SA IA SI SLIPUL DE BAIE. PT. CEI CARE NU STIU, SARATA MONTEORU ESTE FOARTE APROAPE DE BUZAU. SUNT CIRCA 160 KM, DECI SLABUT. POATE DE ACOLO MAI FACEM O EXCURSIE PE UNDEVA... Hai ca o sa ne plimbam destul prin zona ca e tare frumos pe acolo! Sper sa nu fie gropane urate... De la Sarata traseul e Vernesti - Berca - Magura - Viperesti - Cislau - Calvini - Posestii Pamanteni - Drajna de Sus - Valenii de Munte. Daca avem timp urcam si pana la Izvoarele sa mancam un pastrav proaspat! salut Daca tot va duceti acolo probabil ca o sa ne vedem... deci sa va dau detalii distanta: max 130 km drum: bucuresti - urziceni - costesti (pana in buzau) - sarata monteoru. La costesti trebuie s-a faceti stanga, este indicator, insa drumul este prin vreo 4 sate. mai exista si varianta spre buzau si pana la intrarea in buzau tot stanga peste un pod. drumul mai bun ce acolo insa trebuie sa va intoarceti vreo cativa km pana la un popas turistic. De aici veti face dreapta. Se trece prin Merei ai apoi Sarata Monteoru. Varinanta prin Costesti va intersecta calea ferata care se duce spre moldova cat si soseaua Ploieti - Buzau. Dupa intersectia cu calea ferata ajungeti la popasul despre care vorbeam mai sus. Se poate extinde traseul la vulcanii noroiosi, drumul este bun pana la Paclele Mici, este asfaltat de un an (acum vreo luna am facut drumul cu masina), se pot vizita Paclele Mici (cu taxe) cat si Pacelele Mari (fara taxa). pana la Pacelel Mari se face o ramificatie din drumul spre Paclele Mici, se poate circula, fiind un drum de dale de beton - in zona sunt ceva sonde. Daca mai vreti va mai spun oricum dupa cat se pare o sa fiu si eu pe acolo prin zona asfalt uscat mai spune-ne ca le zici bine! Am inteles ca sunt multe de vazut prin zona, Manastirea Ratesti, Sarea lui Buzau ?, la Cislau / Barasti e ceva cetate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 Aaarrrghhhh... Abia astept!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 (editat) se mai poate face traseu spre Manastirea Ciolanu si tabara de sculptura de langa. este foarte frumoasa si merita vazuta... de cei caraora le plac asemenea vizite oricum daca ajungeti pe acolo, veti vedea ca este un mic loc de refugiu pentru locuitorii din buzau... intr-o vara am ajuns acolo si parea ca sunt pe litoral... lipsea doar marea, in rest agitatia esta cu prisosinta totusi cred ca drumul se potrivest emai bine unor motociclete enduro /touring. sunt ceva serpentine destul de starnse si drumul nu este ca-n palma si cam atat... as vrea sa stiu pe la cat estimati ca o sa fiti in Sarata Monteoru... ma gandesc ca poate va insotesc...daca reusesc sa scap de ai mei care-si vor face cu siguranta griji pentru mine si care, inca nu stiu ca mi-am luat motor. asfalt uscat Editat Iunie 1, 2007 de duncan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 @duncan: e imposibil sa aproximam o ora dar ma poti suna daca vrei, am nr. la profil. Si by the way: unde ascunzi hornetul de ai tai? E d-ala de se pliaza? Hai ca ne vedem acolo, sa nu te aud ca nu stiu ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duncan Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 inca il tin la serviciu in parcare si m-am mutat... stateam si eu pe vremuri in berceni acum nu mai stau acolo. cat despre moto nu o am decat de o saptamana adica azi chiar fac o saptamana de cand am semnat actele si am adus-o la bucuresti... din nefericire am o problema cu farul, s-a spart pe drum si nu imi permit sa fac drumuri prea lungi ca ma prinde seara si nu am decat faza lunga... apropos stii pe undeva pe unde pot rezolva problema repede (adica in seara asta sau mine dim?) tks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 Si care e problema daca ai numai faza lunga? Foarte bine! Bina ca o ai! Eu circul NUMAI cu faza lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Asa e, @mih era. umm pai mi-am facut "programarea" de mult si nu vreau sa-l incurc pe baiatul care mi-o monteaza ps ne vedem la rond Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 deci ne incadram in 250-300km total? hai ca vorbim dimineata la 9 ca nu stau prea "roz" cu gazul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 poze poze ? ps : a fost superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 DECI, UNDE SE MERGE MIINE??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 Poze la... poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Pozele aici: /index.php?showtopic=105585 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Eu am dat o fuga la plaja, de vineri seara, pana sambata pe la pranz, la Corbu. Intentionez sa fac "cartier general" acolo, mi se pare locul ideal pentru un gratar si o bere linistita, la malul marii, apoi de facut "enduro" cu touringu . Autostrada e o leaca plictisitoare, daca nu e trafic sau daca mergi singur, dar se castiga destul de mult la timp. Eu am facut cam 3 ore din bucuresti pana pe plaja. Ma duc si week-endul urmator, eu unul prefer zgomotul de valuri, bazait de tzantzari, duhoare de alge imputzite si motoare turate in plin pe nisip, decat motoare turate in gol la ploiesti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate