Vizitator ulise Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 Cum se face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 buna intrebare, si eu vreau sa aflu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Auxois Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 eu am facut-o foarte simplu, am dat rotile la un mos de vreo 80 de ani si le-a facut impecabile. Din cate stiu eu e la fel ca la bicicleta. Adik mai slabesti spitza din partea in care se duce roata si o mai strangi pe aia din partea opusa, dar ai grija sa nu fie unele spitze prea stranse sa se vor rupe, si cele prea moi de asemena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ulise Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 Eu am o Tula si nu are rotile pe spite. Cum fac in cazul asta? Sa o dau pe mana unor "meseriasi" buni de gura mi-e frica(sunt patit cu instalatia electrica la care aveam mici probleme si m-au rezolvat doi "destepti"). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Septembrie 16, 2004 Share Postat Septembrie 16, 2004 ..............pana la urma tot NU AM AFLAT unde centram rotzile la comuniste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Septembrie 16, 2004 Share Postat Septembrie 16, 2004 stiu pe cineva care centreaza in Bucuresti... Asta daca mai pot fi centrate! Si-a facut singur un sistem dar nu stiu in ce consta... Cine vrea poate sa-mi dea un mesaj pe privat si le dau nr de tel al omului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 22, 2004 Share Postat Septembrie 22, 2004 Rabinul-0724452023! Omul centreaza si la japo sau italiene, asa ca stie ce face! Sta undeva pe la Chibrit-Chitila! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Septembrie 26, 2004 Share Postat Septembrie 26, 2004 Artizanal daca vrei sa faci merge cam asa: Prinzi un ax in care se potriveste roata in menghina si o invirtzi putzin incet si vezi care e punctul cel mai greu. Apoi in partea opusa lipesti o bucata de plumb. Continui procedura pina roata se opreste in orice pozitie. E naspa ca trebuie sa tot probezi cu diferite gramaje. Cam asta e. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate