rechinulalb Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 As vrea sa ajung la Balea Lac cu motorul in wknd-ul asta, daca stie cineva cum e starea drumului mai sus de Balea Cascada il rog sa posteze aici. Stiu ca teoretic e inca inchis, dar ma gandesc ca poate trece motorul pe unde masinile nu pot... probabil mai e zapada scursa pe sosea blocand o parte din ea... Si inca o chestie...cum e drumul Brasov-Fagaras-Cartisoara? Se lucreaza, e decopertat pe portiuni, sunt semafoare (ingustari) multe? Merci... P.S. Motoarele participante vor fi o Honda Hornet si un Kawa ZZR deci nu se pune problema de mers pe coclauri ci numai pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Drum enervant din cauza de semafoare pana la intersectia spre Cartisoara, dar bun, nu va face probleme deosebite. Mai sus de Cascada se poate merge pana in sa, sa zic o treime de drum pana la Balea, dupa care e zapada si nu se poate merge nici cu ATV-u'. Daca ati fost prin zona, de la Balea Cascada se poate merge pana la ultima serpentina pe care o vezi de jos de la hotelul B Cascada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Mie mi se pare cam devreme de mers la Balea. Mai bine mergi cu noi la Voineasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 Sorry, cu cea mai mare placere alta data la excursii cu grupul, insa acum e o ocazie speciala. Merci de invitatie totusi! Mie mi se pare cam devreme de mers la Balea. Mai bine mergi cu noi la Voineasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate