ghost Postat Septembrie 12, 2004 Share Postat Septembrie 12, 2004 ce parere aveti de filmul ghost rider2? posibil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 12, 2004 Autor Share Postat Septembrie 12, 2004 pentru cei care nu-l stiu...... ma ofer sa-l fac cadou....... nu am crezut ca este posibil sa faci cu o mocicleta ceea ce face el...... este de domeniul fantasticului!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 12, 2004 Share Postat Septembrie 12, 2004 stai sa-l vezi pe balamuc mergand pe o roata sa-si ia tigari. de la constanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 12, 2004 Autor Share Postat Septembrie 12, 2004 mers pe o roata am mai vazut.......... dar sa te sui in picioare pe ea si mergi fara maini ........... este exagerata chestia ............. tipul e tare.......... poate are cineva partea 1........ sau un link!?........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 12, 2004 Share Postat Septembrie 12, 2004 daca ma sui in picioare pe ea si merg fara maini imi donezi motorul tau? p.s.: ai auzit de principiul giroscopului? in principiu daca nu esti bolovan poti face orice pe motoreta cat timp e in miscare si are o viteza suficienta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 12, 2004 Autor Share Postat Septembrie 12, 2004 degeaba.........filmul m-a impresionat profund..... cred ca l-am vazut de vreo 30 de ori si tot mai vreau............ e tare gagiul, si faza cu hayabusha m-a dat pe spate...... cred ca avea 350km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schilaci Postat Septembrie 12, 2004 Share Postat Septembrie 12, 2004 Am si eu filmul, sunt de belea artistii astia,arta si control la maxim.Cit dureaza secventa cu Hayabusa, cu 350 la ora, am stat ca pe ace, ma durea inima deja,am transpirat ca o fata mara la chiuretaj.I-am cunoscut pe baietani, asta primavara,la motorshow-l din Londra , Alexandra Palace.Nu-i trada nimic,decit o privire dementa ,de pitbull in calduri,iar detaliile care le dadeau semanau a povete date de unchesul Gioni lu ala micu cum sa dea la mamaliga.Mie unul mi-au placut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Septembrie 12, 2004 Share Postat Septembrie 12, 2004 Am eu si partea 1 si 2!e demential!nu cred ca sunt trucaje!E marfa tipul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luchian_maxi Postat Septembrie 12, 2004 Share Postat Septembrie 12, 2004 Am vazut si eu filmul ... E penal si nu cred ca e trucat se vede clar ca nu e trucat si faza cu busa e penala ..... la 499 de cai iti dai seama !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 dati-mi si mie filmul/filmele va rog poate ne vedem miercuri la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 Da-ti ma filmul si la altii, vreau si eU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 @Fester: nota 3, stai jos. se scrie "Dati" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 As vrea si eu un link va rog daca se poate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 vreau si eu un link la filme nu stiu despre ce e vorba, nu am auzit despre aceste filme, da' imi place cum suna ce povestiti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 Eu le platesc,cine poate sa-mi trimita filmele prin posta,pe CD.0740413104 sau alte filme gen JUDGEMANT DAY. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 @Fester: nota 3, stai jos. se scrie "Dati" recunosc ca am dat-o pe "agramaticalitati", dar filmul cine-l da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carbon Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 As fi interesat sa intru in posesia acestor doua filme. cine ma poate ajuta? claudiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colonelu' Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 cum e posibil sa mergi cu 295 la ora si sa treaca unu' pe langa tine PE O ROATA??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 @Colonelu' e exact ca in counter-strike cand ramai ultimul pe harta si in timp ce defuzezi bomba iti iei un cutit in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 13, 2004 Autor Share Postat Septembrie 13, 2004 http://www.4tuning.ro/filme1/ilegale/GhostRider2.avi rog frumos daca stiti link pt partea 1 sau 3 thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Colonelu' Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 @Colonelu' e exact ca in counter-strike cand ramai ultimul pe harta si in timp ce defuzezi bomba iti iei un cutit in spate aceste cuvinte ne doare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 13, 2004 Autor Share Postat Septembrie 13, 2004 .......sau daca are cineva drum prin fagaras.......cadoul meu si voi dati o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kelu Postat Septembrie 13, 2004 Share Postat Septembrie 13, 2004 cum e posibil sa mergi cu 295 la ora si sa treaca unu' pe langa tine PE O ROATA??? nu mi se pare imposibil pentru un as in moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luchian_maxi Postat Septembrie 14, 2004 Share Postat Septembrie 14, 2004 cine vrea cele doua filme (Ghost Rider2 , Judgment - Day Extreme motorcycling) sa le copieze de pe Dc++ ca sunt acolo + multe alte filme cu motociclete !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kickasso Postat Septembrie 14, 2004 Share Postat Septembrie 14, 2004 cine vrea cele doua filme (Ghost Rider2 , Judgment - Day Extreme motorcycling) sa le copieze de pe Dc++ ca sunt acolo + multe alte filme cu motociclete !!! zi si tu pe ce hub sa nu caut ca desperatu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate