dizzyy Postat Ianuarie 30, 2005 Share Postat Ianuarie 30, 2005 AICI ar trebui sa gasiti toate filmuletele.Cu rabdare si tot "next","next" (ca-s vreo cateva sute) gasiti shi Ghostrider1,Ace Cafe1 si 2,City Madness(ala are sange) si altele tari de tot super tare linku asta...se gasesc filmulete mult mai tari ca ghost rider..parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Ianuarie 31, 2005 Share Postat Ianuarie 31, 2005 aici e o problema, motocicleta in wheelie are un anume unghi de incidenta, cam acelasi cu un avion in decolare. Deci profilul de pe burta fiind relativ portant tinde sa ridice mult motocicleta. Sincer nu am prea studiat fenomenul in cazul motocicletei dar chiar daca e posibil e un joc al draq de riscant cu focul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 vad ca s-a aprins un pic discutia... referitor la filmuletul de mai sus nu stiu ce sa zic dar sunt cam sceptic>>> din cate stiu eu viteza este indicata pe bord de un sistem de masurare aflat pe roata din fata( sistem necanic sau electronic) deci in momentul in care aceasta pierde contactul cu solul ar trebui sa incetineasca miscarea de rotatie deci implicit viteza ar trebui sa scada. daca filmuletul n-ui trucat( no ofence) inseamna ca gresesc undeva PS: m-am uitat la film o singura data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Februarie 1, 2005 Share Postat Februarie 1, 2005 viteza este indicata pe bord de un sistem de masurare aflat pe roata din fata Nu neapărat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 deci acum va spun sigur functioneaza ftpul ...aveti filme super aici si gost riderul ftp://81.196.21.28/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat Februarie 4, 2005 Share Postat Februarie 4, 2005 Iti multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Mai e cineva dispus sa expedieze filmele astea prin posta....pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 unchiule fester lamureste-ma te rog!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Februarie 6, 2005 Share Postat Februarie 6, 2005 Păi cablul de kilometraj poate fi ataşat direct la cutia de viteze (două exemple fiind BMW R100, Honda GL1200). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Februarie 8, 2005 Share Postat Februarie 8, 2005 filmuletul asta e facut cu un zx6r. ce sti despre cablul de chilometraj al acestei motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 deci acum va spun sigur functioneaza ftpul ...aveti filme super aicisi gost riderul ftp://81.196.21.28/ sefule, nu merge linku' ieri mergea astazi nu, vreau si eu ghostrided3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 merge, sa traiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.Walker Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 Da nu stiu ce e avut . . . s-a blocat . . . Dar nu inteleg dece toata lumea trage GR cind sunt altele mult mai interesante . . . d.x. DIP 3 Urban Assault sau Las Vegas Xtreme sau Servin it Up . . . anyway . . . have fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Februarie 9, 2005 Autor Share Postat Februarie 9, 2005 Da nu stiu ce e avut . . . s-a blocat . . . Dar nu inteleg dece toata lumea trage GR cind sunt altele mult mai interesante . . . d.x. DIP 3 Urban Assault sau Las Vegas Xtreme sau Servin it Up . . . anyway . . . have fun. incearca adrenalin crew .....beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 am vrut sa copiez si eu un film,..36 de ore download Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 ceea ce ne readuce la discutia cine are mila de noi astia cu netu din 1900 si care roaga binevoitorii sa trimita un cd (contra cost sau cum vor ei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Februarie 9, 2005 Autor Share Postat Februarie 9, 2005 ceea ce ne readuce la discutia cine are mila de noi astia cu netu din 1900 si care roaga binevoitorii sa trimita un cd (contra cost sau cum vor ei) se rezolva.........dar beau numai ciucas! CIUCAS- brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 Sorine ai deja o lada de bere de la mine...daca mai trimiti deva poti deschide o carciuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Februarie 9, 2005 Autor Share Postat Februarie 9, 2005 Sorine ai deja o lada de bere de la mine...daca mai trimiti deva poti deschide o carciuma pai tu le ai deja pe toate, mai putin 3 filme noi care au aparut ......am sa incerc sa ti le trimit in curand ps. filme cu altceva decat speed nu am descarcat si nici nu am de gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 only speed my brother need for speed sunt nebun ...irecuperabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.Walker Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 Ati vazut sau ati auzit de filmu FASTER - MotoGP ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 Nu am auzit...oare despre ce e vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J.Walker Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 (editat) http://www.webbikeworld.com/Motorcycle-rac...otogp-movie.htm . . . sau http://www.fastermovie.com/ Editat Februarie 9, 2005 de J.Walker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Februarie 9, 2005 Share Postat Februarie 9, 2005 zx6r. ce sti despre cablul de chilometraj al acestei motociclete? Din păcate, nu prea multe... poate vreun posesor să ne lămurească. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate