Jump to content

Gioro_T

Membru
 • Content Count

  312
 • Joined

 • Last visited

About Gioro_T

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Toronto
 1. Salut salut ! Merci frumos pentru raspunsuri si recomandari. Adevarul e ca nu m-am gandit la optiunea de a subtitra, insa mi-ar place sa filmez ceva similar data viitoare cand vin prin Bucuresti. Asa e: sunt inca la faza de intro; am mai mult continut filmat despre tactica de mers, pe ploaie, etc - sunt in stagiu de editare (de fapt de invatat sa editez, ca un prieten m-a ajutat cu astea de la-nceput) Camera de pe casca e un gopro modificat cu lentila de 7.3mm (adica "zoom" fata de wide view-ul standard). Complica mult treaba cand adaogi a doua camera, insa scopul este sa arat si ce se intampla in fata cand te apropii de o intersectie sau alte pericole. Da, asta e canalul de care ma ocup: Motorcycle City Safe
 2. Salutare, frati motociclisti ! Catalin aici; sunt un instructor moto din Toronto si am inceput sa lucrez la un proiect video despre siguranta in trafic. Dupa mai multe experimente am lansat un canal pe youtube cu cateva videouri. Va prezint unul dintre ele:
 3. Salutare, mai oameni buni ! Nu ne-am mai "vazut" de mult (adica n-am mai intrat pe forum de o bucata de vreme) ... Vara asta am pornit o initiativa de instructaj specializat, si deasemenea incep o productie video cara va ajuta motociclistii sa identifice pericole in orash, si cum sa navigheze riscuri, etc ... Vreau sa iau legatura cu cineva care ma poate ajuta cu Social Media , caci aici e miezu, si eu efectiv am timpul de lucru la computer pe zi destul de limitat. De asemenea corespondenta, e-mailuri, si cautari pe net de tot felu ... Uite, ca sa-ti faci o idee mai buna despre ce-i vorba, baga ochiu aici sa vezi anuntul care a inceput toata initiativa: http://www.kijiji.ca/v-classes-lessons/city-of-toronto/motorcycle-coaching-on-city-streets-m-licence-bike-rental/1058176620?src=topAdSearch Daca ai experienta cu YouTube chiar foarte bine si e esential engleza scrisa sa fie foarte buna. Daca rezonezi cu acest demers da un mail la motoare@gmail.com - o sa explic si planul de productie la tutoriale (doua camere, regizat calumea) Vorbim si despre plata, va reflecta efortul intr'un mod just; Noroace & vorbim prin e-mail. Catalin
 4. Buei, deci ce s-a mai intamplat cu garnitura de chiuloasa ?!
 5. Buei, deci m-am gandit mai bine si sunt absolut sigur ca e garnitura de chiuloasa !
 6. Buei UgluK, su cum te mai cheama, cum buei sa umblii cu bata la tine prin Bucuresti ?! Baaaaai omule, tu esti salbatic, sau ce-i in capu' ala al tau ?! Bwa-WHahhwAHWAhahaHWAHA-ha...ha Ei, fii linistit, man ca glumeam si eu pe seama ta ca te aprinzi asa repede. Mie mi se pare total corect sa ai si tu ceva la tine. Eu insumi recomand bujii vechi puse intr-un fel de buzunarash accesibil cu mana stanga (sau rulmenti); sunt foarte eficiente la spargerea parbrizelor. Hai bafta-n trafic !
 7. ... buei, deci eu sunt destul de sigur ca e garnitura de chiuloasa !
 8. Buei, deci eu am impresia ca e garnitura de chiuloasa, insa nu sunt sigur ...
 9. Buei fratilor, vreau si eu sa zic ceva: Bwa-HwAHWAHAHhaHwahahHAHAhwaHWAhaha...ha....haha...ha !!!!!!!!!!
 10. Buei, sunteti amandoi off-topic !!!!!!!!!!!!! Ideea era IMPACARE, IMPACARE, FARA NICI O SUPARARE !!!
 11. hwe-hwe, hwe ... esti mare lolozaur, buei sergiukawa !
 12. Mi-a placut editarea; esti pui de regizor, ce mai !
 13. Buei, eu te cred ca nu aveai loc pe mijloc intre conserve, ca si mie mi sa pare cam ingusta portiunea de asfalt. Plus ca drumul fiind virajat si cu schimbari de elevatie nu e ca pe drum drept-drept; conservarii trag de covrig sa se incadreze ei mai bine pe curbe ... in fine, orice crash din care pleci acasa pe motor e un crash "bun". Greseala ta ar fi putut fi foarte costisitoare; da asa ai scapat ieftineala cam pe toate planurile !!! ... ce norocos esti, drace ! ... ai avut parte de o lectie buna la un mare discount (si sper sa inveti berechet din patanie).
×
×
 • Create New...