Sari la conținut

Gioro_T

Membru
  • Număr conținut

    312
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Gioro_T

  1. Salut salut ! Merci frumos pentru raspunsuri si recomandari. Adevarul e ca nu m-am gandit la optiunea de a subtitra, insa mi-ar place sa filmez ceva similar data viitoare cand vin prin Bucuresti. Asa e: sunt inca la faza de intro; am mai mult continut filmat despre tactica de mers, pe ploaie, etc - sunt in stagiu de editare (de fapt de invatat sa editez, ca un prieten m-a ajutat cu astea de la-nceput) Camera de pe casca e un gopro modificat cu lentila de 7.3mm (adica "zoom" fata de wide view-ul standard). Complica mult treaba cand adaogi a doua camera, insa scopul este sa arat si ce se intampla in fata cand te apropii de o intersectie sau alte pericole. Da, asta e canalul de care ma ocup: Motorcycle City Safe
  2. Salutare, frati motociclisti ! Catalin aici; sunt un instructor moto din Toronto si am inceput sa lucrez la un proiect video despre siguranta in trafic. Dupa mai multe experimente am lansat un canal pe youtube cu cateva videouri. Va prezint unul dintre ele:
  3. Buei, deci ce s-a mai intamplat cu garnitura de chiuloasa ?!
  4. Buei, deci m-am gandit mai bine si sunt absolut sigur ca e garnitura de chiuloasa !
  5. ... buei, deci eu sunt destul de sigur ca e garnitura de chiuloasa !
  6. Buei, deci eu am impresia ca e garnitura de chiuloasa, insa nu sunt sigur ...
  7. Buei fratilor, vreau si eu sa zic ceva: Bwa-HwAHWAHAHhaHwahahHAHAhwaHWAhaha...ha....haha...ha !!!!!!!!!!
  8. Buei, sunteti amandoi off-topic !!!!!!!!!!!!! Ideea era IMPACARE, IMPACARE, FARA NICI O SUPARARE !!!
  9. hwe-hwe, hwe ... esti mare lolozaur, buei sergiukawa !
  10. Mi-a placut editarea; esti pui de regizor, ce mai !
  11. Buei, eu te cred ca nu aveai loc pe mijloc intre conserve, ca si mie mi sa pare cam ingusta portiunea de asfalt. Plus ca drumul fiind virajat si cu schimbari de elevatie nu e ca pe drum drept-drept; conservarii trag de covrig sa se incadreze ei mai bine pe curbe ... in fine, orice crash din care pleci acasa pe motor e un crash "bun". Greseala ta ar fi putut fi foarte costisitoare; da asa ai scapat ieftineala cam pe toate planurile !!! ... ce norocos esti, drace ! ... ai avut parte de o lectie buna la un mare discount (si sper sa inveti berechet din patanie).
  12. Petrut il cheama ? ... si eu sunt bacauan; multa bafta cu insanatosirea ! PS: Si intr-o buna zi o sa ia unu ca noi asa frustrat un AGHEU' de la racheti ca sa-i vaneze pe distrusii astia de maxi-taxisti !!!
  13. Cine o fi acel kamikaze ? ... stelist oare ?
  14. Buei, A-aaalo !!! Terminati cu prostiile ! Auzi, hai sa bag eu o chestie utila cat-de-cat, ca voi somati vad. Uite ia un forum dedicat exclusiv ZX7-ului, unde mai bagam si eu ochiu cand eram cu Bestia: http://www.redmonkey.com/7r/ E putin cam antic formatu forumului, insa nu lasati asta sa va sperie; sunt muti care cunosc o gramada p-acolo. Hai, enjoy !
  15. Salve baieti ! Ex-posesor de ZXR din '89 aici; mi-a placut mult motorul - avea caracter. "Bestia" ii era numele. Cam greut, insa dupa ce te obisnuiesti iti dai seama ca e foarte stabil in viraje odata ce-l apleci. Am dus-o pana a murit la peste 80 mii km. Hai ca las si eu niste suveniruri ... prima data cu genunchiu pe jos (era gata-gata sa cad): Si un bord dominat de 7
  16. Bah, n-auzi !!! Cine-o fost ala cu capsunile ? Buei, tu nu stiai ca shusta in Anglia e cu pisicuta, frate ? Bah, ce-i in capu tau ? tony_baxterunu trei unu unu - esti cel mai ciumega-star, frate !
  17. Mare admiratie pentru ca te expui pentru benefitul altora de a invata din marea ta greseala !!! Bravo, faptul asta este chiar de apreciat. Ignora jignirile - sunt absolut irelevante in momentul asta. Ai avut noroc de o mare lectie la un cost chiar decent - pretuieste-o ! Cand iti aduni gandurile, e bine sa tii cont de faptul ca ai dat ochii cu moartea si sa continui de acolo. "Death is the ultimate attitude adjuster", e o vorba. Bine ai venit.
  18. Pfoai, cam ce tare e fata ! Bravo; ma bucur pentru tine; sa te poarte sanatoasa multi-multi km !
  19. Wow, ce vesti minunate !!! Super-druper, chiar ma bucur mult ! Sarbatori fericite, Daniel !
  20. Bagati ochiu, ca se merita. http://www.pnwriders.com/forum/forumdisplay.php?f=97 Aia au impartit in mai multe threaduri - pe modele. Iii-n'gioi !!!! PS: Pfoai, R1-ul e super-tare !!!!
  21. Gioro_T

    19.11.2006 Morarilor

    Hai, man - am citit tot threadu asta si deabia la sfarsit acuma am aflat ca NU era taxi (ce-i drept chiar ma-ntrebam unde-i semnu de pe acoperish cand priveam pozele) Ne lasa in aer banditu' !!! HUuuuOOOOO !!!! BOOOOO !! Oricum, sunt sigur ca "ceva" tot a invatat, chiar daca nu zice aici pe forum "Shit, man, n-am procedat deloc corect" O lectie la un pret chiar decent, zic eu.
  22. O tura pe soseaua de centura, zici tu ? Mi se pare corect !!!
  23. A, si o noutate: voi spuneti "geseicser" cu totii ? Eu pronunt "gi-es-ex-ar" ...
×
×
  • Creează nouă...