Blackrider Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 camachicho....tre sa fie si un website pt boxere...vezi si tu pe google.com Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camachicho Postat Septembrie 17, 2004 Share Postat Septembrie 17, 2004 gata am gasit. multam frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 17, 2004 Autor Share Postat Septembrie 17, 2004 black....))vad ca si tu esti bine informat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 23, 2004 Share Postat Septembrie 23, 2004 atata stiu,atata scriu.... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 12, 2004 Share Postat Noiembrie 12, 2004 A fost candva un motor adevarat Zundapp KS pe numele lui; si avea motoru' asta 800 de cmc si 4 cilindri boxer... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 12, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2004 uite aici asta este cel de 800cc in patru pistoane asa cal aveam in baza mea de date de vreo citiva ani...am vazut unul din asta la o expo in germania arata frumos ...cei drept arata ca un motor venit din timpul razboiului si asta si este:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 12, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 12, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 ehhh,in 4 cil n-am mai vazut pana acum.....fain motor,sigur avea cuplu mare,puteai sa cari cu ea. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 13, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2004 ehhh,in 4 cil n-am mai vazut pana acum.....fain motor,sigur avea cuplu mare,puteai sa cari cu ea.B. vad ca tia placut ,am sa caut niste date tehnice si am sa le pun ...pt voi... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 13, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2004 si uite si un bmw luat de pe http://www.motorcycle-clasic.ro/ e tot original si ruginit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 13, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2004 motorul este sub numele de Zundapp K 800 cc are intre 20.22 de cai si sa fabricat intre anii 1933-1938 are si tractiune pe ataj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 Motociclete de nadejde au fost si inca mai sunt ! Aveau se pare si 2 sau 3 viteze inapoi precum si reductor pentru zone foarte grele. Am vazut un documentar despre motocicletele astea si se spunea ca au scos si masini cu ele din noroi. Insa nu numai motocicletele sunt de laudat dar si cei care le-au condus atunci ! Niste super meseriasi oamenii aia ! Dar motocicleta cu senile o stii ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 13, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2004 Motociclete de nadejde au fost si inca mai sunt ! Aveau se pare si 2 sau 3 viteze inapoi precum si reductor pentru zone foarte grele. Am vazut un documentar despre motocicletele astea si se spunea ca au scos si masini cu ele din noroi. Insa nu numai motocicletele sunt de laudat dar si cei care le-au condus atunci ! Niste super meseriasi oamenii aia ! Dar motocicleta cu senile o stii ?? da o aveam si pe aia in poze pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 cu senile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 si un guzzi de nadejde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 13, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2004 asta din urma este o creatura ,fara cuvinte...de unde stii ca e guzzi dami linkul de unde ai luat poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 14, 2004 Share Postat Noiembrie 14, 2004 Stiu sigur ca e guzzi pentru ca sunt mort dupa ele. Nu stiu daca mai am link-u' pe undeva dar daca il gasesc il trimit. Mi se pare ca ii ziceau "catarul" "il mulo" si era facut special pentru armata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 14, 2004 Share Postat Noiembrie 14, 2004 Am gasit ceva: http://www.dameijer.demon.nl/mulo_mechanica.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate