Ativix Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Sunt dispus sa cumpar o comunista ieftina, orice marca , neaparat functionala , nu trebuie sa aiba toate actele . Ar fi excelent daca se afla in zona bucuresti , buftea ...! Astept oferte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orez_mzz Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Salut, te intereseaza un ETZ250? An 1986, acte in regula, piese de schimb (noi + sh), 2 casti, - 800 E. Cristi 0730.121.032 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 2, 2007 Autor Share Postat Iunie 2, 2007 Din pacate este mult prea scumpa pt bugetul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 poate ar trebui sa le spui oamenilor si care este oferta maxima.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 poate ar trebui sa le spui oamenilor si care este oferta maxima.. Da asa este , din pacate nu pot sa ofer mai mult de 400 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 la banii astia, fara acte, gasesti ceva mai vechiut, nearatos si cred, cat de cat functional daca te interesezi poti gasi ceva mobra fara acte, si la banu asta iti iei vro 2-3 bucati bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 la banii astia, fara acte, gasesti ceva mai vechiut, nearatos si cred, cat de cat functional daca te interesezi poti gasi ceva mobra fara acte, si la banu asta iti iei vro 2-3 bucati bafta Ms mult...da, am cautat ceva mobre da nu am gasit..., poate sa fie veche nearatoasa, fara acte ,insa trebuie sa functioneze. Momentan sunt interesat doar de una singura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 io vrequ mobra ...... cate de multe la bani putzini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 io vrequ mobra ...... cate de multe la bani putzini mai nene de cand strigi tu dupa un jeg ieftin aici....pana acum, te plimbai prin niste comune la tine in bistrita, si sigur gaseai ceva fier vechi la vrun mos, o mobra, un ij, si te apucai de il faceai, fie el rat-uit si tot il faceai...ce naiba?in buc sa zicem ca gas mai greu da acolo, erau mosnegii cu ele pe coclau si acum le zac fiarele in curte si garaje...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 am un prieten in targoviste care vinde un voshod cu 3 milioane,nr de tel 0726689941 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 Interesant insa cum o pot transporta pana in buftea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal88 Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 ativix ti-am lasat pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 pai are numere noi,deci poti sa pleci pe fier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 As vrea eu .... da` nu am permis inca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal88 Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 ativix ai primit pm meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 ativix ai primit pm meu? Da, ti-am trimis raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_daniell Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Am un vecin pe linga mine care vindea un ij, functional cu inca unu de piese, acte noi, frumusel dar cred k cere vreo 10-15milioane, dak vrei ma duc il intreb, fac niste poze si le bag pe forum Cind l-am vazut eu (am vrut sa il cumpar) era desfacut, mosu l-a vopsit (cu pensula. e albastru turbat) ia facut motoru, ori cum era juma desfacut, dar imi placea. Nu a vrut sa imi zica un pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 Da, te rog .. insa daca cere tot 10-15 mil ,nu am de unde sa-i dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal88 Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 ativix da-mi si mie te rog emailul tau..sa vb pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 io vrequ mobra ...... cate de multe la bani putzini nenea orl daca nam cautat apoi laso dracului am gasit in tot orasul 3 mobre si ata comuniste nu si alea 3 mobre erau asa una a lui un mosh care nu o dadea ca o foloseste unu o dadea cu 5 mil si una era pe butuci de 4 anii cica si no da ca se apuca sa o faca ... mno unde dracu sa caut ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 O sa gasesti cand o sa inveti sa scrii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 Incercati sa fiti ontopic pls...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 8, 2007 Autor Share Postat Iunie 8, 2007 UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 11, 2007 Autor Share Postat Iunie 11, 2007 accept si comuniste cu probleme de ordin mecanic, insa neaparat din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate