MensSana Postat Septembrie 1, 2003 Share Postat Septembrie 1, 2003 Am (in sfarsit) un mt10, nemodificat. Fiind primul meu fier si este normal sa-mi fie drag, mai ales ca arata si merge incredibil ... Totusi, parca as prefera sa-i pun un rezervor lacrima si alta sa. Astea originale aduc a mobra. Am avut acu' 15 ani un Hoinar, PORCARIE !!! Am un rezervor gen Harley, cu doua busoane laterale si consola centrala, care arata excelent insa este un pic mai lung si nu-mi mai incape saua. Deci ar trebui sa-i schimb si saua si m-am gandit la tipul triunghiular, ala de o persoana. Evident ca vreau sa pun 2, fata - spate. Insa nu am o astfel de sa si deci nu stiu cum se prinde, sau daca trebuie sa mai modific ceva la tabloul de sigurante ... Are cineva idee de unde iau 2 sei triunghiulare (fata - spate) eventual si cu maner ? Si are cineva idee ce trebuie sa modific ? Sau poate sa-mi faca toata operatiunea cineva care are timp, cunostinte, ustensile de lucru, etc (evident contracost) ? De preferat in Bucuresti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Septembrie 1, 2003 Share Postat Septembrie 1, 2003 Sheile le poti face la Eugen (Vodca) si modificarile la Profesorul. Nr. lor de tel. le gasesti la mine pe site (www.motorlife.ro). Mai gasesti multe alte nr. utile acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Septembrie 17, 2003 Autor Share Postat Septembrie 17, 2003 Am fost sambata pe la Tunaru in Giulesti si cineva acolo zicea ca saua triunghiulara iti paradeste rinichii ... Hmmm ! Si atunci ce draq sa-i fac seii mele, ca e inalta si nu prea ajung safe la pamant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 19, 2003 Share Postat Septembrie 19, 2003 Lasi amortizoarele moi shi subtiezi shaua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 21, 2003 Share Postat Septembrie 21, 2003 uite poza cu bateria, MensSana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Septembrie 22, 2003 Autor Share Postat Septembrie 22, 2003 Da, prietene, asa e si aia de la Tunaru ... 400.000 lei ... Da cred ca ma mananca-n c_r sa pun una de masina (Tico) ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 29, 2003 Share Postat Septembrie 29, 2003 Daca ii pui baterie de masina, trebuie sa-i pui shi alternatorul corespunzator, deci ai grija ce faci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate