Urs_meloman Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 LA fel cu cea din 2004 ?!?! . Ce e nou: Amortizor central reglabil in inaltime, pompa radiala pt frane si furca upside-down . Ms pt urare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkz Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 @dkz - 10 cai diferenta se simt si la conservele care se invart in jurul a 100 de cai; eu zic ca cei mai experimentati care stiu sa "traga" cat de cat de ele simt diferenta (tin sa precizez ca nu ma aflu nici pe departe printre acestia ) @Urs_meloman - pai am putea sa o luam si invers daca tu vrei si sa te intreb la ce e cea mai buna R6 2005 (care este aceeasi cu cea din 2004 numai ca are roata fata cu cativa mm deplasata mai in fata) la comfort? Nu mi-o lua in nume de rau...si eu is fan Yamaha Multa bafta si s-o stapanesti sanatos!!! Andyatf, iti urez sa ajungi sa simti aia 10 cai, inafara de liniuta unde bagi mana in gaz la maxim NU AI UNDE SA SIMTI DIFERENTA ... nu e o gluma, vorbesc chiar serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 eram convins ca voi lua un 2005 CBR600RR dar am trecut si pe la Yamaha si dupa ce m-am asezat pe R6 m-am razgandit - parca nu stai pe motocicleta ci esti una cu ea ce imi da de gandit insa sunt nenumaratele mici probleme tehnice intalnite la modelele precedente de R6, mai ales cutia de viteze culoarea neagra e frumoasa intr-adevar dar cred ca e un chin sa o tii curata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Urs_meloman Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Eu nu am intalnit nici o problema tehnica la a mea.. . Deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 E super modelul,dar dupa testele din moto univers parca as opta pt. ninja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ducati Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 modelul negru este Raven si nu stiu daca se vinde si in EU...aici este cca $9k A zis cineva ca isi cumpara noua, de curiozitate cu cit ai gasit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maR1 Postat Iunie 6, 2005 Share Postat Iunie 6, 2005 Va suaprati daca va zic ca am... atins-o? spune repede...cat timp nu te-ai mai spalat pe maini dupa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 Cel putin 1 saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate