misulik_4u Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 caut o motocicleta veche ruginita, din aniii 60-70 pe care sa o reconditionez... astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 p.s. motocicleta tre sa fie in zona bucuresti-ilfov up;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 ce se mai inghesuie lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Un UP si de la mine. Sa nu cumva sa coboare pe al doilea loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 asta cu up-ul ca sa nu fie pe doi a fost tare..... oricum.. astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 asta cu up-ul ca sa nu fie pe doi a fost tare..... oricum.. astept oferte salut!un ij 56 cu atas,in stare de functionare,nu stiu daca te duce pana acasa,dar merge...omul vrea 1200 roni...e inmatriculata si are numere noi...din olt...daca te intereseaza pun si poze ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 stiu un ij festival (parca ? are tobele cu terminatia tip "coada de peste" ) cu atas, dar e destul ruginit, desi omul zicea ca i-a mai pus ulei in cilindru din cand in cand si a mai rotit motorul.... necesita multa munca de restaurare, dar cred ca merita... undeva la 60 de km de buc, in ialomita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 salut!un ij 56 cu atas,in stare de functionare,nu stiu daca te duce pana acasa,dar merge...omul vrea 1200 roni...e inmatriculata si are numere noi...din olt...daca te intereseaza pun si poze ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misulik_4u Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 interesant.. singurul impediment este ca nu prea am cum sa ajung in olt sa il iau.. ideale sa fie cat mai aproape de bucuresti ma intereseaza oferta cu ialomita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate