MensSana Postat Septembrie 1, 2003 Share Postat Septembrie 1, 2003 Am inregistrat pe caseta video cele 3 documentare de pe Discovery despre Harley. Cum probabil multa lume vrea sa le vada, hai sa rugam pe cineva si destept si cu scule, caruia sa-i dau caseta (trasa binicel) pentru transcriere pe CD. Apoi poate le va imparti in bucati mai mici si mai usor de downloadat si le va pune p'aci pe undeva ... Voluntari ??? mailul meu: dan@iren.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Septembrie 1, 2003 Share Postat Septembrie 1, 2003 incerc eu sa fac ceva. Ti-am scris si un mail, sper ca l-ai primit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 2, 2003 Share Postat Septembrie 2, 2003 Io am alta idee ... tinand seama ca e mare documentarul si va iesi fffoarte mare codat digital ... singura metoda e sa se scrie 2 CD si cine vrea sa vina cu blankuri sa i se faca o copie. Pe net nu are rost ca se fragmenteaza rau de tot si e pacat. Si apoi cati dintre noi au legatura prin cablu, antena sau fibra sa isi permita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Septembrie 2, 2003 Share Postat Septembrie 2, 2003 Cred ca daca il codez nu va avea mai mult de un cd. Daca imi trimite mie caseta si reusesc sa fac sa se vada bine(macar acceptabil) il pun eu pe cd-uri si il trimit prin tara. Sa treaca pe la fiecare cd-ul meu, si sa il dea mai departe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Septembrie 3, 2003 Autor Share Postat Septembrie 3, 2003 ok ! lasa-ma sa fac intai o copie, dupa care revin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Septembrie 3, 2003 Share Postat Septembrie 3, 2003 ok ! lasa-ma sa fac intai o copie, dupa care revin. Vreau shi eu caseta aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Septembrie 3, 2003 Share Postat Septembrie 3, 2003 La ce sa vezi caseta? la cd-rom? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Septembrie 3, 2003 Share Postat Septembrie 3, 2003 Aveti si voi rabdare ca daca rezolv eu cu trasu pe cd, va trimit documentaru in format .avi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Septembrie 4, 2003 Autor Share Postat Septembrie 4, 2003 Pt Hadess: Da-mi un mail cu adresa unde vrei sa-ti trimit caseta. Inca n-am facut rost de al doilea aparat, ca s-o pot copia. Rezolv in weekend si cred ca pe luni-marti pun caseta intr-un colet si ti-o trimit. Vorbim ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siscrew Postat Septembrie 16, 2003 Share Postat Septembrie 16, 2003 as vrea si eu documentarul ala, problema ar fi ca sunt in state acum. daca are vreunul dintre voi o legatura stabila la net, sa pot sa-l trag de la el ar fi super. pentru mine banda nu e o problema, am T3. mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 28, 2003 Share Postat Octombrie 28, 2003 le am eu pe toate 3...American Chopper.avi Harley The Dream Machine.avi....si celalalt care am reusit sa il sterg de pe hdd (deh....virusi...format..alea alea ) nu sunt trase de mine...sunt de calitate medie.....deci cum facem? la fel cum am facut cu biker boyz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Octombrie 28, 2003 Share Postat Octombrie 28, 2003 Sergiule, neaparat!!!! Le vreau si eu. Trimit-mi te rog si o sa le imprasti si eu mai departe. Promit. Mama de cand astept. Mens Sana nu mi-a trimis caseta aia pana acum ca le faceam eu de mult. Poti sa le pui pe un cd si sa le trimite, te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 28, 2003 Share Postat Octombrie 28, 2003 3 cd -uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 29, 2003 Share Postat Octombrie 29, 2003 Te rog trage-mi-le si mie pe trei CD-uri si lasa-le la Motor Unu lui Razvan pentru mine. Sa-mi spui si cit ma costa cu tot deranjul inclusiv. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 29, 2003 Share Postat Octombrie 29, 2003 bre om bun..eu is in iasi...biker boyz l-am trimis prin posta la bucuresti.....nu cer nici un ban pe chestii de genu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Octombrie 29, 2003 Share Postat Octombrie 29, 2003 hadess, te rog frumos, sa ma servesti si pe mine! mai ai adresa mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Octombrie 29, 2003 Share Postat Octombrie 29, 2003 bre om bun..eu is in iasi...biker boyz l-am trimis prin posta la bucuresti.....nu cer nici un ban pe chestii de genu asta Stai dom'le ca nu am stiut. Nu da la cap ca doare. Bun, si cum facem, ai vreo propunere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Octombrie 29, 2003 Share Postat Octombrie 29, 2003 Ok Sergiule! Trimite-le si ma voi revansa si eu cum pot/vrei tu. iti pot da alte filme sau muzica pe cd-uri. Le trimitem prin posta. Deci daca vrei si poti ajuta-ma si tu pe mine. @Robert: cred ca mai am adresa pe undeva prin mail, dar ar fi mai bine sa o mai trimiti odata la hadess@usa.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Octombrie 30, 2003 Share Postat Octombrie 30, 2003 cred ca pana la urma i le trimit tot lui demostene (inca nu am vb cu el) ca am adresa lui...dar abia sambata sau chiar duminica, ca am de rezolvatniste probleme pana atunci si o sa fiu numai pe drumuri zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Noiembrie 5, 2003 Share Postat Noiembrie 5, 2003 Pana la urma cui tre sa cer cd-urile? La care au ajuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Noiembrie 6, 2003 Share Postat Noiembrie 6, 2003 Pina la urma cum facem? Ne trimite si noua cineva documentarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 6, 2003 Share Postat Noiembrie 6, 2003 le trimit saptamana asta...dar vreau o adresa...de bucuresti daca se poate, ca sa poata si altzii sa il ia fara sa fie nevoie de posta pm pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Noiembrie 10, 2003 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2003 Sergiule, neaparat!!!! Le vreau si eu. Trimit-mi te rog si o sa le imprasti si eu mai departe. Promit. Mama de cand astept. Mens Sana nu mi-a trimis caseta aia pana acum ca le faceam eu de mult. Poti sa le pui pe un cd si sa le trimite, te rog? Salutare... Sorry ... nu ti-am trimis caseta deoarece mi-a "pierdut-o" un dobitoc ! I-am dat-o spre digitalizare si mi-a facut-o pierduta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Noiembrie 10, 2003 Share Postat Noiembrie 10, 2003 Bai frate, te dai reaq cu binevoitori d'astia. Ti-a pierdut caseta pretioasa. Si nu i-ai dau una, ca am vazut ca te tine brandu'?! Da nu ti-am zis ca o digitalizez eu? Eh... asta este.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate