DeeJay-X Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 3. Matei...varianta cu parul incalcit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 4. Toata gashka... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 5. Agregatele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 6. Nucu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Si ar mai fi niste poze.....dar datorita genului...adica XXX.....le voi posta numai cu acordul Marcelei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Si ar mai fi niste poze.....dar datorita genului...adica XXX.....le voi posta numai cu acordul Marcelei.... Da' pe noi nu ne intrebi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 Baga tot, sa vedem ce se petrece la iesiri din astea Cam in ordinea asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 esti un bulangiu ca nu pui pozele ALEA!!! si evident ca marcela nu va fi de acord. mie mi-a placut ca am mers si eu in fatza! In alta ordine de idei, eu am cazut un pic pe nisipu ala de pe margine ca am luat o groapa in curba si m-am gandit sa ma uit la ea, si-am oprit pe dreapta nu mai zic cui o sa tai capu ca a dat ok la "erase all?" si pozele de pana la balea s-au eternizat!!! digei ics, e tare, desi are zx6r e normal la cap merge incet (uneori prea incet ) si nu se expune riscurilor. marcela merge fabulos de bine, trece pe langa cabane, bine ca nu s-a oprit pe la bulgari pe undeva... ce mai fata hotarata! nucu e constant, si apreciez ca incearca si el sa faca burnout si sa mearga fara maini (probabil ca si el se plictiseste pe drum drept). matei e profesor, cu elefantu ala de motoreta ia si curbe, desi pare incredibil ghost e tata lor, a mers cu pasager saracu', si a trebuit sa se intoarca... alta data sa ii iei motoreta pasagerului da ? da sa va povestesc, de seara de la balea.... de cand am eu poze: "marcela, uite draga, cam atat de mare noroc am avut cu dubita aia" (unu care pune frana pe serpentine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 @ Hannibal : NU... @ Thomas : Trebuia sa vi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 cmatei: "lasa ba, eu cam atat noroc am" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 uite ce se intampla cand pune un meserias mana pe aparat... "iete ca tin grbleru' in mana sa-nnebunesc" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 (editat) ghost (si pasagera), digeics, cmatei, (marcela) si vapiru principal adica eu. nucu incornorat. mana imi tremura de frig, sa nu aud comentarii rautaciosilor! Editat Septembrie 20, 2004 de sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 (editat) inca iti mai tremura? Editat Septembrie 20, 2004 de Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 (editat) asta e cabana pe langa care marcela a trecut precum acceleratu-n halta. adica se tot ducea fata... bine ca a vazut si s-a intors Editat Septembrie 20, 2004 de sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 marce, thnx ti-o coc je Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 matei scrie sms pe hartie ca nu mai tine minte dupa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 pizzerie langa lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 groupware Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 loc pentru burnout pe iarba (primul meu) digei ics, nu mai parca in spatele meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 gasca dupa bufa mea si inainte de-a lu digeics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 nice .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 (editat) micul tucashow Editat Septembrie 20, 2004 de sorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 ce poate fi mai meserias decat sa arunci motoreta pe jos dupa ce-ai mers ok tot transfagarsanu pe nisip ud ? oare sa faci asta in fata terasei ? sa o faci in liniste, stealth, sa o pui incetisor jos ? sa o pui pe dreapta sau pe stanga ? intrebari retorice pentru unii, realitate sumbra pentru digeics (noroc ca pe mine nu m-au pozat) inca o data digeics, cricu e e pe stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 cum sa va zic... unghiu era corect, cam asa arata motoreta in fata terasei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Septembrie 20, 2004 Share Postat Septembrie 20, 2004 inceput de striptiz ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate