redeye Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Reguli: Aici puteti uploada orice fel de fisiere video...Se pot si comenta clipurile. On-TopIC: Un video facut cu photodex ( Pro Show Gold ) .. Calitatea imaginilor era perfecta dar din cauza programului calitatea pozelor nu este una exceptionala. Download si Upload placutt!! Piaggio_ZIP.mpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Reguli: Aici puteti uploada orice fel de fisiere video...Se pot si comenta clipurile. On-TopIC: Un video facut cu photodex ( Pro Show Gold ) .. Calitatea imaginilor era perfecta dar din cauza programului calitatea pozelor nu este una exceptionala. Download si Upload placutt!! Frumos filmuletul! oricum pana vineri e gata si scuterul meu il scot din service mie teama sa nu imi placa cum iese oricum revin cu poze la sectiunea PIAGGIO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 Frumos filmuletul! oricum pana vineri e gata si scuterul meu il scot din service mie teama sa nu imi placa cum iese oricum revin cu poze la sectiunea PIAGGIO daca vrei imi dai mie pozele si iti fac un video! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 bravo ma , ai mai crescut un grad in CSR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 Inca un VIDEO! Multe poze cu tuning la scute ... aceias melodie pe fundal ca si la PIAGGIO ZIP... CliCK 4 DOWNLOAD nu a mers sa uploadez aici... nu stiu de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Imi cere nu stiu ce codec ce codec imi trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 Imi cere nu stiu ce codec ce codec imi trebuie? Windows Media Player sau WINAMP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 10, 2007 Autor Share Postat Iunie 10, 2007 Nu mai are nimeni nici un video? se pot pune si video uri cu accidente ! ca sa invatam din greselile altora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Inca un VIDEO! Multe poze cu tuning la scute ... aceias melodie pe fundal ca si la PIAGGIO ZIP... CliCK 4 DOWNLOAD nu a mers sa uploadez aici... nu stiu de ce... Ma bucur ca ai folosit poze puse de mine, Radu46, The_doctor_46 si altii, pe acest forum ... Totusi puteai sa pui si tu pozele tale intr-un asa filmulet si intr-unul mult mai frumos sa pui pozele alea si sa nu ne faci de ras...am vrut eu sa pun un film aici dar nu stiu de ce nu a mers si sa vezi cum se face un film adevarat... Totusi apreciem efortul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 11, 2007 Autor Share Postat Iunie 11, 2007 Ma bucur ca ai folosit poze puse de mine, Radu46, The_doctor_46 si altii, pe acest forum ... Totusi puteai sa pui si tu pozele tale intr-un asa filmulet si intr-unul mult mai frumos sa pui pozele alea si sa nu ne faci de ras...am vrut eu sa pun un film aici dar nu stiu de ce nu a mers si sa vezi cum se face un film adevarat... Totusi apreciem efortul... pozele sunt de pe categoria Tuning la scootere uploadate de useri. Care este problema? vad ca doar tu te-ai suparat ca le-am pus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Dupa "n" incercari de a pune un filmuletz aici m-am hotarat sa va dau un link... Acesta se vede la o rezolutie mai proasta dar nu este din cauza mea... Si ca sa va amuzati putin mai pun cateva care nu au legatura cu scuterele sau cu MOTESCURU' La munte Cu dedicatie pentru baietii cu MOTESCURU' Viata lu Emil Nebunu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 frumos clipul yocorny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Te rog nu imi mai gresii numele...fara "y" la sfarsit ca am vazut ca si pe site-ul tau tot asa ai zis...mersi oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 (editat) Te rog nu imi mai gresii numele...fara "y" la sfarsit ca am vazut ca si pe site-ul tau tot asa ai zis...mersi oricum... bine.. pe net de obicei se inlocuieste i-ul romanesc cu y (i-grec)...acum o sa tin minte nu are leg cu topicul dar scoate si tu poza din semnatura ca este prea mare.. sau fa-o mai mica... Editat Iunie 14, 2007 de redeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 Un video nou al Comunitatii Scuteristilor din Romania:" CSR Movie". Multumim lui SORIN (SCR33KY) si lui DAN ( ALIAS). Nu am reusit sa il uploadez aici deoarece are 240 mb. Video-ul dureaza 04:11 min si este asa mare pentru ca are extensia .mpg. Hostul este bun deci se downloadeaza repede cu o viteza de 5 mb/s. LINK DE DOWNLOAD: Click pentru download - www.scuterist.ro PS: Va rog faceti-va cont!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 (editat) si eu cu aprilica mea de 125 !!!sper sa se vada .......dupa aia mi am dat seama ca nu se vede scz...macar o poza:D Editat Iunie 16, 2007 de AnDreas01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 16, 2007 Autor Share Postat Iunie 16, 2007 si eu cu aprilica mea de 125 !!!sper sa se vada .......dupa aia mi am dat seama ca nu se vede scz...macar o poza:D tu mergi cu picioru in ghips? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 bine.. pe net de obicei se inlocuieste i-ul romanesc cu y (i-grec)...acum o sa tin minte nu are leg cu topicul dar scoate si tu poza din semnatura ca este prea mare.. sau fa-o mai mica... Fac ce vreau ma in plm cu semnatura...TACI ca eu daca iti zic sa nu mai postezi atata te deranjaza nu???Hai pa bai tarane si ne auzim la corigente, vin sa te ascult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 tu mergi cu picioru in ghips? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 L-am avut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 si unu de la mine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thermite Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Bah yoCornYYYYYYYYYYYYYYYYY care e problema ta???? Te-a rugat frumos sa iti schimbi poza aia mare !Fi stu intelegator, ca doar aici suntem prieteni toti!! P.S. Nu cred ca NUMELE tau e youCorni ca nu scrie asa in buletin, daca ar scrie asa .......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trica Postat Iulie 2, 2007 Share Postat Iulie 2, 2007 Si scutere de la motowell !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trica Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=KRVyZZXBICA...ry%2Fscutere%2F Tare tipul. Editat August 1, 2007 de trica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s0rinel Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 dement rau omu ala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate