inascorpio Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 Am pus anuntul cu piesele de la zuki al meu Va rog sa mai spuneti si voi la cine stiti ca are nevoie de piese. Si va rog sa dati si pe linkul de la vanzari, ca sa-l mentinem in top. Va multumesc! /index.php?showtopic=497008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 bai copii , adevarul este ca am dormit ca un bebelus intre bebelusi ..........m-am pus sa-i adorm pe aia mici( pe la 21:00 ), le spuneam o0 poveste dar nu stiu daca am si terminat povestea ca m-am trezit si era 8:30 dimineata si eu aveam o bratara rosie la mana !!!! Ina deci tu m-ai sunat de pe nr. de orange .....credeam ca e de la servici !! hai ca poate apar in seara asta , daca ma lasa Vali ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 @Ina Am dat linkul posesorilor de gs pe care-i cunosc @Adolf Man, aseara n-am baut, dar daca nu o sa fie nevoie de mine sau dupa ce-mi termin treaba, promit sa ma mucific...Ce zici, ne mucificam la dublu ca la tenis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 ce vreme frumoasa! am vzt mai devreme pe bd Pieptanari la mine in zona aici, o duduica pasagera in pantaloni scurti, deci hai cu bulanele p`afara !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 care iese maine pe la 13:30?....intalnirea la mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 (editat) vin si eu la 13:30 , sa aveti un ziar in mana sa va recunosc Editat Martie 20, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 e perfect....sper sa mai vina lume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Nu stiu de ce am fost in alter, ca nu am fost multumit am dat 20lei ptr.mine si Thomas si nu am vazut decat doua tzatici repede si pe urma nu le-am mai vazut si am mai dat si 10lei pe o cafea,pe criza asta mai bine bagam benzina de ei ca si asa s-a scumpit benzina, dar asta e, acum este prea tarziu, alta data ma gandesc de doua ori inainte sa mai fac o asemenea prostie, in anul asta de criza vreau sa fiu mai calculat in cheltuielile de genul asta, nu stiu daca ptr.voi a fost altfel sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 se mai prezinta cineva la mec la 13:30 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 se mai prezinta cineva la mec la 13:30 ? eu vin sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 cam naspa vremea , vedem cum va fi la 13:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 E frumos afara..soare , nu prea bate vantu , cred ca ajung si eu pe la 13:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 hai...nu se mai baga nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 (editat) E frumos afara..soare , nu prea bate vantu , cred ca ajung si eu pe la 13:30 Te-am asteptat pana la 13:45 , apoi am plecat prin oras cu Aly Editat Martie 21, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 asa e comfirm....0723528496/0767030807 nr meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Scuze baietii ca n`am mai ajuns..a intervenit o schimbare de plan si nu aveam cum sa va anunt , scuze inca o data.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 asta e , ne vedem vineri la mec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 sad.gif Pt cine a cunoscut-o pe Mada si vrea sa o conduca pe ultimul drum,maine va fi adusa la capela parohia Sfintii Arhangheli Huedin , Bd Constantin Brancoveanu,nr 118A, iar inmormantarea va avea loc marti (nu stim inca ora ) ,la cimitirul Eternitatea,Bdul Metalurgiei,nr65-67,sector 4. Familia ar aprecia daca am putea sa o conducem pe ultimul drum cat mai multi . Mesaj completat QUOTE (Cristian_Marian @ Mar 21 2010, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 bai ........ am avut niste avarii la roata spate pe care sper ca le-am rezolvat , am muncit la ea de azi de dimineata pana acu 20 min. ( e ora 22:00 ) sa lasat cu gaurire de suruburi , extrageri si refiletari .....mamele lor de italieni prosti , cand ajung in Italia am sa ma duc la uzinele Ducati si am sa-i palmuiesc de la femeie de servici pana la director ................ Macaronari idioti . + ca , cauciucul spate ajunsese la grosimea unui prezervativ ............ noroc ca nu mi-am bagat ...........ca ma trezeam iar cu gemeni deci nici acum nu am ajuns sa ma odihnesc cum trebuie , dar maine stau cu XXXX la soare , nici pana la buda nu ma clintesc ....... bai sper ca v-ati simtit bine la chindie , poate data viitoare o sa fiu si eu apt ! acum am citit si eu topicul despre tragicul accident .......... pacat ce sa intamplat , mai ales cu primele raze de soare ale anului . nu pot sa mai scriu nimic ........condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 a amutit lumea pe topicul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 maine ,ploua . Dupa 4 zile de plimbat , iau o pauza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 naspa vremea....sper sa treaca repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 naspa vremea....sper sa treaca repede! vi cumva la inmormantare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 sal.....nu cred ca o sa ajung,dar voi trece acum un pic...biserica e la 2 min de mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 sad.gifPt cine a cunoscut-o pe Mada si vrea sa o conduca pe ultimul drum,maine va fi adusa la capela parohia Sfintii Arhangheli Huedin , Bd Constantin Brancoveanu,nr 118A, iar inmormantarea va avea loc marti (nu stim inca ora ) ,la cimitirul Eternitatea,Bdul Metalurgiei,nr65-67,sector 4. Familia ar aprecia daca am putea sa o conducem pe ultimul drum cat mai multi . Mesaj completat QUOTE (Cristian_Marian @ Mar 21 2010, cum am scris si la gs-isti.... In momente ca acesta sunt multe de spus... pareri de rau, amintiri, cuvinte pentru supararea, furia si frustrarea pe care le simt acum... si totusi orice cuvant e de prisos. Odihneasca-se in pace! As fi venit oricum, chiar daca n-am cunoscut-o personal. Eu mai am de stat inca 2 zile cel putin izolata de lume si mai ales si de bebeul meu (si asta chiar ma face sa fiu ca un leu in cusca)... Ieri doctorita a spus ca e o raceala virala si sa ma separ de lume inca 2 zile cel putin... asa ca stau si zac la pat... Emil mi-a spus aseara de accident... la stilul "o fata cu motocicleta ca a ta... si cu pasager ... pe cheiul dambovitei a intrat intr-un canal fara capac"... acum aud ca era o groapa, de parca asta e mare diferenta... si, cum scriam si mai sus... ma intreb plina de frustrare cine e vinovat si cum sa poti face dreptate... daca e sa mergem pe "ochi pentru ochi", atunci pe cine sa omoram? si frustrarea ca nu stii dinainte ce se intampla, sa poti preveni.... si imi aduc aminte de accidentul pe care l-am avut eu si din care vinovatul se pare ca va scapa... si ca toti au spus ce noroc am avut ca n-am dat coltzul... si nu era decat pe drumul pe care-l faceam zi de zi spre serviciu, un drum simplu, de maximum 10 minute... asa ca nu stii niciodata cum si ce e sa fie... si daca e cum spun altii "asa e soarta"...te intrebi " de ce eu"... si ca nu realizezi cat de periculos e sa mergi cu motocicleta la noi, nu numai din cauza masinilor multe si soferilor care conduc execrabil, ci si din cauza drumurilor si a atitudinii de cacao a celor din jurul nostru... fiecare pentru el... si tot asa, ne invartim intr-un cerc vicios... si sunt multe de spus si totusi orice cuvant de e prisos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate