macks Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 hai ca vin si eu pana la urma...poate reusesc sa plec mai devreme de la munk si ajung si eu da fara bautura ca nu mai beau decat apa da nu mult ca ruginesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Ba cati suntem ca eu stau prost cu numaratu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Sase cai frumosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 19:00 toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 la 19 sunt prezent... Mesaj completat la mc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Prezent si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Hop si eu , ne vedem la 19 razboinicii luminii =))..tineti aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Sper ca de data asta sa nu mai pierd nimic de la motoreta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Distractie maxima si drum fara Gropili sa aveti! Eu o sa stau acasa cu gheara adanc bagata-n gat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 baieti , ma poate ajuta si pe mine cineva ? Am un etrier in care se blocheaza pistonasele . Nu ma pricep sa le dau afara si sa le curat . P.s: Acuma am ajuns acasa de la plimbare. Fara lumina again . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Si eu, de la plimbare ! M-am tinut de promisiune, si nu am mai pierdut nimic de la motor, cel putin asa cred Messenger ID wtf? : papa_jo3@yahoo.com cu j de la jigler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Vad ca va tot plimbati...Zilele astea aflu daca primesc banii sa fac motorul...Deja sunt in transa. De cate ori vad motor in trafic ma inbonavesc de nervi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Vad ca va tot plimbati...Zilele astea aflu daca primesc banii sa fac motorul...Deja sunt in transa. De cate ori vad motor in trafic ma inbonavesc de nervi. Calmeaza-te. Gandeste-te asa: mult a fost, putin a mai ramas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Calmeaza-te. Gandeste-te asa: mult a fost, putin a mai ramas... Intradevar, logic ar fi sa ma calmez dar...E febra mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 din pacate nu am putut sa vin si eu la plimbare fmm de treaba .....am fost in calarasi cocotat pe varfu unu stalp sa dau un pilon de antena jos si sa`l pun la loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 baieti , ma poate ajuta si pe mine cineva ? Am un etrier in care se blocheaza pistonasele . Nu ma pricep sa le dau afara si sa le curat . Imi da si mie cineva un sfat ? Unde sa ma duc , ca nu cunosc nici un service moto prin sectorul 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 tzi le fac eu cu un prieten daca vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 tzi le fac eu cu un prieten daca vrei in etrierul stanga se blocheaza pistonasele , adica revin greu inapoi , cel de pe dreapta lucreaza corect . Deci cat ma costa BB curatatul ? Ti-am vazut mereu motorul parcat pe o straduta pe ferentari , aprox vizavi de blocul ala nou daca nu si mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 pai io acolo lucrez putem sa`l dam jos si sa ne uitam la el si aici unde am io motoru parcat in fata la pravalie... iar de bani, habar nu am ca daca sunt garniturile proaste nu prea am ce sa ii fac , daca e doar de curatat si pe urma de aerisit instalatia cred ca un 50 de lei e ok :-??, partea proasta ca pana nu da caldura sau ceva nu prea am unde sa ma uit la el ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 wtf? pleaca la tara, wtf ureaza Sarbatori Fericite voua si familiilor voastre de pe acum, soare si asfalt uscat! Ne vdm sapt viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 wtf? pleaca la tara, wtf ureaza Sarbatori Fericite voua si familiilor voastre de pe acum, soare si asfalt uscat!Ne vdm sapt viitoare! bai mersi la fel si poate imi dai si mie accept la mes sa imi trimiti pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 wtf? pleaca la tara, wtf ureaza Sarbatori Fericite voua si familiilor voastre de pe acum, soare si asfalt uscat!Ne vdm sapt viitoare! Sarbatori Fericite wtf? !! Restul ne vedem vineri la mc BeerBelly trec vineri pe la tine la munca si vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 vineri la 12 AM sparg usa si revin miercuri la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 vineri la 12 AM sparg usa si revin miercuri la munca ehe sper sa pot sa o sparg si eu .. o sa imi i-au un ciocan sau o bormasina ceva ... ma intorc joi la munk ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate