Pupila Dilatata Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Ce oameni stresati de munca...Eu abia astept sa incep lucru, ca-s lefter si voi nu stiti cum sa fugiti de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 vreau si eu sa ies...m-am plictisit de unul singur. cand va intalniti si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 ne intalnim vinerea la ora 20 la Mc trafic greu... Mesaj completat wtf? pleaca la tara, wtf ureaza Sarbatori Fericite voua si familiilor voastre de pe acum, soare si asfalt uscat!Ne vdm sapt viitoare! sarbatori fericite si un Paste Fericit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 ne intalnim vinerea la ora 20 la Mc trafic greu...Mesaj completat sarbatori fericite si un Paste Fericit... Ai trecut pe ferentari pe la 8-9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 voi va vanatzi prin ferentari la cotitura ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 ba da ce sunteti voi ??..........Paparatzyyyyy sau motociclistofili ?? ia spuneti asa ca sa va verific , la ce ora am plecat azi la munca ?? Beerbelly ........bai vezi ca ti-au aflat astia de ascunzatoarea secreta de unde transmiti !! daca te iau prizonier nu ne da de gol ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 frate nu o sa vorbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Ai trecut pe ferentari pe la 8-9 da.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 i-a uitati ce face pittbul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 vreti sa va arat si ce fac eu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 (editat) TE OFTICI TE OFTICI??? Faceam desene pe asfalt Editat Aprilie 1, 2010 de pittbul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 niciodata uratule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Cine vorbeste FRUMOSULELELE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 Pittbule do you spech english ? dim dupa-masa sau seara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 bai ,nu sunteti deloc la moda , motociclisti fac desene pe asfalt ori cu vopsea alba ori cu creieri !!! stie careva de unde imi pot procura semnale anti-depasire , ca astia la MYMOTO nu au ?? uite asa arata p.s. azi ma plimbam prin oras si am vazut niste semne noi de circulatie , are cineva o carte cu noua legislatie ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 mai baieti... voi chiar sunteti atat de .... ^*!@#$%^&*()... chiar ma enervati!!!!! dar chiar n-aveti nici un pic de inima? chiar nu va ganditi ca unii sufera... pana acum in tacere... dar gata!!!! nu mai suport!!! daca maine la mac nu-mi dati motorul o tura... fiecare in parte motorul lui cate o tura.... eu nu mai vorbesc cu voi!!! (dar motoarele pana in 600 cp) aveti timp de gandire pana maine! si timp de documentare tot pana maine, sa vedem ce motor imi iau. si uite si top moto... http://www.wall-street.ro/top/Auto/82824/T...la-vanzare.html hai va pa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 mai baieti...voi chiar sunteti atat de .... ^*!@#$%^&*()... chiar ma enervati!!!!! dar chiar n-aveti nici un pic de inima? chiar nu va ganditi ca unii sufera... pana acum in tacere... dar gata!!!! nu mai suport!!! daca maine la mac nu-mi dati motorul o tura... fiecare in parte motorul lui cate o tura.... eu nu mai vorbesc cu voi!!! (dar motoarele pana in 600 cp) aveti timp de gandire pana maine! si timp de documentare tot pana maine, sa vedem ce motor imi iau. si uite si top moto... http://www.wall-street.ro/top/Auto/82824/T...la-vanzare.html hai va pa! un idiot (ca altfel nu-l pot numi ) mi-a axplicat ca frumusetea mea e motor de domnisoara...asa ca prntru o tura scurta ..esti invitata mea nu o dau unui alt tip, deci nu are de ce sa fie suparata pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 un idiot (ca altfel nu-l pot numi ) mi-a axplicat ca frumusetea mea e motor de domnisoara...asa ca prntru o tura scurta ..esti invitata mea nu o dau unui alt tip, deci nu are de ce sa fie suparata pe mine iuhuuuu!!!! mercic! anticipat!!! deci maine vin echipata!! si nu-ti face griji...ca beietii "ieste" individiosi... mie un prieten (pentru cine-l stie, e gabi, alias "tataie") a zis ca gs-ul meu e "suzuki - un piston"... dar tu stii cat de mult s-a plimbat cu el??? si i-a si placut... desi el a avut honda f4... asa ca... sunt invidiosi! abia astept maine sa vii la mac!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 (dar motoarele pana in 600 cp) 600 de cai?! Pazea!!! Mamica vitezomana 600 cc mamico! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 sal... eu nu pot sa ajung azi la Mc....plec din Buc...vin luni... a....Sarbatori Fericite la toata lumea....asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 bai in momentul de fata sunt bucuros... sunt cu Suzi a mea frumoasa foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 600 de cai?! Pazea!!! Mamica vitezomana 600 cc mamico! eeee...... ai si tu dreptate..... m-a luat valul.... Mesaj completat adica si stai asa! adica ce? daca sunt si gagica si mamica nu pot sa conduc si-un avion? eteteeeeee!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 am sa trec si eu pe acolo ... daca mai este un loc liber, ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 am sa trec si eu pe acolo ... daca mai este un loc liber, ... te asteptam este loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 hai ca poate ajung si eu azi .... sa vad ori asa ori poate gasesc unde sa plec repede din buc tzaca paca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate