Pupila Dilatata Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Vin si eu deseara...N-am nici un chef sa-mi bag gheara-n gat, dar am chiulit prea mult in ultima vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 din pacate eu nu mai pot veni , deh pregatiri pt Paste. So , Paste Fericit tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Pentru cei ce nu vin deseara sa ne facem urarile live, paste fericit si oua tari sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Ce sa va zic ... Paste Fericit multa sanatate... nici eu nu pot sa ajung la Mc plec la tara ...am zis sa prind si eu un pic de lumina....va pup si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Am ajuns home.. frumos azi , lume multa si buna..cei care ati lipsit ati pierdut caterinca , voia buna si plimbarica Tin sa va urez de pe acuma Sarbatori Fericite..Paste Fericit alaturi de cei dragi Aveti grija cu mancarea si bautura, in ce cantitati se consuma si nu in ultimul rand..Asfalt Uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Intradevar, frumos in seara asta...Abia astept sa pot venii si eu motorizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 manca-v-as (cuvant urat) voastra de nu ma dor toate nu numai capu ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 asta e....ne vedem vinerea viitoare cand cu siguranta vom fi mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 (editat) Dragii mei... eu acum mi-am revenit dupa extazul de aseara... Prietenii (care au fost la mac) stiu de ce!! Si-i multumesc muuult lui andrei111 !!!!!!!!!!!!!!!!! Si-i multumesc muuult lui simpluu !!!!!!!!!!!!!!!! Si-i multumesc muuult lui adolf !!!!!!!!!!!!! Si mai vreau!! Mi-ati facut cel mai frumos cadou de iepurash! Si, cu ocazia sfintelor sarbatori de Paste, va doresc tuturor multa sanatate, liniste si implinire sufleteasca!! Petrecere frumoasa si odihna placuta alaturi de familie!!! Editat Aprilie 3, 2010 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 :rolleyes:paste fericit la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Am vazut in poze oua rosii, asezate-n iarba verde...Care dai niste iarba? Ouale nu-s o problema dar iarba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Dragii mei... eu acum mi-am revenit dupa extazul de aseara... Prietenii (care au fost la mac) stiu de ce!! Si-i multumesc muuult lui andrei111 !!!!!!!!!!!!!!!!! Si-i multumesc muuult lui simpluu !!!!!!!!!!!!!!!! Si-i multumesc muuult lui adolf !!!!!!!!!!!!! Si mai vreau!! Mi-ati facut cel mai frumos cadou de iepurash! Si, cu ocazia sfintelor sarbatori de Paste, va doresc tuturor multa sanatate, liniste si implinire sufleteasca!! Petrecere frumoasa si odihna placuta alaturi de familie!!! A fost placerea noastra... Numai sa nu ne uiti cand ti-oi lua Busa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Andrei, da-mi un semn pe mess, si spunemi cum face cu cotitzele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 salutare tuturor! prin zona peco salaj (calea rerentari) stiti un garaj de inchiriat? sau ceva similar? multumiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Andrei, da-mi un semn pe mess, si spunemi cum face cu cotitzele pupila ai pe mes ce te intereseaza.da un semn dc e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Imi pare rau ca nu am venit, dar la urmatoarea vinere daca este frumos, voi veni. Va doresc la toata lumea un PASTE FERICIT si ASFALT USCAT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Hristos a Inviat facem maine o plimbare pe la 7 la mc care vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Hristos a Inviat... toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 ma primiti si pe mine vineri?...vreau mai multe detalii va rog....la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 ma primiti si pe mine vineri?...vreau mai multe detalii va rog....la ce ora? In fiecare vineri, de la orele 20:00 esti binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) Hristos A Inviat! wtf is back in town! S`o luam in ordine cronologica: Miercuri: baut mult, beat mort ! Joi: mers la biserica, dupa care baut mult, beat mort! Vineri: Bis Sambata: dormit la nu stiu cine Duminica: club, baut mult, beat mort, coafiura rezista! Cand avem ieseala ? Editat Aprilie 5, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 Hristos A Inviat! wtf is back in town! S`o luam in ordine cronologica: Miercuri: baut mult, beat mort ! Joi: mers la biserica, dupa care baut mult, beat mort! Vineri: Bis Sambata: dormit la nu stiu cine Duminica: club, baut mult, beat mort, coafiura rezista! Cand avem ieseala ? Noi nu vorbim cu betivii :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 (editat) Noi nu vorbim cu betivii lasa-i , mai, si pe ei, ca este de-ai noshtri.... si noi (eu&cata, pitbull&monica si vladone) ne-am imbatat cu o plimbare... am zis ca iesim la un suc la bikers otopeni si a ajuns o ciorba de burta la cheia... hai va pa! odihna placuta pentru unii si distractie placuta pentru care mai pot! Editat Aprilie 5, 2010 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 bueeeei ... ciorba de burta fara mn?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 5, 2010 Share Postat Aprilie 5, 2010 eu m-am tavalit sambata seara:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate