suzu Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Sunt din zona Rahova.Suzuki GSXF600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 welcome ultimu venit da de baut la mec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Voi chiar v-ati imbatat mah?! Ca nu prea postati azi, semn de mahmureala pana azi m-a durut capu'....Hristos a inviat la toti....abia astept vineri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Unii oameni se imbata, altii renunta la fumat...am 3 zile fara tutun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) e bine eu am o zi de cand nu mai beau... m-am simtit cam naspa ieri ...am fost cu baietii la arc si apoi ne-am oprit in constitutiei dar eu am plecat de acolo mai repede ca nu ma simteam bine Editat Aprilie 8, 2010 de macks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Ce va mai place saorma cu detoate ambalate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 hai ca sper sa iau mobra azi de la mecanic \:blink:/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 hai ca sper sa iau mobra azi de la mecanic \:blink:/ da cand te-ai tavalit te-ai tavalit rau ...a patit ceva mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 s-a ranit la sentiment ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Ce va mai place saorma cu detoate ambalate saorma mare cu detoate dar nu ambalate...imi place acolo ...sau pe drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Maine care veniti? Eu nu cred ca-mi fac motoru nici pana de 1 mai, asa ca o sa ma tot vedeti cu conserva sau cu tramvaiul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Maine care veniti? Eu nu cred ca-mi fac motoru nici pana de 1 mai, asa ca o sa ma tot vedeti cu conserva sau cu tramvaiul... .....eu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 (editat) si eu ma prezint... Mesaj completat Sunt din zona Rahova.Suzuki GSXF600 daca vrei sa vii si tu vinerea la ora 20:00 ne intalnim la Mcdonalds trafic greu Editat Aprilie 8, 2010 de macks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 cine mai vine maine?! Mesaj completat a....vine si catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 venim,venim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Vin si eu maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 count me in !!! si atentie la filtre baieti , sunt in tot orasul si dupa toate colturile cu radarul pregatit , cred ca e o operatiune de amploare !! + patrule mult mai multe ca de obicei ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Vin si eu azi.. , da am auzit ca de maine scot astia toate radarele pe strazi..deci atentie.. P.S. oare se iau de mine daca am toba schimbata? nu face chiar mare zgomot..dar se aude.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 +1, daca scot mobra de la mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 In noaptea asta n-am vazut nici un radar...In cazul in care au fost, sper sa nu ma fi vazut nici radarele pe mine, ca am cam dat in masina ca surdu-n clopot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 ne-a oprit pe noi 6 intr`o masina aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 sa vin si eu ? sa nu vin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 sorry, no gays allowed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 bai nu stiu ce sa zic cu radarele astea...ideea e ca pe mine in tranvai nu prea m-au prins... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 sorry, no gays allowed only pedo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate