macks Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Am fost o mare familie in seara asta , draguta si plimbarea..lume buna , pentru prima data in bikers..mi`a placut , am ramas si fara benzina cand ne`am intors de la thomas pe la piata..am dat pe rezerva..si fuga acasica See ya next time guys , mai multi si cu benzina in rezervoare nu stiam eu de ce te-ai oprit am crezut ca ai patit ceva... si pt mine a fost prima data in biker ..marfa si sper la cat mai multe iesiri de genu, poate si mai lungi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 ... am ramas si fara benzina cand ne`am intors de la thomas pe la piata... veeeeezi!!!!! eu ti-am spus sa dai si lu' mie o tura motoreta ta frumooooaaaasaaaa si ca-ti pun benzina... veeeeezi!!!! si ce daca mai stateai cu frica in protectii si-ti tremura sufletzelu' pentru motoreta ta frumooooaaaasaaaa... las' ca-mi iau eu trotineta mea si o sa dorm noaptea cu ea... ma rog, si cu catalin... facem chestia aia care a facut-o luci pe strada si apucati-va de lista pt weekend-ul viitor pentru cheia. eu ma apuc de sunat pentru cazare la pensiunea unde am mai stat si unde a fost mai mult decat perfect! vremea pe 15 zile pentru cheia: http://vremea.kappa.ro/brasov/cheia.html iar pentru brasov o gasiti aici http://www.portal-info.ro/vremea/prognoza-...tru-brasov.html Sambata, Aprilie 17 - averse ploaie Temperatura minima: 6 °C Temperatura maxima: 14 °C Duminica, Aprilie 18 - soare & ceva nori Temperatura minima: 7 °C Temperatura maxima: 18 °C hai va pa! noapte buna si un sfarsit de saptamana placut!!! asfalt uscat pentru cei care pleaca la covasna!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Vad ca aveti planuri de plimbari lungi...Din pacate eu mai am de asteptat ceva vreme si nush cat mai rezist. Cred ca fac un imprumut si-mi mai iau o mobra pana o repar pe a mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 intradevar faina plimbarea si iesirea...acum sa vedem data viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 pai da ar trebui sa facem asta mai des ... da sa stim si pe unde mergem dinainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 veeeeezi!!!!!eu ti-am spus ... Cand ai zis ? ..glumeam ... da sa stim si pe unde mergem dinainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Facem maine o ieseala?care se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 (editat) Ce vreme de cacao... Editat Aprilie 10, 2010 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 maine o sa ma doara capu si o sa mahmuresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Facem maine o ieseala?care se baga? daca nu ploua maine pe seara la vreo 6 7 iesim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 lucica, da numarul jos si arunca gunoiul ca sa nu mai iei amenda )) logic ca era murdar numarul, de fapt era prins pe o murdarie mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 lucica, da numarul jos si arunca gunoiul ca sa nu mai iei amenda )) logic ca era murdar numarul, de fapt era prins pe o murdarie mai mare Ce rau esti man! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 io nu ma iau la cearta cu animalele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 io nu ma iau la cearta cu animalele Ursu pacifist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 animalele nu se cearta intre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 (editat) Daca tot sunteti animale certarete, va las sa va bateti cu cateaua mea, invingatorul ia motorul invinsului! Va bagati? Editat Aprilie 10, 2010 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 (editat) Astazi... am facut o plimbare pana la Giurgiu si inapoi...... a fost minunat cu exceptia faptului ca in 50 de Km... 5 radare:-s si la intoarcere la 15 Km de bucuresti a inceput o ploaie torentiala.... care m-a trezit din somn... Editat Aprilie 10, 2010 de Neo_geo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Daca tot sunteti animale certarete, va las sa va bateti cu cateaua mea, invingatorul ia motorul invinsului! Va bagati? catzaua ta ce motor are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 eeee ....@ Andrei , nu am ratat Maybach-ul , chiar i l-am aratat pasagerului meu @ Pupila ...i-ati un Kawasaki VN-1500 si facem schimb !!! in final inchei cu o stire ..... cred ca filtrul din piata Constitutiei va fi pe tot sezonul acolo , in aceasta seara era tras pe dreapta un baiat din DAC cu o sportiva !!!! aveti grija daca vreti sa mai aveti permis vara asta ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 eeee ....@ Andrei , nu am ratat Maybach-ul , chiar i l-am aratat pasagerului meu @ Pupila ...i-ati un Kawasaki VN-1500 si facem schimb !!! in final inchei cu o stire ..... cred ca filtrul din piata Constitutiei va fi pe tot sezonul acolo , in aceasta seara era tras pe dreapta un baiat din DAC cu o sportiva !!!! aveti grija daca vreti sa mai aveti permis vara asta ....... Nu schimb man...N-as da VN-ul pe monsterica nici daca-mi invingi cateaua Dracusorule, tu-mi subestimezi cateaua si cred ca o sa aiba fz6n Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 dar nu o inving man ....pt. ca nu o sa sara la bataie !!! ma opresc la macelarie si o indop cu mici si ceafa de porc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 merci baietzi de plimbare......asa ca sunt pe pozitie si astept un semnal de la voi pentru viitoare iesiri. va saluta "banditul"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 dar nu o inving man ....pt. ca nu o sa sara la bataie !!! ma opresc la macelarie si o indop cu mici si ceafa de porc !! Crede-ma ca te mananca si satula...Si daca nu te mananca, macar te gusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 sa ma fuck pe filtru de la constitutiei ca io acolo mi-am luat amenda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate