macks Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 bai nu stiu ce sa zic eu aseara am iesit cu moto cu 2 beri la bord si ma bucur ca nu am avut incidente sa ma opresca radaru' oricum sper si mai mult ca sigur nu o sa mai ies cu ea cand beau ... am vrut sa ies neaparat ca eram plict.. si aveam chef de iesit misto aseara pt baietii care au fost cristi si sunt dator aseara cu un suc am uitat sa platesc sucul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Pielea mea... iti sta prea bine cu permisu in buzunar cuane... Te risti ampulea... Avetzi grija de voi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Bai! in kilu safti! Eu bat porumbu` la tara si voi va destrabalati la megdonalz, sa va fie rusine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Pielea mea... iti sta prea bine cu permisu in buzunar cuane...Te risti ampulea... Avetzi grija de voi:) Lupul moralist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Altii care nu au somn.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 Altii care nu au somn.. Da...Si nu doar ca n-am somn, dar nici cu ce sa ma plimb nu am, ca de masina sunt satul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Sunteti huhurezi? de ce nu dormiti noaptea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Sunteti huhurezi? de ce nu dormiti noaptea? Am rauri...Si cum heroina n-am consumat in ultimul timp, ma gandesc ca poate-s gravid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlyBerceni Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Am rauri...Si cum heroina n-am consumat in ultimul timp, ma gandesc ca poate-s gravid cica daca esti gravid si duci sarcina la bun sfarsit iti iei 1mil de euro si un premiu nobel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 da si s-ar putea sa te doreasca mai multi baieti )... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 andrei...daca vezi mesajul meu suna-ma sa rezolvam problema cu balsul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 cica daca esti gravid si duci sarcina la bun sfarsit iti iei 1mil de euro si un premiu nobel.... N-ar fii rau Mesaj completat da si s-ar putea sa te doreasca mai multi baieti )... Ma nebunule...Fanteziile pastreaza-le pentru tine, nu le spune pe un forum public Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 andrei...daca vezi mesajul meu suna-ma sa rezolvam problema cu balsul.... scuze pt intarziere....vb maine oricum chiar dc se rezolva, chiar dc nu, suntem buni de cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 da ...vedeti ca eu beau doar fara ...........timbru !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 da ...vedeti ca eu beau doar fara ...........timbru !!! nu-i bai .se rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Buna dimineata baietzi.. imi pare rau dar sambata nu va voi putea insotzii pe Cheia... rupeti si pentru mine 2 slidere si beti 2 beri in plus tot pt mine:P.... Have a nice trip:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 da ...vedeti ca eu beau doar fara ...........timbru !!! Eu vreau un timbru, vre-o 2 pastile si cateva jointuri Desi m-am lasat de fumat de mai bine de o saptamana, acum stau cu o tigara in bot in fatza une-i cani de ness. Urasc diminetile si...Tutunul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 domnu' pittbul sta linistit pe balcon priveste cum incepe o alta zi de munk..mai aprinde o tigare...si apoi se gandeste sa plece la munk... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 domnu' pittbul sta linistit pe balcon priveste cum incepe o alta zi de munk..mai aprinde o tigare...si apoi se gandeste sa plece la munk... Ce oameni...Au motoare functionale, e vreme frumoasa...Si ei stau pe balcon sa fumeze si mai merg si la munca in loc sa se plimbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Normal ca la munci ca dope aia de unde papa la motoreta aaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Am schimbat toba, sa inceapa balamucu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Normal ca la munci ca dope aia de unde papa la motoreta aaaaaaaa Cica munca e prntru negrii.. .Oare eu sunt negru In week-end plecam la Bals, deci ...fara Cheia pentru noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 dragii mei, am sunat la pensiune. preturile: o camera cu baie proprie e 100 lei iar camera cu baie comuna e 85 lei. au mic dejun inclus. pensiunea are 9 camere (18 locuri). daca vrem sa ne facem gratar, avem unde. de obicei au si restaurant, dar pleaca proprietarii in vacanta si n-are cine sa faca papa. or sa lase doar o fata sa aiba grija de pensiune. ca si data trecuta, dealtfel, de si-au facut toti de cap (adica mi-au pus motorul in restaurant). eu cu catalin mergem. so, incepem lista: 1. Ina si Catalin - 100 lei tineti cont ca sambata au spus ca ploua. deci nu sfatuiesc incepatorii sa vina. si nici pe cei fara echipament. pana joi sa-mi spuneti daca vreti sa veniti. vineri ne intalnim sa vorbim si sa strangem banii. sambata dimineata plecam de la mac. si va atasez o poza pentru amuzament: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) o sa fiu plecat la buzau cel mai probabil Editat Aprilie 13, 2010 de BeerBelly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Eu n-am cu ce sa vin deocamdata...Distractie maxima si vreme cat mai buna va doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate