gixxerik_SZK Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 este cineva din magurele p forum? eu stau imediat cum intrii pe buc-magurele, dinspre bariera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 eu stau imediat cum intrii pe buc-magurele, dinspre bariera Hai vineri la Mc Donald's trafic greu pe la orele 20:00, sa cunosti "gashca de cartier" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 lista pentru Cheia: 1. Ina si Catalin - 100 lei 2. Pitbull - 100 lei 3. George - 100 lei si noi mergem si cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) Gata, sunt impacat, daca a zis Cristi ca se aude si toba mea e ok ) O sa incep sa strang bani pentru o Micron ca a lui Alex sau Mivv, ce era ca nu mai stiu ? Editat Aprilie 14, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Gata, sunt impacat, daca a zis Cristi ca se aude si toba mea e ok )O sa incep sa strang bani pentru o Micron ca a lui Alex sau Mivv, ce era ca nu mai stiu ? Micron am eu, dar i-au sters seria si i-au rupt emblema hotii si cred ca o sa o schimb...Ma bate gandul sa-mi pun doua carboane sub coditza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Careva la arc azi? de la 18:00 in sus.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 baaaaa am si uitat de arc azi ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Cine se prezinta maine la Mc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 bai maine vin si eu la mc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Si eu Weekend-ul asta, la sigur ma apuc de motoras Sper ca in maxim o luna sa ma prezint si eu pe doua roti...Pana atunci, vin la intalnire perpedes, cu masina sau cu r.a.t.b. ul. Care dai de baut si ce, ca sa stiu cu care din variantele de mai sus vin :P Primesc si de fumat, atata vreme cat nu e tutun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Nu ie bani pupy ! Fa si tu rost in tranvai, mancam si noi 1 big mac dreaq ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Nu ie bani pupy !Fa si tu rost in tranvai, mancam si noi 1 big mac dreaq ) In tramvaie n-ai ce draq sa furi, spalatul parbrizelor nu mai renteaza, ca te saboteaza aurolacii...Cred ca vineri nu ma mai imbat cum am planuit... Daca plecati iar la plimbare, aveti grija la un fiat alb, soferul a inceput sa aiba ciuda pe motociclisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 In tramvaie n-ai ce draq sa furi, spalatul parbrizelor nu mai renteaza, ca te saboteaza aurolacii...Cred ca vineri nu ma mai imbat cum am planuit...Daca plecati iar la plimbare, aveti grija la un fiat alb, soferul a inceput sa aiba ciuda pe motociclisti cica daca ii faci pana inainte sa plece s-ar putea sa nu mai avem grija la el ... ca s-ar putea sa aibe ciuda motociclistii pe el...si ce crezi la toate 4 rotile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ...poti sa scoti omu' din Rahova, da' nu poti sa scoti Rahova din om. Ce om rau E o.k. Iorgule, poti sa si ingropi oameni in rahova, daca cunosti suficent de bine cartierul Te astept in vizita...Dau de baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 iorgule sa ma fuck pe vorba ta care a scos-o leo si a luat`o werewolf si acum o aud de la tine ai pandit tu momentu sa o zici si tu ca na ... trebuia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 iorgule sa ma fuck pe vorba ta care a scos-o leo si a luat`o werewolf si acum o aud de la tine ai pandit tu momentu sa o zici si tu ca na ... trebuia E invidios pe jm3cheria nostra de jm3nari shukari, da' n-are tal3nt si tup3u sa ne-o spuna-n fatza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Ditai cainele ce era sa ma ia de pulpa in intersectia Ferentari cu Rahova, mama mama ! Bine ca a prins doar de pantalon putin, tui pe stapana in gura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Bai care se mai anunta la plecarea spre Cheia. Sau va-ti dat la fund ca nu mai mergeti. Hai mai repede sariti la apel, pana acum suntem 3 moto, MAI CU TALENT BAIETII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 (editat) ba am verificat de 2 ori adresa web , credeam ca am intrat pe manelism.ro ..... bai ...io daca nu trebuia sa plec la Brasov la botez , ma bagam obligatoriu pe Cheia da ce sa fac domnle nu sunt James Bond sa tin smokingul pe sub costumul moto ps. cand o sa scap de warn-ul asta <----------------------------------------- Editat Aprilie 15, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 sa nu uitati de umbrele dragii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Ce noroc pe capu meu ca anu asta au inventat costumele de ploaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 ploaia ca ploaia .....da frigul te xxxx rau !! ....ca daca incepe ploaia pana opresti si iti pui costumul deja esti fleasca ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 sighisoara sau nu sambata .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 vineri mai iesim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate