micron Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 (editat) wtf is stock ? nu ma, tu esti piticul satanist de care fug babele pe trecere . Ce-ti mai place Carrera95 de pe ferentari Editat Mai 6, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 ajutor. am probleme cu motorul....nu mi se ai aprinde la bord becul de "neutral".....si nici senzorul nu mai vede ca o am scoasa din viteza......AJUTOOOR! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 (editat) nu ma, tu esti piticul satanist de care fug babele pe trecere . Ce-ti mai place Carrera95 de pe ferentari Sa stai departe de Georgiana mea baiatule ! P.S. Carrera 100 pentru satanisti P.S.2. Nu fuge nimeni de mine, sunt foarte civilizat, da?! Editat Mai 6, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 P.S.2. Nu fuge nimeni de mine, sunt foarte civilizat, da?! Ba' baiatule...Esti pe topicul cartierelor rahova si ferentari, unde civilizatia nu-si are locul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 ajutor. am probleme cu motorul....nu mi se ai aprinde la bord becul de "neutral".....si nici senzorul nu mai vede ca o am scoasa din viteza......AJUTOOOR! stai bre' ca nu arde ....cauta senzorul care intra in cutia de viteze si baga mufa la loc in el , ( in cazul asta injuri pe cine a desfacuto ) daca acolo e ok incerci si verifici mufele pana in bord sa nu fie desfacuta vreuna .....in final poti sa verifici daca nu cumva e ares becul ....desfaci bordul si pui pe neutral un bec din alta parte ( de ex de la faza lunga ) .....cate deastea ai sa mai patesti , ti-a trebuit suzuki aaaaa @ Pupila ....pa ce ma a fost si sfantul Adolf , protectorul motociclistilor .....si a rasei albe va pupez eu maine dimineata plec in concediu cu copii mei in Vrancea , vorbim dupa 18 mai . Sa ne vedem sanatosi si intregi ( poate si la cap ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 bafta adolf...distractie placuta cu aia mici...si sa nu te imbeti prea rau:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 va pupez eu maine dimineata plec in concediu cu copii mei in Vrancea , vorbim dupa 18 mai . Sa ne vedem sanatosi si intregi ( poate si la cap ) Concediu placut man , drum bun si distractie placuta sau relaxare daca se poate spune asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 @thomas..... cvino la mine ca nu shtie tactu unde stau:)) @pupila.... spwer ca in sfarsit tzi-ai dus motoru la facut @ ina..... mamiii mai ai contactu de la Gs?? m-am rupt cheia in rezervor... si merg cu mobra cu firele din contact atarnate...:* maine seara prezent la Mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 si-a revenit "banditul" meu.....s-a racit si si-a revenit. offf....cred ca senzorul e problema, dar mai bine ma duc la reprezentanta sa discut putin cu ei. ce ziceti azi e vreme de iesit la mac cu motorul sau ploua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 @Adolf: Distractie maxima, man! @Geo: Da, am dus mobra aseara...Acum astept sa vad cum vin banii si in functie de asta, e si durata de reparatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 MC cineva? sau o ard pe ceapa si nu mai vin? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 MC cineva? sau o ard pe ceapa si nu mai vin? ) je vine ca nu mai ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 prezent ca intotdeauna:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 am ajuns ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 am ajuns ) eu deja mananc ...... am o foameeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 (editat) am ajuns ) satanist mic , m-ai trezit din somn cu uiliurile tale Pe unde ati fost ? Editat Mai 7, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 satanist mic , m-ai trezit din somn cu uiliurile tale Pe unde ati fost ? Pai am fost in padure, unde am stat cu luminile stinse...suna dubios ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 satanist mic , m-ai trezit din somn cu uiliurile tale Pe unde ati fost ? N-am fost eu sa mor ) Wildgeo era, o arde si el uilie, acum suntem 2 satanisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 N-am fost eu sa mor )Wildgeo era, o arde si el uilie, acum suntem 2 satanisti da da da .... pacat ca a venit politzia la zoo , caci altfel ma mai distram, pe langa mashinutzele ce faceau curse ) ceva de genul "uita-i pe aia ..., hihihihihihi hai sa rad putin de ei ... vrummmmmmm", cine mai iese diseara la o tura !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Eu mahmuresc grav...La 5 dimineata am ajuns acasa Poate n-am baut si fumat suficient, daca-mi amintesc ora la care am ajuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 la ce ora iesim diseara a si numai va duc in padure pe intuneric Mesaj completat si nu a fost frumos pe intuneric aseara ca adevarati emo kids Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 (editat) la ce ora iesim diseara a si numai va duc in padure pe intunericMesaj completat si nu a fost frumos pe intuneric aseara ca adevarati emo kids la un 18.00 cred ca ar fi ok! .... apropo... fiind atat de cald afara si frumos ce ar fi sa bagam o ieseala pana la giurgiu si inapoi ??? care se baga ???? id-ul meu de mess g3org3.g3org3 sau 0755099670 sau 0763705265 Editat Mai 8, 2010 de wildgeo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 la un 18.00 cred ca ar fi ok! .... apropo... fiind atat de cald afara si frumos ce ar fi sa bagam o ieseala pana la giurgiu si inapoi ??? care se baga ???? id-ul meu de mess g3org3.g3org3 sau 0755099670 sau 0763705265 la 17.00 nu la 18.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 la un 18.00 cred ca ar fi ok! .... apropo... fiind atat de cald afara si frumos ce ar fi sa bagam o ieseala pana la giurgiu si inapoi ??? care se baga ???? id-ul meu de mess g3org3.g3org3 sau 0755099670 sau 0763705265 aaaaaaaaaaaaaa tu ma sunai ma ? )) Mesaj completat la ce ora iesim diseara a si numai va duc in padure pe intunericsi nu a fost frumos pe intuneric aseara ca adevarati emo kids mie mi-a placut pe intuneric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate