MotĂśrizer Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 dragi tovarasi si preteni voala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 batalioane romane sa trecem de Mc. si-apoi sa mergem in constitutiei .........sorry sambata dezertez !!! --- Mesaj completat în 10 Apr 2008 21:21 -------------dracusorule sper ca ai legat bine capra , ca in seara asta ti-o fur ......felicitari acu ai un supermoto de imi bag unghia in gat ..dar poate poate schimb si eu stilul ..... --- Mesaj completat în 11 Apr 2008 12:40 -------------............bai stie cineva un Duty Free in bucuresti (need information )!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Azi promit solemn sa vin si eu! M-a tras vecinul dracusorul de maneca si vad ca gasca se cam distreaza pe aici. Pe la 8.30 sper sa mai fiti acolo, sa nu vi se faca de plecat la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) vecina sa nu spui ca ti-a luat si tie ochii...,dracusorul cu noile roti !! --- Mesaj completat în 11 Apr 2008 17:10 -------------care vroia ma SBKhttp://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&act=view&src=db&ID=22523&selpic=1&zoom=1#foto Editat Aprilie 11, 2008 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 adolf_ss sa nu mai spui la nimeni ce ai vazut azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBRel Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 M-am tavalit q mobra nu cred k voi fi in stare sa ajung la mc . umar luxat + 1 ou vopsit inainte de pashte din radiografia bazinului am int doar atat "oO" app nu a fost vina mea , ci a prostului ce se lauda k are de 20 d ani carnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kick Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 M-am tavalit q mobra nu cred k voi fi in stare sa ajung la mc . umar luxat + 1 ou vopsit inainte de pashte din radiografia bazinului am int doar atat "oO" app nu a fost vina mea , ci a prostului ce se lauda k are de 20 d ani carnet imi pare rau...dar se mai intampla insanatosire grabnica cine zici ca e nenea care are carnetul de 20 de ani? sa stim sa ne ferim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBRel Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 (editat) B-11-GAR logan vishiniu' nu le are q prioritatea , vina imi apartzine p de'o parte , k n'am belit ochii , mi'am lasat viatza in mainile altuia aq tre sa'mi fac ji mobra, ma duce peste mia de euro furca , carena , radiator etc etc k de ..... nu am carnet MS pt urare ... asfalt uscat ji MARE atentzie Editat Aprilie 12, 2008 de CBRel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 (editat) imi cer scuze dracusorule tocmai azi am citit mesajul ,asa ca ........promit ca nu mai zic la nimeni uppppssss Editat Aprilie 12, 2008 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draagood Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 Un outlet este pe Mihai Eminescu in zona pietei gemenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) @ draagood ...multumesc man !! Editat Aprilie 13, 2008 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 (editat) Frumos marsul de sambata, frumoasa organizare, in schimb propun ca urmatorul mars sa fie de 5 minute nu de 10 minute. Frumoasa si iesirea de vineri zic sa mai facem din astea si data viitoare sa mergem intr-un club unde media de varsta sa fie de un pic mai mare de 14 ani . Oricum a fost frumos pe Motoare. Eu sambata asta care vine vreau sa fac o plimbare de chopere asa ca pe 19 apr. Piata revolutiei orele 12 - 14. Hai o saptamana frumoasa si fara incidente , vedeti ca o sa cam ploua saptamana asta. PS: CBRel imi pare rau sa aud ce ai patit, insanatosire grabnica. Foarte tare faza de vineri cu Solenta si motorul , faza de cascadorii rasului. Editat Aprilie 13, 2008 de Lope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 LOPE IO AZI M-AM DAT CU CARUT-CHOPPER-UL(acu' am vazut si eu ca scriu cu litere MARI) ....iar vinerea care vine daca iesiti dati deveste ca dupa 23;30 ma bag s io......... CBRel ....ce sa zic man' ...sper sa va faceti bine ( si tu si motorul ) si sa ne vedem sanatosi ....si cu permisul in buzunar !! --- Mesaj completat în 13 Apr 2008 22:54 -------------nu ma intrebati decat e motorul !!! ( de 25 de ani ) --- Mesaj completat în 13 Apr 2008 22:59 -------------jur ca nu mai incarc poze pe acest site Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 foloseste picasa sau alte programe de uploadat poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) care v-ati dat azi ma ...io sunt fleasca da e misto si pe ploaie Editat Aprilie 14, 2008 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 LOPE IO AZI M-AM DAT CU CARUT-CHOPPER-UL(acu' am vazut si eu ca scriu cu litere MARI) ....iar vinerea care vine daca iesiti dati deveste ca dupa 23;30 ma bag s io......... CBRel ....ce sa zic man' ...sper sa va faceti bine ( si tu si motorul ) si sa ne vedem sanatosi ....si cu permisul in buzunar !! <small>--- Mesaj completat în 13 Apr 2008 22:54 -------------</small><br/>nu ma intrebati decat e motorul !!! ( de 25 de ani ) <small>--- Mesaj completat în 13 Apr 2008 22:59 -------------</small><br/>jur ca nu mai incarc poze pe acest site Cu ce CARUT-CHOPPER te-ai dat mestere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 (editat) soryy dar tot nu merge cu incarcarea pe forum Editat Aprilie 14, 2008 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 eu vad ca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 (editat) e ....link to picture , dar nu asta e important Editat Aprilie 15, 2008 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 va salut si eu cu farul din ferentexas 12 calaresc un katemeu duke II si un r1 cand aveti intalnire? Andrei 0726510501/0727123411 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 ne-am vorbit vineri la ursu` mai sti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 ..........pe la colturi ?? ati complotat salut salut ...deja incep sa iasa ktm-isti ....da ma fac eu mare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 dracushorule zi-mi ca esti cu mobra azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 sunt, am fost mai exact cu mobra azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 deci cand aveti adunarea si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate