wtf? Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) ba prietene cu urechi pe casca, in primul rand NU eu singur am pus numele, am facut-o toti in parcare la victoriei vineri, tu erai prea aiurit sa poti fi atent la noi. Vad ca ma chinui degeaba, de parca o fac pentru mine doar. N-aveti decat sa o ardeti asa si de acum incolo Ma voi interesa unde pot imprima blazonul pe geaca, eu il voi pune, si vor fi si altii. Editat Iunie 7, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Poate nu toti am fost la victoriei unde ati discutat voi numele..si daca nu eram atent ce? puteai sa zici..ba vino incoa ca discutam ceva toti..dar voi ati vorbit intre voi , oricum parerea mea nu conteaza din moment ce nu am treaba cu "clubul" , 'succesuri' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Intalnire azi la ora 20:00 la Mc Vorbim despre club... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 hai sa va spun si eu o parere .... in primu rand prima disensiune vad ca s-a creat ))) dar luati in calcul urmatoarele: 1. cati dintre voi sunteti dispusi sa transofrmati "intalnirea de vineri seara de la mec " si sa o ierarhizati ? cu sefi, membri, prospecti, aspiranti etc 2. cati dintre voi sunteti in stare sa mergeti in grup si sa aveti grija si de ala de langa voi la drum lung 3. cati sunteti dispusi sa raspundeti la telefon la 3 dimineatza ca a facut unu pana la speriatii din deal sau sa lasati femeiea in (cuvant urat) goala si sa plecati ca e nevoie de voi 4. cine e in stare sa preia responsabilitatile de coordonare si sa alcatuiasca un nucleu pe langa care sa se infiinteze tot grupu 5. va stiti toti intre voi cum va cheama ? 6. aveti nevoie pe langa responsabilitatile de la munca, familie, casa, etc de inca un rand de responsabilitati ? 7. vreti sa transformati o intalnire de vineri seara unde vii la barfa in intalnire unde vii ca e obligatoriu ? mai sunt da a sunat tel si am uitat ideea .... iar ca sa se vada frumos acelasi patch pe spate si pe motoare, sa va vada femeile sa futetzi cat mai mult si sa va admire lumea pe strada nu e nevoie de club... va facetzi patchurile le purtati si faceti in continuare ceea ce faceti .... revin pe masura ce imi mai vin idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 deci pana una alta vand pasarica click click click Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 sa platesti drepturile de autor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Da Dane era "azi" dar eu am ajuns la 4 dimineata acasa ) Asa, sa ne intoarcem la oile noastre... Ideea de club a venit intr-o seara cand eram foarte multi la Mc, glume, poante, se simteau bine toti. Am observat apoi ca devenim din ce in ce mai uniti, nu numai noi intre noi, dar si cu alti motociclisti din trafic. Atunci m-am gandit: "Ce ar fi daca am face un club?" "Sa ne numim cumva?" "Ce ar fi daca vinerea cand bantuim spre Piata Victoriei / ikea / Biker`s 15-20 motociclisti sa ne cunoasca lumea dupa emblema de pe geci...Sunt baietii/fetele din clubul X" Am vorbit apoi cu Razvan (pittbul) sa imi zica ce parere are, i s-a parut ok ideea, asa ca am supus la un mic "vot" cine ar fi pentru club? Surpriza, 90% au fost pentru, sau chiar 100% nu imi mai aduc aminte exact. Ramane sa hotaram toti, daca o sa fie cu acte, sau daca v-a ramane doar un nume si o poza pe geci. Deocamdata nu e nimic batut in cuie. In functie de amploare, v`or exista reguli, din cate am retinut eu, se ocupa Razvan impreuna cu sotia lui de partea asta. V-am rugat totusi sa alegeti din pozele puse intr-un post anterior, emblema clubului. Eu sunt pentru numarul 5 Beeeeeei va fierbe mintile bine, eu am zis ca voi glumiti, dar vad ca ea amploare idea, nu stiu ce sa zic, dar nu pot sa ma gandesc acum in fata PC-ului,vorbim cand ne vom intanli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Beeeeeei va fierbe mintile bine, eu am zis ca voi glumiti, dar vad ca ea amploare idea, nu stiu ce sa zic, dar nu pot sa ma gandesc acum in fata PC-ului,vorbim cand ne vom intanli. Dane, daca poti, vino in seara asta la mc sa vorbim, or sa mai fie cativa baieti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Dane, daca poti, vino in seara asta la mc sa vorbim, or sa mai fie cativa baieti.... Ce-ati mai facut? Va-ti hotarat ce si cum faceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) deocamdata nu , am inceput discutia dar ne-am luat cu altele . O continuam vineri , cand va creste audienta . Dezamagitor de putini am fost la mec in seara asta Editat Iunie 7, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Ganditi-va toti pana vineri la cate o idee legat de club, nume, insemne si altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 da ba si mie id-u tau de mesenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 da ba si mie id-u tau de mesenger Man, nu ti-l dau...Am auzit ca esti urat si... Vezi ca-l are la profil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Frate! Iar scrii shogunul aici pe forum? Scrie si tu mai putin ca n-am chef de citit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 /index.php?...t&p=2464480 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 da ba si mie id-u tau de mesenger papa_jo3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Frate! Iar scrii shogunul aici pe forum? Scrie si tu mai putin ca n-am chef de citit... dai o cola ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 tre sa dea un cola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Anunt de pe acum ca eu nu vin cu motoreta vineri, am demontat carenele pentru reparatie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 eu anunt de pe acum ca nu mai vin vineri nici calare nici pe jos ............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 A fost plictiseala mare azi si cu m-a prins in casa, am avut timp sa caut cateva poze vis-a-vis de ideea unui club, club moto.O sa incerc sa le aranjez bine, numerotate, astfel incat sa va spuneti parerea, care va plac mai mult. Alegeti cu atentie, poza v-a reprezenta clubul, v-a sta pe geci si motoare, ramane sa stabilim ulterior. Clubul se va numi " Wild Dog " asta ca sa nu puneti intrebari de ce am pus poze cu caini drept blazon. Astept pareri 1. De ce-ti plac tie cainii astia grasi si urati? 2. Luci si Puppy au dreptate cu clubul... si daca e cu ierarhie, alea-alea... drum bun si cale batuta! Prea multe responsabilitati pentru prea putin. Ca o paranteza, ma "recomandase" Lope la Chopper Academy...d-asta, cum ii zice...prospect... dar credeti ca m-a mai intrebat cineva ceva de atunci?? sau sa ma intrebe daca mai exist? asa ca... sunt dezamagita total de cluburi... 3. Daca e sa facem doar un nume, un logo si sa ne punem chestii pe geci sau alte alea, fara nimic legal, ma bag si eu. Dar numai daca e cel putin alta rasa de catel.... 4. Si uite modele de chestii de pus pe geci... gasite pe net...ca model... si trei facute de mine... ca model (recunosc ca as fi putut sa fac si unele mai serioase, dar nu am vrut) ENJOY! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 pai mai suntem si de prin ferentari , zetari , berceni , etc.... nu numai rahova Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate