wtf? Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 baaaaah ,ce-i cu linistea asta pe-aici ? Gata cu linistea, am venit eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 pai nu aud nimic mah , ce galagie faci u ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 13, 2010 Share Postat Iunie 13, 2010 ba urat e sa muncesti vara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 ba urat e sa muncesti vara... Reformuleaza...E urat sa muncesti oricand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Da, wtf? ma sunat pe mine Luci de la Dac si mi-a spus si mie ce va spus voua, e bine pana va hotarati ce si cum. Eu am ceva de munca pe acasa si nu am putut veni la Mc. Sper sa ne intanlim zilele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 febra musculara , insolatie si multi ....foarte multi tantari .....!!! cateva poze ! Mesaj completat ps. cum a fost in Bucuresti .... ca la munte am dat de zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Da, wtf? ma sunat pe mine Luci de la Dac si mi-a spus si mie ce va spus voua, e bine pana va hotarati ce si cum.Eu am ceva de munca pe acasa si nu am putut veni la Mc. Sper sa ne intanlim zilele astea. Dane, vorbim vineri daca vii si iti explic ce si cum, face 2 face, e cel mai bine asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 sa`mi bag cucul daca io m-as urca pe unde s-a catzarat ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 nici io nu mai fac' bre , ca am imbatranit ....nu mai ma tin genunchii !! am facut upload la toate pozele acilea' Mesaj completat io nu stiu cum a suportat sotia mea , ca are rau de inaltime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Frumoase pozele adolfe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Dane, vorbim vineri daca vii si iti explic ce si cum, face 2 face, e cel mai bine asa... Mai vorbim poate pana Vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Frumoase pozele adolfe! merci'...!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 nici io nu mai fac' bre , ca am imbatranit ....nu mai ma tin genunchii !! am facut upload la toate pozele acilea' Mesaj completat io nu stiu cum a suportat sotia mea , ca are rau de inaltime Frumoase pozele man, frumosi si muntii...Mi-e dor de asemenea iesiri, dar nu ma mai simt in stare. Poate ma invrednicesc si ma apuc iar de ceva sport, dar pana atunci, ma multumesc sa vad poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Frumoase pozele man, frumosi si muntii...Mi-e dor de asemenea iesiri, dar nu ma mai simt in stare. Poate ma invrednicesc si ma apuc iar de ceva sport, dar pana atunci, ma multumesc sa vad poze de ce nu ai spus man ca te luam in rucsac .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 de ce nu ai spus man ca te luam in rucsac .... N-ai fii primul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 (editat) Cine vrea ieseala Sambata, se merge la scaldat la Dumitrana pe Arges! Mergem sa ne balacim, facem gratar, bem, ne bronzam Asa ca, doritorii scrieti aici, sunati`ma sau imi spuneti vineri la MC! De cald, tocmai am baut o bere rece, timisoreana, se stie! 9 User(s) are reading this topic (7 Guests and 0 Anonymous Users) 2 Members: wtf?, burebistaaa aide ma ce dracu, doar nu stati in casa in weekend ?! WTF?! Editat Iunie 15, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 15, 2010 Share Postat Iunie 15, 2010 Eu in weekend alerg dupa ce mai trebuie la motoras...Nu cred ca va incurc cu ieseala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 vedem desi eu as baga o mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 16, 2010 Share Postat Iunie 16, 2010 vedem desi eu as baga o mare Eu as baga un joint da'...e criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 MA-RE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 MI-CA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 MA-RE MI-CA Fiecare cu ce are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 mergem si noi maine la o narghilea sa ne ametim putin si dupa ai ne plimbam ca bezmetici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 bagamias pl in carena vietii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 MI-CA IAR-BA! Mesaj completat mergem si noi maine la o narghilea sa ne ametim putin si dupa ai ne plimbam ca bezmetici Cum sa te ametesti de la nargilea? Ce pui in ea? Cum am mai zis...IAR-BA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate