wtf? Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Mwie criza financiara, mwie salarii :| nu cred sa ajung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Mwie criza financiara, mwie salarii :|nu cred sa ajung... Beei ce e si cu criza asta Mesaj completat Stai linistit man, nu-i problema E ok man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Tea deranjat ca ti-a zis coco....bai coco aveam pretentii la tine:)).... De unde reiese ca am fost deranjat? Si eu de la tine, in general, fara referire la discutie, dar le-am avut degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 auzi ma Pupila ........as vrea sa vad cum fumezi o inghetata sau ........ cum o tragi pe nas !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 adolf am impresia ca de cand esti jobles.. ai inceput sa experimentezi droguri noi..... auzi "sa fumezi inghetata".... aveam pretentii de la tinezimi si mie ce bagi macar poate incerc si eu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 adolf am impresia ca de cand esti jobles.. ai inceput sa experimentezi droguri noi..... auzi "sa fumezi inghetata".... aveam pretentii de la tinezimi si mie ce bagi macar poate incerc si eu:) nu mane'... nu ai inteles ........eu ziceam ca ar merge o bere !!! iar Pupila zicea ca suntem viciati , ca ce inghetata nu ne mai place !!! de asta ziceam ca as vrea sa-l vad cum prizeaza o inghetata ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Ce mai faceti beeei narcomanilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Ce mai faceti beeei narcomanilor? sevraj.........!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Hai recunoashte adolf... ca nu esti in sevraj... ca u defapt asta faci tuata ziua. le testei inainte sa le scoata pupy pe piata...hai ca v-am dat in vileag dativa dreaq:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Hai recunoashte adolf... ca nu esti in sevraj... ca u defapt asta faci tuata ziua. le testei inainte sa le scoata pupy pe piata...hai ca v-am dat in vileag dativa dreaq:)) taci copile ........nu mai sifona ca-ti cumpar o hayabusa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 taci copile ........nu mai sifona ca-ti cumpar o hayabusa ! Eu zic sa-l ucidem...E mai ieftin decat Hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Beeei ce criminali cu sange rece! Mesaj completat taci copile ........nu mai sifona ca-ti cumpar o hayabusa ! Eu ii dadeam biberonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 cu ce , il gazam sau tundem jugulara ?? ca pe timpurile astea trebuie ceva economic .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 a draq carnea pe voi........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Hai ca sunteti bagabonti ! Noi iesim cativa pe la victoriei dupa ora 22..daca vrea cineva sa vina ne gaseste acolo. p.s. Se vinde Hornetzica , daca auziti pe cineva da`ti si voi mai departe pls /index.php?showtopic=549802 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 se vinde bagabontica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 "Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita." Albert Einstein Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 Eu in weekend am fost la padure, la Calugareni...Am facut endureala cu fiatu si am reusit sa raman suspendat intr-o groapa, de unde doar cu tractorul am reusit sa ies. Oricum, a fost distractie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 tot e bine ca shtii sa dai un telefon sa chemi si tovarasii la distractie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 4, 2010 Share Postat Iulie 4, 2010 tot e bine ca shtii sa dai un telefon sa chemi si tovarasii la distractie.. Si eu am fost outsider fata de grupul cu care am mers...Oricum, a fost super. Poate data viitoare o s atina si vremea cu noi si...cu putin noroc o sa mergem intr-un loc cu mai putine gropi, sa nu mai aiba prostu-n ce sa cada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 pai ba pupila ideea e sa ne chemi sa zici "vin si io cu un prieten doi" ... si mergem toti, ca la bairamele alea de pe vremea lu ceasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 si eu am facut duminica enduro .........pe centura la Bragadiru !!! aaa si m-a si plouat torential ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 pai ba pupila ideea e sa ne chemi sa zici "vin si io cu un prieten doi" ... si mergem toti, ca la bairamele alea de pe vremea lu ceasca S-a notat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 plimbare ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Cea mai mare intrunire a motocilistilor din tara este pregatita in aceasta perioada la Bucov, in judetul Prahova (9-11 iulie). Avand in spate o traditie in astfel de evenimente, de data aceasta se intentioneaza ca festivalul sa devina una dintre cele mai importante manifestari dedicate pasionatilor de motociclete. Bineinteles, atmosfera rock este cea care va da startul distractiei. De data aceasta, invitati precum TRUDA, N.E.G.A.T.I.V., THUNDERSTORM, NEXUS, ACT, 9,7 RICHTER, BUCIUM, UP TO ELEVEN, LEGACY si INCIPIENT vor „incalzi” atmosfera si vor incanta urechile publicului. Marea surpriza a intrunirii va fi trupa BRAINSTORM din Germania, trupa care a zguduit de zece ani incoace rockmetalul Europei. Invitatii concerteaza pentru prima data in Romania la cel mai mare eveniment dedicat motociclistilor si iubitorilor de muzica „grea”. In cele trei zile de festival veti avea parte din plin de bere, tuica, slana si multa distractie. Nu vor lipsi nici parada moto si consursurile cu multe premii. Intrarea va fi 30 de lei, iar pentru fiecare biker si insotitorul sau vor fi oferite cate cinci beri, incluse in pret. Costul berii va fi de numai 2,5 lei. Pentru cei care vin de la mare departare, sunt puse la dispozitie locuri gratuite de campare. Festivalul va fi incununat de un adevarat spectacol de artificii. Va asteptam la o intrunire moto cum n-a fost vreodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate