Joon Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 (editat) bai tot bere la 2,5 lei am baut si pana acum si e distractiv !!! daca nu ma angajez pana in weekend ma bag si eu la o betie crunta si borala la cort la festival .....dupa ce voi gasii pe cineva sa ma imprumute ....!!! la naiba sa inceapa betiaaaaaaaa ps. nu il provocati pe Pupila la bauta ........niciodata !!!! nu aveti nici o sansa ........totusi ma Poopy ce zici , bem o ..............suta de beri ??? si NU !!! nu fac cinste !! Editat Iulie 5, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 bai tot bere la 2,5 lei am baut si pana acum si e distractiv !!! daca nu ma angajez pana in weekend ma bag si eu la o betie crunta si borala la cort la festival .....dupa ce voi gasii pe cineva sa ma imprumute !! la naiba sa inceapa betiaaaaaaaa ps. nu il provocati pe Pupila la bauta ........niciodata !!!! nu aveti nici o sansa ........totusi ma Poopy ce zici , bem o ..............suta de beri ??? si NU !!! nu fac cinste !! Berea e pentru femei si burtosi Eu beau tarie si daca mai e si ceva de fumat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Zilele astea m`am gandit la un traseu si a iesit asa ceva : Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - Vidraru - Balea lac - Cartisoara - Avrig - Sibiu - Medias - Sighisoara - Brasov - Predeal - Sinaia - Bucuresti. Plecare : 22 iulie 2010 , ora nu stiu inca exact . Vreau sa ajung pe 24 la predeal la East European Show deci durata in jur de 4-5 zile , perioada 22-23-24-25 , cu dormit la cort. Pana acuma sunt doar eu singur..daca se anunta careva ok..daca nu plec singur , nu stiu totalul de km si nici cam cati bani trebuiesc , daca e cineva intresat sa zica o vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 (editat) mane , nu sunt bani si daca as face rost nu ar fi timp !!! mama ce ma oftic ps. m-am hotarat sa trec la chopper asa ca vand un monster ............. Editat Iulie 7, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 Intalnire la 19:00 la mec..se merge pe undeva sa vedem meciu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 ps. m-am hotarat sa trec la chopper asa ca vand un monster ... Foarte bine faci! Nu ca-i mai ok un chopper, dar nu-mi mai plac ducati-uril de loc...Si daca mie nu-mi plac, nu-i frumos ca tu sa ai una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 mane , nu sunt bani si daca as face rost nu ar fi timp !!! mama ce ma oftic ps. m-am hotarat sa trec la chopper asa ca vand un monster ............. De ce??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 ai ma am un motiv MAREEEEE de 1500 cc. !!! Kawa vn 1500 casic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 ai ma am un motiv MAREEEEE de 1500 cc. !!! Kawa vn 1500 casic Vrei motor, sau tanc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 un pic din amandoua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 7, 2010 Share Postat Iulie 7, 2010 un pic din amandoua... Te-ai gandit ca pentru oras e chinuitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Iulie 8, 2010 Share Postat Iulie 8, 2010 un pic din amandoua... Trebuie sa te decizi,nu poti sta cu poponetul in doua barci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Trebuie sa te decizi,nu poti sta cu poponetul in doua barci. chinuitor !? ..........aaaaaa da m-am gandit ca sunetul si frumusetea noastra va fi greu de suportat de catre locuitori acestui cartier !! dar pana la urma e posibil sa mai merg cu monsterica' inca 1 an sau 2 , ca parca nu ma lasa inima sa il dau .......inca nu sunt total hotarat !( mai e si motivul ca mi-am cheltuit banii care-i adunam pt Vulcan ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 deci am fost si wendu asta plecat buc- tg jiu- curtea de arges- transfagarasan - si inapoi pe partea dinspre brasov prea tare iar acu din pacate sunt cu munca la turnu severin si tre sa trec si pe la cozia .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 deci am fost si wendu asta plecat buc- tg jiu- curtea de arges- transfagarasan - si inapoi pe partea dinspre brasov prea tare iar acu din pacate sunt cu munca la turnu severin si tre sa trec si pe la cozia .... Si eu am fost plecat la Ploiesti...As povestii cum a fost, dar sincer nu-mi amintesc mare lucru. Cred ca mi-au pus ceva in mancare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) deci am fost si wendu asta plecat buc- tg jiu- curtea de arges- transfagarasan - si inapoi pe partea dinspre brasov prea tare Zi`mi si mie te rog cum este drumul pe transfagarasan ca vreau sa`l fac si eu.. @pupi : mai degraba cred ca ai folosit toate bratarile de la noi.. Editat Iulie 13, 2010 de simpluu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 @pupi : mai degraba cred ca ai folosit toate bratarile de la noi.. Ca sa fiu sincer, bratarile de la voi au fost doar "aperitivul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 pai drumu e peticit si cu portiuni ca`n palma pana aproape de cabana capra ... pe urma.... boboc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvilxClau Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 salutare, cand mai iesiti la plimbare ? sunt incepator, pe un 125 un nsr. sunt din zona Luica, Intersectie cu Sos.Giurgiului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 pai drumu e peticit si cu portiuni ca`n palma pana aproape de cabana capra ... pe urma.... boboc deci nici o schimbare ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Hehehehehehe rahovarii mei... am doscoperit dece merge mobra prost...> maine o fac bucati si sper sa o fac sa functioneze corespunzator... EvilX.... te asteptam vineri la ora 20 la Mc la intersectia TRafic Greu cu Rahova... esti binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Hehehehehehe rahovarii mei... am doscoperit dece merge mobra prost...> maine o fac bucati si sper sa o fac sa functioneze corespunzator... EvilX.... te asteptam vineri la ora 20 la Mc la intersectia TRafic Greu cu Rahova... esti binevenit de ce ma , de ce ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Ieri Macsu a avut accident cu motorul ,este destul de rau sar putea sa-l opereze la mana cica ar avea fractura deschisa, Este internat la Bagtazar RECUPERARE RAPIDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Ieri Macsu a avut accident cu motorul ,este destul de rau sar putea sa-l opereze la mana cica ar avea fractura deschisa,Este internat la Bagtazar RECUPERARE RAPIDA Wtf , unde , cum ? Recuperare rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Nu stiu nici eu prea multe am aflat si eu azi O sa trec azi pe la el daca este mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate