Joon Postat Septembrie 26, 2010 Share Postat Septembrie 26, 2010 seamana a ceva asemanator .... ...over !!! Mesaj completat bai oameni buni ....aveti careva prin garaj in plus un surub de reglaj aer pt. carburator ....ca la mine unu se intepeni si il fXXXi ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Pai cum prin garaj? Surubul de reglat aerul la carburator, nu e pe...carburator?Acuma poate ne referim la altceva, ca eu-s pilaf la mecanica .Intre carburatoare am un surubel din care rotesc cand vreau sa fac relantiul mai mare sau mai mic. Nu la ala te referi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 (editat) Pai cum prin garaj? Surubul de reglat aerul la carburator, nu e pe...carburator?Acuma poate ne referim la altceva, ca eu-s pilaf la mecanica .Intre carburatoare am un surubel din care rotesc cand vreau sa fac relantiul mai mare sau mai mic. Nu la ala te referi? nop ...... alalalt' de care rotesti pentru a regla amestecul .... pe acolo trage aer in admisie ( e problema pt care m-i se oprea in mers pana in 5000 rpm ) ala de care zici tu e de relanti , si doar realizeaza o deschidere mai mare a supapelor si mai e unul care le sincronizeaza ........ Editat Septembrie 28, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 nop ...... alalalt' de care rotesti pentru a regla amestecul .... pe acolo trage aer in admisie ( e problema pt care m-i se oprea in mers pana in 5000 rpm ) ala de care zici tu e de relanti , si doar realizeaza o deschidere mai mare a supapelor si mai e unul care le sincronizeaza ........ M-ai bagat in ceata ...oricum ziceai ca nu ai mai facut carburatia de 2 sezoane, poate ar fi timpul sa o faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 asta fac man ....o fac praf !! sunt curatate epilate , gelate ...asteapta doar acel surubel , and is ready for test ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 (editat) Surubu ala nenoricit.... difera de la carb la carb...... plm... greu... sa il gaseshti.... ala mai repede caeshti un surub asemanator... si te duci la un strungar foarte priceput... sa il faca din nou dupa un model.... infara de surubu ala mai ai un arc o saba si un oring de cauciuc.... fara alea canci reglaj la aer.... ps: alea nu sunt supape... sunt clapete Editat Septembrie 30, 2010 de Neo_geo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Surubu ala nenoricit.... difera de la carb la carb...... plm... greu... sa il gaseshti.... ala mai repede caeshti un surub asemanator... si te duci la un strungar foarte priceput... sa il faca din nou dupa un model.... infara de surubu ala mai ai un arc o saba si un oring de cauciuc.... fara alea canci reglaj la aer.... ps: alea nu sunt supape... sunt clapete mersii ca mi-ai taiat macaroana bre' ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 De chestia asta e cineva interesat? /index.php?...4028&st=120 Ganditi-va ca in locul baiatului care a murit putea fi oricine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 In seara asta la Mc? Eu daca vin, nu pot sa aduc toata motocicleta si aduc doar cadrul de bord, ca ma intalnesc cu mecanicul sa i-l dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 o sa vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 o sa vin si eu Iar?! Cam des...Esti politist sub acoperire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 a fost cineva aseara la mec ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 Iar?! Cam des...Esti politist sub acoperire? ) Ticalos mic ! Poate te dadea Tomas pe jos aseara in ikea ) Prima data cand raman ultimul si ma pierd de grup Cred ca v-ati luat dupa teribilistu de Dan ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 (editat) cine a fost aseara ? Vezi ca au inceput sa-ti zboare sitele din toba si te apropii de statutul de burlan =)) Editat Octombrie 2, 2010 de MKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 Cred ca v-ati luat dupa teribilistu de Dan ! Nu dan e de vina...Ne-am luat dupa Geo care era cu scuterul si... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 Nu dan e de vina...Ne-am luat dupa Geo care era cu scuterul si... ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Mesaj completat cine a fost aseara ? Vezi ca au inceput sa-ti zboare sitele din toba si te apropii de statutul de burlan =)) a ars captuseala aia din interior, vata aia sau ce dracu era inauntru... nu`i problema, mie imi place galagia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 nu`i problema, mie imi place galagia... Fa liniste ca vreau sa dorm!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 (editat) pentru ca am vazut ca oamenii din afara tarii sunt tot mai interesati de plaiurile noastre , avand in numai o saptamana cca. 8000 de accesari pe albumul foto Piatra Craiului am hotarat sa lansez un Blog care are ca si subiect Romania , in special locurile ce merita vizitate in Romania . Cu cuvinteler mele incurcate ( de copil tembel crescut la Felentali ) voi incerca sa evidentiez de ce merita sa vizitezi Romania , iar cu ajutorul pozelor am sa incerc sa aduc si dovezi ....... ....momentan abia incep sa invat tainele in materie de blogger asa ca nu dati cu sabia ninja ..... pt cine doreste sa-si piarda 10 minute sau 15 ore din viata au la dispozitie www.ilove-romania.blogspot.com va mutumesc pt. neintelegere ! PS. link direct in semnatura ... Editat Octombrie 4, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Fa liniste ca vreau sa dorm!!!! nu eu faceam galagie vineri ma, Geo cu scuterul facea ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Buey....:)vitezishtii draq... deabeam ma tineam de voi vineri seara:)) Da mha io faceam galagie cu scuteru:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Da mha io faceam galagie cu scuteru:)) Defapt scuterul facea galagie sub voi...L-am auzit cum tipa "dati-va jos!!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 (editat) Defapt scuterul facea galagie sub voi...L-am auzit cum tipa "dati-va jos!!!" ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) pwned ! si dan e de aceeasi parere, mereu zicea )))))))))))))))))))))))))))) Editat Octombrie 5, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 care mai aveti mobrele online ? Mai iesiti la plimbare ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 (editat) Care vine maine la MC sa ii panicam pe prajitorii de cartofi pai ? Cu pejosu/masini/motoare sau scutere( in cazul lui geo). Aduc o pereche de carti de joc sa facem o destrabalare pe dezbracate? Editat Octombrie 7, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Buey....:)vitezishtii draq... deabeam ma tineam de voi vineri seara:)) Da mha io faceam galagie cu scuteru:)) bai Geo ce faci ma ?!.....te fac astia' posta ?? ............mah' Pupila vezi ca trebuie sa-mi dai 30 % comision daca esti proxenetul lui .....poker pe dezbracate ?!! imbracati in costume de piele .... ....maine poimaine mergeti la Spa ca sa va epilati inghinal .... sapte dintr-o lovitura !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate