Joon Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 o sa vada el la primavara cand o sa se topeasca turturii ca al lui se va ofili defapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Care ati iesit astazi cu motoarele? Nu de alta, dar nenea BeerBelly a iesit...Cred ca are si acum turturi peste tot mai era unu pe la 14:30 la piata progresul calare pe un 600rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Si eu am iesit azi...si mi-am promis mie sa nu mai fac asa ceva.. ,deci gata cu motoreta pe anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 mai era unu pe la 14:30 la piata progresul calare pe un 600rr mai degraba 600 brr brrr ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 mai degraba 600 brr brrr ..... Cu echipament de neopren, nu simti absolut de loc frigul, dar la ce polei a ajuns sa fie, aveai sanse sa cazi si cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Cu echipament de neopren, nu simti absolut de loc frigul, dar la ce polei a ajuns sa fie, aveai sanse sa cazi si cu masina deja ne batem joc pupy daca incercam sa mergem pe vremea asta. E timp la primavara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 deja ne batem joc pupy daca incercam sa mergem pe vremea asta. E timp la primavara ... Absolut. Spuneam doar ca se poate "pacalii" frigul. Desi am echipament de neopren pentru snowmobil, nu am iesit cu motorul pe temperaturi extreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Cu echipament de neopren, nu simti absolut de loc frigul, dar la ce polei a ajuns sa fie, aveai sanse sa cazi si cu masina Ohooo.. pai cate masini "cazute" am vazut azi la stiri cat n-au cazut mobre tot anul (ee.. nici chiar asa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeL Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 curios cum astia in Canada se plimba si la minus 20 de grade..... nici nu ingheata, nici nu mai aluneca...o fi de la cauciucuri sau de la sosele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 Care ati iesit astazi cu motoarele? Nu de alta, dar nenea BeerBelly a iesit...Cred ca are si acum turturi peste tot ieri nu, nu puteam sa ma tin pe picioare dar sa mai tin si 'ursu' dar astazi da, am iesit... am mers destul de bine, nu a fost frig; am prins ceva ploaie dar nesemnificativ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 (editat) curios cum astia in Canada se plimba si la minus 20 de grade..... nici nu ingheata, nici nu mai aluneca...o fi de la cauciucuri sau de la sosele? profil de strada si strada de strada ....... dar ideea cu iesitul pe vremea asta nu imi mai surade ........ma dor genunchii si ouale de la reumatism deja de pe acum , sinuzita imi face ravagii in cap iar batranele fracturi se fac resimtite ......asa ca ma bucur de iarna cu niste vin fiert !!! Editat Decembrie 2, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 profil de strada si strada de strada ....... dar ideea cu iesitul pe vremea asta nu imi mai surade ........ma dor genunchii si ouale de la reumatism deja de pe acum , sinuzita imi face ravagii in cap iar batranele fracturi se fac resimtite ......asa ca ma bucur de iarna cu niste vin fiert !!! Si eu am dat iama-n vin...In 3 zile am baut 6 litrii, fiert, evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 Si eu am dat iama-n vin...In 3 zile am baut 6 litrii, fiert, evident pai vezi fiecare anotimp cu sporturile sale ....... e vremea de motosticlism si saniuta !!! ....ca pana iarna viitoare nu mai pup spirtoase Mesaj completat ps. Andrei am vazut ca dezmembrezi GPZ-ul , dezvolta subiectul !!! de ce , ce va urma dupa el ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Decembrie 3, 2010 Share Postat Decembrie 3, 2010 pai vezi fiecare anotimp cu sporturile sale ....... e vremea de motosticlism si saniuta !!! ....ca pana iarna viitoare nu mai pup spirtoase Mesaj completat ps. Andrei am vazut ca dezmembrezi GPZ-ul , dezvolta subiectul !!! de ce , ce va urma dupa el ...... Pai Adolf, ce sa-ti spun...eu n-am tradat GPZ-ul,ca-l iubeam .In schimb s-a gandit el sa ma tradeze. A decedat subit si nu am vrut sa ma mai incurc cu un alt motor de gpz care la fel putea fi o mortaciune. Dar pentru ca stiu ca si el a tinut la mine,ma ajuta si dupa deces,pentru ca asa cum vezi la semnatura,il canibalizez . Cat despre urmat...hm,deja urmeaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 (editat) Pai Adolf, ce sa-ti spun...eu n-am tradat GPZ-ul,ca-l iubeam .In schimb s-a gandit el sa ma tradeze. A decedat subit si nu am vrut sa ma mai incurc cu un alt motor de gpz care la fel putea fi o mortaciune. Dar pentru ca stiu ca si el a tinut la mine,ma ajuta si dupa deces,pentru ca asa cum vezi la semnatura,il canibalizez .Cat despre urmat...hm,deja urmeaza... hai zii ..... iti iei monster sau nu ?! ......totusi banuiesc ca zzr 600 Editat Decembrie 4, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Prea tarziu adolf.. si-a cumparat motoreta... nu lada de cuie ce ii recomanzi tu;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 Ce-ati facut aseara la Mc? Cate mobre au fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 fara numar =)) . niciuna . am fost cu conservele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 4, 2010 Share Postat Decembrie 4, 2010 nu cred ....... Andrei vrem poze cu gheisa !!! Mesaj completat dezamageste-ma si zii ca e un cbr !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Da Adolf, e un cbr f4 '99. Mai are necoie de unele retusuri,gen schimbat kit de lant,semnale si revopsire.Mi s-a oferit oportunitatea sa o iau la un pret bun si am luat-o, dar fii fara grija , la un moment dat voi reveni la Kawasaki.Stii doar ca daca nu m-ar fi lasat ,nu as fi renuntat niciodat la gpz . P.S. Decorul face toti banii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 (editat) sa o stapanesti sanatos man ... Editat Decembrie 7, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 Ce frumos a fost ieri si azi afara, eu am tras cateva ture prin orash Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_bra Postat Decembrie 7, 2010 Share Postat Decembrie 7, 2010 si eu am crezut ca sunt singurul nebun...:)poate o sa mai vedem zile dastea pana la zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 sa fiti voi sanatosi ca io ma tot dau cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 sa fiti voi sanatosi ca io ma tot dau cu mobra Bravo man! Cand mi-o dai si mie o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate