BeerBelly Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 ce e azi 2010 ? ...... never )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 (editat) sa fiti voi sanatosi ca io ma tot dau cu mobra Am trecut ieri prin fata pe la pravalia voastra, in viteza ce`i drept Mesaj completat si eu am crezut ca sunt singurul nebun...:)poate o sa mai vedem zile dastea pana la zapada si daca ninge, mai cobor presiunea la roti, si tot merg, pe 2, nu pe una Editat Decembrie 10, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 sa vezi ce o sa rad de tine cand te dai cu (cuvant urat)`n sus pe zapada )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 pleaca ma ca nu se va intampla asta, mi-am propus sa nu cad in 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 eventual iti pui niste Âşenile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 R.A.T.B.-ul nu va mai place... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Care-i bugetul disponibil pt motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 E nou , sta pe ghimes aleea.. vin si eu in primavara cu un cbr 125r (mos craciun o sa vina pe 2 roti de cum se ia zapada la primavara,daca sunt baiat bun si pun bani de o parte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 ~1800 da ieuro La bani astia gasesti un hornet frumos , apropo..sa`ti mai lasi niste banuti si pentru echipament..si daca poti sa`l cumperi in iarna asta ca sunt reduceri bune , bafta la cautat si cand te duci sa`l vezi du`te cu cineva care stie cat de cat..sa se mai uite de una , alta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Intrebare: GSF 500 inseamna gs 500f,adica carenat?(scuza si tu cacofonia).Uita-te si la gpz-uri.Am avut eu unul si daca nu s-ar fi facut pilaf,nu as fi renuntat la el.Dca gasesti un exemplar in stare buna, fa o proba cu el.In ture mici e bland de tot, iar in ture mari, oricum are mai multu nervi decat gs-ul sau cb-ul.Adauga si protectia semicarenelor,si te indragostesti instantaneu.Ai insa grija la starea motorului. Mesaj completat Crede-ma 60 de cai sunt suficienti pentru inceput.Acuma na,fiecare isi cumpara ce-i place,eu doar mi-am dat cu parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Pai uite cum sta treaba M-am gandit asa...Sa nu imi iau ceva prea puternic (sa nu aud ca 100 cp nu sunt "destui"...poate nu sunt pentru cineva cu minim 4-5 ani de motociclism...dar pentru mine sunt prea multi, asa ca ma limitez undeva la 50-60 cp. Dar in ultima instanta daca nu gasesc ceva care sa ma multumeasca posibil sa iau un Hornet in cazul in care gasesc. Mie imi placea tare mult GSF 500...arata asa a sportiva, nu e urat are motorul foarte simplu, fiabilitate dovedita. Na...Automat cam 400 eur bag intr-un minim de protectie (o casca, o geaca, manusi si daca mai raman bani->daca nu, mai strang si pentru genunchere si protectii de tibie). Eu am zis ca atunci cand ma duc sa iau motorul vreau sa iau pe cineva care stie sa faca si un test de compresie ( in cazul in care se poate face pe loc si nu e nevoie de cine stie ce aparate). Deh acum...voi cum ati fost cand va cautati primul motor? ) Hai, sa auzim povesti. Eu nu mai dorm noaptea...dupa ce am luat permisu' visam ca ma dadeam pe un coclau cu un mt-03 (de parca coclaul are legatura cu mt-03) da na...era funny )). Si inca o chestie...am eu un fix cu "Sa fie dupa 2000, cat mai nou"...nu ma intrebati de ce ca nu stiu. cu 400 iti iei costum din 2 piese si casca din fibra .... Mesaj completat Intrebare: GSF 500 inseamna gs 500f,adica carenat?(scuza si tu cacofonia).Uita-te si la gpz-uri.Am avut eu unul si daca nu s-ar fi facut pilaf,nu as fi renuntat la el.Dca gasesti un exemplar in stare buna, fa o proba cu el.In ture mici e bland de tot, iar in ture mari, oricum are mai multu nervi decat gs-ul sau cb-ul.Adauga si protectia semicarenelor,si te indragostesti instantaneu.Ai insa grija la starea motorului.Mesaj completat Crede-ma 60 de cai sunt suficienti pentru inceput.Acuma na,fiecare isi cumpara ce-i place,eu doar mi-am dat cu parerea. fata de 47 ai GS-lui e diferenta !! eu cred ca motorul trebuie ales dupa 1 categorie / gust : chopper . naked . sport si supersport , la fiecare categorie mai sunt subcategorii 2 dupa corp : inaltime , greutate , pregatire fizica , dizabilitati ( valabil macar pentru primul motor pana afli ce e ala centru de greutate ) 3 buget disponibil 4 oferta pietii 5 noroc va pupa tata .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 nu baga in seama toate prostiile ai 3 variante : busa, XX sau zx14 .... nothing else matters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 uite bre' cum se anima vagauna asta ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Da la Suzuki GS 500F ma refer, mi se pare o motocicleta super frumoasa pentru categoria ei...In alta ordine de idei, am o cunostinta care are un GPZ 600r din 1987 cu vro 70 cp. Motorul este impecabil, are 70.000 km,...zici ca e scos din tipla. Mi-a zis daca vreau sa il cumpar ca el vrea sa isi ia o honda CBR 929 parca din 91. Desi l-am vazut si m-a cam speriat cand am tras putin de acceleratie. Tipul e maniac cu ingrijirea lui (colectioneaza tot felul de chestii vechi si le restaureaza...probabil ca de aici i se trage). El l-a luat de la altcineva care a schimbat tot in motor, a verificat compresia si e ok. Acum ma gandesc si la varianta asta tinand cont ca pot sa il iau pe la 1300 eurMesaj completat *headache*...Nu din nou... 70.0000km in 23 de ani?Esti sigur?In fine... Gpz-ul de 600 nu e motocicleta de incepatori.Am avut ocazia sa ma urc pe un GPX(care e un fel de sora-sa).E masiva,greoaie si sa stii ca sunt pretentioase.Plus ca are ciclistica la nivelul anului 1987 dar daca nimeresti una in stare buna, sa stii ca aflu unde stai si ti-o fur .ca-s invidios din fire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 dar dc draq te incurci cu un 600? ( fie el si din 87 ) iati draq un 1000 "neaparat dupa 2000" ca sa te si citez Pune mana i-ati frumos un 500 naked.... ( fie el si din 87 ) daca dai cu el de pamant sa nu te doara nici capu nici buzunaru prea tare:)invata sa il tii sub tine... si cand ajungi sa te dai cu el in bucuresti sa ii inchizi gumele inseamna ca esti tatic... opoti sa iti iei ceva mai mare;) ai grija de tine si asfat uscat... si 60 de cai sub poponeata;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Ia ceva ce iti place tie si crezi ca te descurci cu el , daca nu esti sigur pe tine..i`ati mai mic..dar parerea mea e ca se poate incepe si pe hornet daca esti cu capul pe umeri si i`ati te rog gandul de la gpz`u ala din 87..chiar daca o fi schimbat ce ai zis tu acolo..totusi sunt 23 ani , oricum conteaza sa`ti placa tie si sa te simti tu bine , e ok sa asculti si sfaturile altor persoane..dar pune in fata parerea ta..nu te lua dupa lume.. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 dar dc draq te incurci cu un 600? ( fie el si din 87 ) iati draq un 1000 "neaparat dupa 2000" ca sa te si citez Pune mana i-ati frumos un 500 naked.... ( fie el si din 87 ) daca dai cu el de pamant sa nu te doara nici capu nici buzunaru prea tare:)invata sa il tii sub tine... si cand ajungi sa te dai cu el in bucuresti sa ii inchizi gumele inseamna ca esti tatic... opoti sa iti iei ceva mai mare;) ai grija de tine si asfat uscat... si 60 de cai sub poponeata;) zi-le Loredana ...... bai ai vorbit exact ca un batran intelept , si barbos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 zi-le Loredana ...... bai ai vorbit exact ca un batran intelept , si barbos Loredana e un batran barbos?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 dar dc draq te incurci cu un 600? ( fie el si din 87 ) iati draq un 1000 "neaparat dupa 2000" ca sa te si citez Pune mana i-ati frumos un 500 naked.... ( fie el si din 87 ) daca dai cu el de pamant sa nu te doara nici capu nici buzunaru prea tare:)invata sa il tii sub tine... si cand ajungi sa te dai cu el in bucuresti sa ii inchizi gumele inseamna ca esti tatic... opoti sa iti iei ceva mai mare;) ai grija de tine si asfat uscat... si 60 de cai sub poponeata;) buahahahahaha )))))))))) parerea mea ... nu te arunca la un motor vechi doar pt ca e ieftin, intr`un motor vechi o sa bagi la bani cat nu face, indiferent de starea in care e. Legat de km, fa un calcul eu am facut intr`un an de mers cu motor aproximativ 27 000 km -> cati crezi ca are un motor de minim 10 ani ? iati xx ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 il las pe mirobolantu geo sa iti explice termenul aceasta racing de "a inchide gumele".... sau a le da capat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 Preafericitul si atoatestiutorul nostru lucii a grait.... nu crezi ca ti-a ramas cam mic xx-u ala?? io zic sa pui bani de o busa... ca u inchizi gumele in orash cu xx-u:) Nu nu inseamna "sa ii dai cox" poate ne invita lucii la o demonstratie.... sa vada tot poporu ce inseamna sa inchizi gumele;) ( sau sa le dai la capat ) GoodKat a inchide gumele= a baga mobra in santu cu apa;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 (editat) GoodKat a inchide gumele= a baga mobra in santu cu apa;) Bine grait ! Iese cineva cu motoreta maine ? Editat Decembrie 14, 2010 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 in cazul lui Geo a inchide gumele inseamna a da cu evacuarea de asfalt ........ si in unele cazuri a face dauna totala ! inchideti-ma frate ca am luato razna , sau inchideti forumul asta pana nu ne scade IQ-ul pana pe negativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 ce spiritual a fost geo ))) io am iesit si ieri cu mobra ... zici ca e vara asa mi-a fost de cald D: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 ce spiritual a fost geo ))) io am iesit si ieri cu mobra ... zici ca e vara asa mi-a fost de cald D: erai in maieu,nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate