wtf? Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Iese cineva cu motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 Iese cineva cu motoreta? Eu, dar la primavara... :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 pai nu asta e traditia de la victoriei....daca nu e gaz sunt seminte.... seminte , caterinca , fluierat dupa femei la semafoare . Asta e traditia la victoriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 seminte , caterinca , fluierat dupa femei la semafoare . Asta e traditia la victoriei Pe vrememea mea, cu masina ce e drept, erau la moda liniutele si fuga de militie Ce vremuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 pensionaruleeee ,fața la perete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 pensionaruleeee ,fața la perete Fata la monitor...Oricum ma plictisesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 28, 2010 Share Postat Decembrie 28, 2010 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=96lV0OuVCYo&feature=related ca sa-ti amintesti de vremurile bune ....... Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=96lV0OuVCYo ca sa-ti amintesti de vremurile bune ....... Editat Decembrie 28, 2010 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=96lV0OuVCYo&feature=related ca sa-ti amintesti de vremurile bune ....... Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=96lV0OuVCYo ca sa-ti amintesti de vremurile bune ....... N-am avut man nici o masina rosie...Si daca tot a venit vorba, cand imi vinzi batranica aia de la tine din garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 ti-as da-o moca cu tot cu batranelul care o conduce , dar din pacate nu eu sunt propietarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 29, 2010 Share Postat Decembrie 29, 2010 ti-as da-o moca cu tot cu batranelul care o conduce , dar din pacate nu eu sunt propietarul Pune-mi o pila la batranel Vreau sa-mi iau una si sa o modific. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 La multi ani ...... sa ne auzim cu bine si anul ce vine, .... ia mai turatiiiiii maaaaiiiiiiiii!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 Hai la multi ani! Sa ne vedem la anu cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 lma, mec-istii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 la multi ani ! Multa sanatate si sa n vedem cu bine in 2011 ! Va saluta gasca din mc-istilor de la Busteni ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 1, 2011 Share Postat Ianuarie 1, 2011 Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 3, 2011 Share Postat Ianuarie 3, 2011 Se doarme grav anu' asta pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 La multi ani si multa sanatate tuturor!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Deci, iese cineva cu motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macks Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 nu prea se mai vb pe aici acum mai mult pe face se vad oamenii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 nu prea se mai vb pe aici acum mai mult pe face se vad oamenii ) adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 (editat) A...inca o intrebare...ce are forumu??? Iar merge greu si are o interfata nasoala si greu de citit...nu mai e pe pagini pe care puteai da scroll...vezi un fel de arbore si trebe sa selectezi tu mesajul pe care vrei sa il citesti... Si tu ai baut ? Editat Ianuarie 6, 2011 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 As iesi eu cu motoreta...da nu am asigurare si nici echipament...A...inca o intrebare...ce are forumu??? Iar merge greu si are o interfata nasoala si greu de citit...nu mai e pe pagini pe care puteai da scroll...vezi un fel de arbore si trebe sa selectezi tu mesajul pe care vrei sa il citesti... Vezi ca sus unde incepe primul post pe pagina , pe dunga aia albastra pe care scrie >Zona Rahova..blabla.. ai in dreapta options dai un click si jos sub Display modes bifeaza standard..si o sa`ti apara ca inainte.. , hai sa vina mai repede primavara si sa ieftineasca astia benzina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 As iesi eu cu motoreta...da nu am asigurare si nici echipament...A...inca o intrebare...ce are forumu??? Iar merge greu si are o interfata nasoala si greu de citit...nu mai e pe pagini pe care puteai da scroll...vezi un fel de arbore si trebe sa selectezi tu mesajul pe care vrei sa il citesti... Nu risca aiurea...Fa-ti asigurarea si echipament iti imprumut eu si probabil si altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 la multi ani and shit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 7, 2011 Share Postat Ianuarie 7, 2011 la multi ani and shit Pazea! S-a trezit asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate