micron Postat Ianuarie 18, 2011 Share Postat Ianuarie 18, 2011 am auzit ca de maine iar se f**e vremea .... deci, ma bucur ca am apucat 2 zile de mers pe anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 pai pune bre o husa pe ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 vineri o sa fie frig si o sa ninga putin asa ca este mai frumos cu masina este mai cald a si ai si muzica As venii si eu cu masina...Cine ma ajuta sa o imping pana la Mc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 daca ninge , pune-i schiuri Mesaj completat Pai cum mah pupi tu iti iei o masina pe care n-o poti impinge ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 19, 2011 Share Postat Ianuarie 19, 2011 daca ninge , pune-i schiuri Mesaj completat Pai cum mah pupi tu iti iei o masina pe care n-o poti impinge ? ) O pot impinge, mai ales ca n-are motorul pe ea...Dar cine o mai conduce in cazul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 ii pui pedale , un lant si gata. Esti Fred Flinstone Mesaj completat la ce iti mai trebuie motor , mai si consuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 20, 2011 Share Postat Ianuarie 20, 2011 ii pui pedale , un lant si gata. Esti Fred Flinstone Mesaj completat la ce iti mai trebuie motor , mai si consuma la cat consuma bietul fiat, nu-mi fac griji de bani de benzina. Cred ca-l pot alimenta de la bateria telefonului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 il tine in rucsac si are receptorul cat o paine , dar bateria-i tine o luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 e spion puppy . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 unde na1ba a fost soare ca numai ceata si umezeala a fost !!! eu am iesit cu mobra si ieri si alaltaieri cat a fost soare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 e spion puppy . e beat, fumat, dar numai spion nu e pupila )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 21, 2011 Share Postat Ianuarie 21, 2011 unde na1ba a fost soare ca numai ceata si umezeala a fost !!! gresesti , au fost 2 zile cu soare si vreo 8-10 grade... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 23, 2011 Share Postat Ianuarie 23, 2011 ce uragan bre ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 bate vantul pe-aici . Oare cand vom ajunge si noi la 1 mie si ceva de pagini ? In cati ani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 bate vantul pe-aici . Oare cand vom ajunge si noi la 1 mie si ceva de pagini ? In cati ani ? de ce bre' vrei sa scoti un roman bestseller ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 nup , il las pe Pupila ca el e scriitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 vezi ma Pupila toate r1-urile si hayabusele vor sa ajunga Ducati ............ cu D mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 24, 2011 Share Postat Ianuarie 24, 2011 Sunt in medical fortat...S-a intalnit impactu cu coliziunea si s-a produs inevitabilul. La nici 5 zile dupa ce mi-am scos degetul de la mana stanga din atela, am mana dreapta plina de taieturi in ultimul hal. Iau o pauza de la tastat, ca e al draq de greu cu stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 Adolf nu ai nimerit Eu sunt fan Ducati si Honda Dar nu am bani de Ducati si mi-a fost frica sa ma bag la un SH de prin 98-99 auzind ca sunt ceva mai scumpe la intretinere si mai pretentioase Monster 620 Dar nici cu CB 500 nu mi-e rusine. Puppy, tu ce ai mai patit omule? Ducati nu mi-as lua decat daca n-as avea acces la japoneze Am patit buba si...Atat! Mai multe detalii live Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxv750 Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 da eu....Alyberceni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Ianuarie 25, 2011 Share Postat Ianuarie 25, 2011 mi-am luat ulei pt mobra motul 300V dublu ester 10W40, filtru de ulei si lichid de frana .... astept cu nerabdare primavara! ufff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Baga un pret Nu ziceai ca iti vinzi motoreta? Si daca o vand .. asta inseamna sa numai am grija de ea??? chiar daca o vand .. imi respect mobra si ii ofer tot ce este mai bun, pt ca si ea are grija de mine si nu ma da pe jos, toata afacerea ulei, filtru, si lichid de frana m-a dus 249 ron. Ulei 300 V (3 litri) - 210 Ron filtru de ulei - 25 Ron Lichid de frana 500g - 14 Ron Iar de vandut ... mai tarziu ... in august la sf imi vine alta motoreta K11 1000 , pana atunci ... voi merge in continuare cu SRAD-ul meu de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 Nu ma gandeam bre sa vinzi o janghina, pur si simplu ma intrebam cand iti iei alta motoreta si daca nu ai gasit cump pt asta. Oricum, suna misto motorul, l-am auzit asta vara la Mc. Nu am stat sa caut cumparator ,... probabil, prin iulie am sa caut cumparator, pana atunci sper sa aiba grija de mine suzi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 ai si capac monopost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Ianuarie 26, 2011 Share Postat Ianuarie 26, 2011 ai si capac monopost ? nu! am cautat capac, dar nu am gasit .. mai bine zis nu m-am agitat sa caut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate