simpluu Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 N`am de dovedit nimic nimanui , eu imi vad de treaba mea in continuare , ca de critici care comenteaza aiurea o sa fie plina lumea mereu..bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 cine se anunta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildgeo Postat Februarie 4, 2011 Share Postat Februarie 4, 2011 cine se anunta ? moi Mesaj completat N`am de dovedit nimic nimanui , eu imi vad de treaba mea in continuare , ca de critici care comenteaza aiurea o sa fie plina lumea mereu..bafta. bro ,,,... crede-ma ca va tine vopseaua chiar dacanu aplici cu lac... fratele meu .. tot la fel si-a vopsit casca negru mat cu pistolul de vopsit, si a mers toata vasa trecuta cu casca a fost plecat si inafara bucurestiului .. si a tinut perfect vopseaua pe ea ... asa ca lasa gurile rele sa vb in continuare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 6, 2011 Share Postat Februarie 6, 2011 e in moarte clinica topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Faceti cunostinta cu noua Sofia, Sofia Reloaded ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 s-o stapanesti sanatos ! Cat a costat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 (editat) Multumesc. Kawasaki Ninja 2004, pret 2500 euro. Editat Februarie 8, 2011 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Multumesc. Kawasaki Ninja 2004, pret 2500 euro. S-o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de altul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Faceti cunostinta cu noua Sofia, Sofia Reloaded ! Imi place.frumoasa tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 S-o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de altul! Imi place.frumoasa tare. Multumesc baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pittbul Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Sa-ti traiasca si tu pe ea muuulti km fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 S-o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de altul! Imi place.frumoasa tare. Multumesc baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 S-o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de altul! Imi place.frumoasa tare. Multumesc baieti Mesaj completat Multumesc razvane! Scuze pentru cele 9086875 post-uri, netul e de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 8, 2011 Share Postat Februarie 8, 2011 Sa o stapanesti sanatos si sa aveti grija unul de celalalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 9, 2011 Share Postat Februarie 9, 2011 Merci pupi Mesaj completat Vand N97mini, pret 220 euro. http://www.okazii.ro/catalog/52476675/nokia-n97mini.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 10, 2011 Share Postat Februarie 10, 2011 bah ce e cu linistea asta ? A dat calduraaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 bah ce e cu linistea asta ? A dat calduraaa Pentru mine "caldura" vine-n martie Intrebare de 15 puncte...Gasesc pe la voi un cadru de bord? Nu conteaza modelul. Am la a mea unu de zx4 si tre' modificat la greu si o sa iasa urat, imi trebuie ceva mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 @Pupila: vorbeste cu Andrei care dezmembreaza GPZu..poate nu l`a dat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 (editat) @Pupila: vorbeste cu Andrei care dezmembreaza GPZu..poate nu l`a dat.. Merci de sfat, dar GPZ ul nu are cadru de bord Editat Februarie 12, 2011 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Ah..nu stiam , scuze..baga un ochi pe la dezmembrari si piese ca sigur gasesti ceva..in ce stadiu mai e motoreta? te vedem pe strazi la primavara acuma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 12, 2011 Share Postat Februarie 12, 2011 Ah..nu stiam , scuze..baga un ochi pe la dezmembrari si piese ca sigur gasesti ceva..in ce stadiu mai e motoreta? te vedem pe strazi la primavara acuma ? In martie ies cu ea. E gata, mai tre' mici retusuri estetice si...De plata vre-o 7 mil. plus asigurarea...Numai ca-s vraiste cu banii acum si astept luna martie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 Pupi am avut si eu pe gpz un fel de schelet metalic la bord care imi sustinea carena de fata, bordul, si imi tinea farul. Oricum nu cred ca ti se potriveste la vfr.Uite o poza mai jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 Pupi am avut si eu pe gpz un fel de schelet metalic la bord care imi sustinea carena de fata, bordul, si imi tinea farul. Oricum nu cred ca ti se potriveste la vfr.Uite o poza mai jos. Nu, nu se potriveste. Cadrul de bord la VFR si la mai toate motoarle sport, defapt nu-i chiar cadru de bord El practic tine carenajul fata si parbrizul/oglinzile, dar nu stiu din ce motive, tot cadru "de bord" se numeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate