BeerBelly Postat Februarie 13, 2011 Share Postat Februarie 13, 2011 am dat si io azi cacatu de pasare jos de pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 De ce ai facut asta ma? Era decorativ acolo Cine are garaj dintre voi, si ma poate gazdui si pe mine sa ma uit putin la motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 14, 2011 Share Postat Februarie 14, 2011 am dat si io azi cacatu de pasare jos de pe motor Motorul tau e o "pasare neagra"...Ce varsta are daca inca se kaka pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 vine cineva diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinxv750 Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Da grasule...Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 ba sa`mi bag picioru ... am consumabile, am tot ce trebe sa scot mobra pe strada ... da e vremea asta de (cuvant urat) si nu am cand sa o desfact sa o pregatesc de strada .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 ba sa`mi bag picioru ... am consumabile, am tot ce trebe sa scot mobra pe strada ... da e vremea asta de (cuvant urat) si nu am cand sa o desfact sa o pregatesc de strada .... Rabdare frate! Mult a fost de asteptat, putin a ramas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 20, 2011 Share Postat Februarie 20, 2011 adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Mai avea umpic si ningea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 lasa sa ninga , ca e frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simpluu Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Craciun Fericit Baieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 sa nu va aud cand vor fi 40 de grade la umbra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Februarie 22, 2011 Share Postat Februarie 22, 2011 Timisoreana la greu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 sa nu va aud cand vor fi 40 de grade la umbra Prefer canicula... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 eu prefer primavara si toamna pe motor , vara e frumos noaptea decat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 23, 2011 Share Postat Februarie 23, 2011 eu prefer primavara si toamna pe motor , vara e frumos noaptea decat ) Nu ma deranjeaza temeperaturile ridicate, chiar daca transpir ca porcu' cu echipamentul pe mine. Prefer cald decat frig si urasc crancen zapada. Oricum, esti in avantaj...Intai vine primavara, avantaj tu...Vine vara, avantaj eu...Vine toamna, iar avantaj tu Evident, glumesc... Vremea buna e in avantajul tuturor mobristilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 vine cineva maine la mc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 24, 2011 Share Postat Februarie 24, 2011 Eu nu cred ca ajung, dar incerc. Daca ajung si nu-i nimeni, va stresez cu telefoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Februarie 25, 2011 Share Postat Februarie 25, 2011 pupila , nu veni , vrei sa strici traditia ? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 pupila , nu veni , vrei sa strici traditia ? =)) N-am venit, dat fiin faptul ca tin la traditii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 sa vina vara mai raepede ca ma fac cacao din bere la terasa si sa las motoru acolo )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Februarie 26, 2011 Share Postat Februarie 26, 2011 sa vina vara mai raepede ca ma fac cacao din bere la terasa si sa las motoru acolo )))) Lasa vrajeala...Nu de bere ti-e tie dor, ca bere bei si iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristian_Marian Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 vineri sunt 5 grade si sambata sunt 7grade vine caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neo_geo Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Bai baieti.... cei mai nepriceputi.... cu ocazia inceperii de sezon... va astept la schimbu de consumabile si alte mici pregatiri.... preturi de criza;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Geo sa imi zici si mie cat iei pe o verificare asa generala ochiometrica a motorului Ochiometrica? Pai vrei sa-ti zica ca-i frumos si atat? Tre sa-l asculte (in caz ca-i bate ceva sau s-au desincronizat carburatoarele) si sa-i verifice cateva chestii cum e uleiul, lichidul de frana, presiunea in roti, Tot ce pe parcursul iernii putea sa se "strice" sau ce n-ai ferificat la retragerea motorului la iernare, in cazul tau la cumparare. Gata, probabil am aberat destul...nu-mi dau seama ca-s praf si...fum si praf si praf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate