Sari la conținut

Zona Rahova - Ferentari - Magurele

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

bha un pui e al meu.. ca te ia mama draq...:) te sun maine:)

Mesaj completat

bha un pui e al meu.. ca te ia mama draq...:) te sun maine:)

Geo , puiule catelusa e a ta daca o vrei !! nu stiam ca vrei caine :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bai nu o sa va vina sa credeti , in urma anuntului postat pe topic DONEZ PUI PITTBULL m-am trezit cu politia acasa azi ...... noroc ca nu eram acasa :)

maine dimineata trebuie sa ma prezint la sectia 18 , deci suntem supravegheati din umbra ?? :)

Link spre comentariu

eu am profilul public , mi-am dat de mai multe ori adersa s-au am explicat cum se ajunge la mine , iar eu figurez la asociatia chinologica si la politie ca propietar de Amstaf .......

vanzarea de rasa pitbull este ilegala iar donatia NU , cred ca vroiau sa verifice treaba asta , de accea mi-au lasat vorba sa merg sa dau cu subsemnatul .......nu scoateti berea de la rece ca nu vor face nimic , sper sa ajung azi la ei sa fac caterinca .......

Link spre comentariu

bai nu o sa va vina sa credeti , in urma anuntului postat pe topic DONEZ PUI PITTBULL m-am trezit cu politia acasa azi ...... noroc ca nu eram acasa :)

maine dimineata trebuie sa ma prezint la sectia 18 , deci suntem supravegheati din umbra ?? :)

In cazul asta, vand 4 kg cocaina...Sau donez, ca sa nu ma bage la trafic...Mai am cateva AK47, 12 kg mercur rosu, una bucata cadavru Elodia, cateva carduri clonate si bonus, dau o duzina de imigranti ilegal, ce pot fi folositi ca sclavi. Relatii, cu sau fara mandat, la adresa din buletin. :)

Link spre comentariu

pupila da mai ai porbagaju ala de pastile de extazy ? si tot acolo stai langa lukoiul ala de la puscarie de la rahova ? :scratch:))

le mananca ca pe M&M :) ...... bai momentan nu voi merge la sectie ca sunt contagios si fac febra mare :) , mai precis varsat de vant .....

dar cand o sa-mi scada febra am sa merg ca sa contaminez sectia de politie :)

Link spre comentariu

sa-mi aduceti si mie o poza cu o domnisoara pe motor de la Expobike , asta daca nu vin personal ca sa comit un atentat biologic :bounce:

Link spre comentariu

pupila da mai ai porbagaju ala de pastile de extazy ? si tot acolo stai langa lukoiul ala de la puscarie de la rahova ? :)))

Da frate, tot acolo stau, mai exact pe str. carul mare nr. 2 sector 5. Mai am tot felul de droguri...Pentru doritori, Beerbelly de la mine cumpara vrac si vinde la doza :P

Mesaj completat

le mananca ca pe M&M :laugh: ...... bai momentan nu voi merge la sectie ca sunt contagios si fac febra mare :laugh: , mai precis varsat de vant .....

dar cand o sa-mi scada febra am sa merg ca sa contaminez sectia de politie :bounce:

Deci vrei sa-i ataci biologic...Teroristu!!!!

Si pt WTF, la multi ani mane!!!

Editat de Pupila Dilatata
Link spre comentariu

Sectorul 5 din pacate...Culmea e ca majoritatea vecinilor tai, au fost sau sunt si vecinii mei temporar, cand sunt la Ghe 6 rezidenti :bounce:

avem atatea in comun ..... :laugh: nu ne-am mai vazut demult la un cico sa povestim

Link spre comentariu

@ WTF La multi ani bre'

ma Pupila o sa trebuiasca sa cicatrizez ranile din stomac lasate de Varicela cu niste absinth :bounce:

ps. mai exista Apasu' Bar ?

Link spre comentariu