Neutral Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Ghita_Adrian : daca nu ai rezolvat cu motoreta te ajut eu,fac parte din gasca cbr-istilor de 4 ani,stau pe Salaj si te ajut si cu inlocuirea pieselor daca ai nevoie. 0763660277 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arminwad Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 @Neutral Salut, Pe tine te-am salutat din masina la trecerea de pietoni de la fabrica de paine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminelu01 Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 (editat) salutari la toata lumea......are cineva nr de telefon al lui Wild Geo?.......a si am ramas fara motor...in caz ca nu ati aflat Editat Februarie 16, 2013 de cosminelu01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 @ GOODCAT ... mane' , scuze dar abia acu' ti-am citit mesajul din 13 ianuarie ! daca mai ai nevoie de tabla iti gasesc eu ceva ! da-mi de veste daca mai ai nevoie si o rezolvam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 18, 2013 Share Postat Februarie 18, 2013 nop , saptamana asta ma apuc de desfacut la el .... ma gandesc sa imi iau o codita de hornet avariata si sa ma joc putin cu fibra de sticla .......! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 cred ca o sa abuzez de oferta ta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 salut baieti care sunteti din magurele sa facem o iesala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 16, 2013 Share Postat Martie 16, 2013 ar fi super sa iesim poate imi dai si mie de stire cand iesiti sa vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 19, 2013 Share Postat Martie 19, 2013 Practic nu se stie daca gasesti pe cineva )) Eu stau pe langa Magurele (pe sos. Bucuresti-Magurele mai exact) dar nu am scos inca motorul . Teoretic ne gasesti in fiecare vineri seara pe la Mc. Trafic Greu. Suntem mai multi cum se incalzeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 ya yaaaa , pic's !!!! deci sa inteleg ca proiectul e aproape de finalizare daca este deja la vopsit ? bre' Vlad tu in ce stare te afli cu proiectul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 sa incalzit eu am dat o tura deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 eu iau salariul pe 25 , deci pe 26 imi fac RCA ca in rest e gata de forja ..... chiar mai bine pot spune , i-am tras o guma de spate laser frate ! Pirelli Diablo Rosso 2 , e tata cauciucelor mixte strada/circuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 20, 2013 Share Postat Martie 20, 2013 bun,bun poate o sa mi-l arati si mie eu am facut asigurare revizie tot, nu mai trebuie decat sa o plimb eu iau salariul pe 25 , deci pe 26 imi fac RCA ca in rest e gata de forja ..... chiar mai bine pot spune , i-am tras o guma de spate laser frate ! Pirelli Diablo Rosso 2 , e tata cauciucelor mixte strada/circuit ce motor ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 hornet 599 Noua? Cat ai dat pe ea? nu noua ! este sh dar in stare exceptionala , de la Remusmoto ! 35 euro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Martie 21, 2013 Share Postat Martie 21, 2013 aha misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Salut baieti cine ma ajuta si pe mine cu un bord de honda cbr 600 f2 ceasurile de bord ma intereseaza....stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 ehe )) mai am de lucru la ea destul... da pana da caldura vreau sa ii vopsesc aripa fata, tobele si coatele in camp electrosatit, sa le fac si pe ele negre. Vreau sa vopsesc si radiatorul negru. Am schimbat stopul spate si suportul de numar ca nu se mai putea cu ele si acum caut o opinca de cauciuc spate ca al meu deja era obosit de la atatea nunti botezuri si cumetrii. De facut ar mai fi destule la el dar astept sa termine Cristi prinderile de ghidon pe urma .... e totu stabilit. Bani sa fie, ca m-a m-ai linistit iju de 10 milioane ca l-am dus la vopsit calumea )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Ghita_Adrian : daca nu ai rezolvat cu motoreta te ajut eu,fac parte din gasca cbr-istilor de 4 ani,stau pe Salaj si te ajut si cu inlocuirea pieselor daca ai nevoie. 0763660277 Salut vecine, io-s chiar la intersectia salaj cu ferentari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dest Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 Salut,Am cumparat de la Calin Muresan din Bucuresti (username pe forum fast_joe) un releu de incarcare.Toate bune si frumoase pana l-am pus pe motor.Incarca fix 0.Am platit frumoasa suma de 200 de lei pentru un releu ARS.Multumesc domnule Calin Muresan.La cat mai multe tepe in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 1, 2013 Share Postat Aprilie 1, 2013 200 de lei?)) pai nou e pe la 100 de euro... nu va mai bucurati la chilipiruri ca de bune sigur nu au fost schimbate ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piturlea Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 m-am hotarat sa imi cumpar un hornet 2000-2002, insa inainte de a merge sa vad ofertele, as dori, daca se poate, sa vad unul bine intretinut si care are partea mecanica in stare buna de functionare, pentru a micsora pe cat se poate sansele de a-mi lua teapa. stau in bucuresti, zona liberty mal l- chirigiu. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micron Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Ce fac baietii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 stiu eu pe cineva cu un hornet, da un semn si va pun in legatura daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 si eu stie' ! ..... numai ca nu are RCA , inca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 nu vand bre , prea fiabil ca sa-l dau ! anul trecut a mancat doar benzina si RCA ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate