Ghita_Adrian90 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 unde la carol la farfurie unde stau baietii cu otomobilele tunate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Iunie 21, 2013 Share Postat Iunie 21, 2013 buuun deci la mc nu mai vine nimeni da??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Hai sa scapam de caldura din oras si sa ne bagam la o excursie pe Transfagarasan !!! maine sau Luni cu plecare dimineatza si inapoi acasa pana seara. Care se baga ? sper sa nu ma duc singur ca data trecuta o765 . o8327 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Salut care vi in seara asta la un cico in bikers?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Maine un mac si apoi un bikers si o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian79cbr Postat August 1, 2013 Share Postat August 1, 2013 salut sunt nou pe forum se mai strange cineva pe mc rahova si la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 la orele 20:00 mai vine lume - dar vezi ca azi sta sa ploua... eu am un examen azi si nu stiu daca ajung ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Care mai sunteti vii???? Eu incerc sa invii, doar ca ba nu timp, ba nu bani... In schimb am reusit sa amenajam cat de cat curtea si sa instalam piscina... Daca nu aveti ce face, va astept la o baie, un sezlong (2 in total ). Daca vreti e si gratar... lipseste carnea ) E si foisor ... lipseste berea... In schimb e muzica, aer curat si timp de balaceala... Mi-e dor de voi si ma gandeam ca daca eu tot nu ajung la mc, macar voi sa va adunati si sa veniti la mine. Va astept cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanCe Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 salutare... vin cu o propunere : avand in vedere ca nu suntem prea bine identificati in traficul din oras, propun sa facem o "plimbare", pe distanta Rahova -Benzinaria Petrom - Piata Romana- si retur in fiecare seara la ora 21:00( nu trebuie sa fie o ora anume, putem sa discuta asupra orei ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florentinel Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 vand ambreiaj complet honda cbr 1000 rr din 2005 detalii pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Octombrie 1, 2013 Share Postat Octombrie 1, 2013 Salut stau prin ferentari si imi caut de cva vreme un grup cu care sa mai ies si eu sa ma plimb sa mai vb sa mai una alta daca e vre unu care sta pe prelungirea ferentari , toporas ,etc anunta-ti-ma si pe mn sa ies si eu sa ma plimb cu voi si din rahova si din magurele de unde o fi imi e infiferent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 suntem multi pe aici dar e o perioada naspa , si din punct de vedere meteorologic si financiar ! de acum cred ca ne pregatim de incheierea sezonului ..... urmareste topicul sau cred ca vinerea pe la orele 20 se mai aduna cativa baieti la Mc.-ul de langa Liberty ... bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 pai in principiu da , hai sa stabilim o seara in care sa ne adunam ! .... asa ca de sfarsit de sezon ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Nu are nimic nu e totu pierdut la anu incepe alt sezon si porma altu si altu si altu ))) da macar sa incep sa imi fac cateva cunostinte daca va intanliti la Mc acolo vin s eu cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 (editat) se baga careva in seara asta , mai devreme asa ..... ps. imi cer scuze fata le locuitorii din calea Rahova , sos. Alexandria si Bragadiru pentru galagia si rateurile ce i-au speriat in cursul zilei de ieri ) , totusi a fost minunat sa eliberez bestia din motor ! Editat Octombrie 4, 2013 de Joon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 15, 2013 Share Postat Octombrie 15, 2013 ne-am relocat cu service-u!! https://www.facebook.com/BcMotoshop Ne gasiti de acum pe Calea Ferentari 137. este colt cu str Dumitru Ruse. Putem rezolva orice problema legata de motor la preturi avantajoase si vom reveni si cu o oferta de gazduire pe sezonul rece 2013 - 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cagivel Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Am observat un talon pierdut la circa financiara Sector 5, cea de la Natiunile Unite. Posesorul este Bugnar Alexandru si locuieste pe Cal. Ferentari. Daca il cunoaste cineva sa il anunte, sau poate chiar activeaza pe acest forum. Mai multe detalii aveti in poza atasata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 pune-l in plic si trimite-l la adresa:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cagivel Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Nu l-am luat de acolo. Nu voiam sa ma cert cu tanti ca nu e al meu si chestii. M-am gandit sa incerc pe forum. Daca nu se gaseste, ma gandeam sa dau o fuga pana la adresa, dar mi s-ar parea un pic cam ciudat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 adevaru e ca ar fi cam ciudat )))) poate vede cineva care il cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Cauta in baza de RCA si suna la ei si cere sa iti dea un numar de telefon de pe la persoana si il poti suna. Din ce vad este la ASIROM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cagivel Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Cum ai descoperit asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 cineva in seara asta la mc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Octombrie 26, 2013 Share Postat Octombrie 26, 2013 cineva in seara asta la mc?? Iti mai merge jucaria? Eu eram la bowling din pacate .. si oricum vin cu masina ca moto nu are rca si acum am descoperit ca dupa ce a stat 2 luni s-au largit 2 cleme si scapa benzina la un furtunas Cum ai descoperit asta? Cum am descoperit ce? Asirom? pai cauti dupa numar si iti da datele de RCA daca are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate