mikita Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 esti acolo?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Lasa-mi un nr de tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Pai vi 0762726940 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Am intrat ieri sa verific ce s-a mai postat pe aici, dar din pacate inainte sa postati voi... Poate vinerea viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Salutare oameni buni va asteptam la evenimentul de deschidere a sezonului moto organizat de SlowRiders - parada +party aici aveti evenimentul pe FB https://www.facebook...06848179376157/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Salutare maine seara ora 20:00-20:30 la Mc vad ca daca nu scriu nu mai zice nimeni nimic aici.... Deci acum m-am oprit de la munca și nimeni. ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 asta pentru ca nu mai este la moda motociclismul ! s-au dezvoltat metode de agatat mult mai ieftine ...... glumeam !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Oricum e trist.... adica plm vad motoare zilnic prin cartier dar nu mai apare nimeni pe la Mc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 adevarat , majoritatea din cei vechi am devenit familisti iar weekend-ul este timp de stat cu familia . motciclismul a devenit motivatie pentru a ne da jos din pat si a merge la serviciu si de a mai simti senzatia de libertate si eliberare de stres ..... poate cand vom intra un pic mai mult in sezon gasim ne adunam , pana atunci hai sa facem prezenta pe 2014 aici pe topic .... incep eu : PREZENT !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Nene Adolf, vad ca ti-ai schimbat nickname-ul si probabil si nr de tel, sau nu-l mai am eu pe cel corect. Baga-mi un P.M. cu nr. tau, sau lasa-l aici daca nu te deranjeaza, sa dam mai usor unu' de altu'. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 pai am crescut si eu mare , si ne maturizam ce naiba ! ) ti-am dat PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Astazi ca e vineri, desi e vremea ca dracu', apare careva pe la Mc? Daca se anunta lumea, vin si eu la o cafea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Deci dacă hotărăște cineva sa vina sa anunțe eu as venii la o cafea deci gândițiva intru la 19:30 sa vad daca a decis cineva sa vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Pot veni si eu scurt pe 4 roti .... nu prea o sa stau mult ca nu ma simt bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAN IERNIE Postat Aprilie 20, 2014 Share Postat Aprilie 20, 2014 Va salut baieti sunt si eu prezent,dupa ceva timp,sper sa ne mai intanlim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Aprilie 23, 2014 Share Postat Aprilie 23, 2014 ma bag si eu cu prezenta in zona rahova, probabil o sa fiu vizibil cu 2 semne de incepator unul pe casca si unul la nr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Salutare domnilor avand in vedere ca maine este vineri maine vine cineva la Mc??? Marmot spunemi te rog ca ai reusit sa scoti mobra de la iernat.... Mihaitza tu vreun gand sa iti cumperi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Salutare, eu am de gand dupa cum stii, dar nu sunt inca sigur. Am niste promisiuni in viitorul apropiat(1 luna), sper sa reusesc sa imi cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ghita_Adrian90 Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Aștept hai care cum vi mâine seară? ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 asta pentru ca nu mai este la moda motociclismul ! s-au dezvoltat metode de agatat mult mai ieftine ...... glumeam !!! Salut Adolf. Vad ca ti-ai schimbat nick-ul. Nu te-am mai vazut demult. Da un semn cand mai bei o cafea la mc poate apar si eu sa o bem impreuna. E valabil si pentru tine, Pupi . Cu timpul stau mai prost, dar nu v-am mai vazut de ceva vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 nah ma ca am gasit un RR 2004, ca sa nu va mai aud. Intr-o saptamana ma duc sa il iau. Marmota,sa nu indraznesti sa mai zici ceva acuma:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Salut Adolf. Vad ca ti-ai schimbat nick-ul. Nu te-am mai vazut demult. Da un semn cand mai bei o cafea la mc poate apar si eu sa o bem impreuna. E valabil si pentru tine, Pupi . Cu timpul stau mai prost, dar nu v-am mai vazut de ceva vreme. salut Andrei ! adevarat , nu ne-am vazut de o caruta de vreme ! am schimbat si eu nick-ul ca sa dau un bun exemplu la copii astia pe aici ! poate ne vedem vinerea care vine ! salutari la toata lumea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marmot Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 nah ma ca am gasit un RR 2004, ca sa nu va mai aud. Intr-o saptamana ma duc sa il iau. Marmota,sa nu indraznesti sa mai zici ceva acuma:)) Una e am gasit, alta ma duc sa il iau intr-o saptamana ...... si ALTA e chiar sa il si conduci :D:D E pe dimensiunile tale sau e intr-o cutie micuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikita Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 e pe dimensiunile mele bro:)) Am vorbit deja cu grasu' sa ii facem niste schimbari(cauciuce, kit de lant si placute de frana). Sper sa o iau vineri si sa vin la mc cu ea:> Merge careva seara asta? Care iese la o plimbarica?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate