inascorpio Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 votati-mi si mie colegutza, sa apara in reclama la blend-a-med... putem sa votam in fiecare saptamana aici e link-ul http://www.mycoversmile.ro/alexiandra.htm multumesc!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 io am incercat sa votez... n-a mers :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Dragii mei... Hai sa petrecem impreuna si de revelion!!!!!!!!!!!! Am postat aici ce-am gasit. /index.php?showtopic=292214 Va astept!!!!!! P.S. : Ne intalnim azi la mac??????!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 o sa fie plin la mec din catzi vad ca s-au anuntzat pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 Azi nu ajung la Mc...sper sa pot veni data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 o sa fie plin la mec din catzi vad ca s-au anuntzat pana acum ce sa zici si tu.... ma nervezi!!! ia-ti o rola si vino si tu... atata te aolesti ca o baba... eteteeeee.. glumesc...las' ca-ti fac o vizita mai incolo, ca vad ca pierzi timpul pe net... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 beri.. adu beri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) bah, mancam un senvici la mec au ba? sau in mal la burghergipsiking Editat Noiembrie 21, 2008 de Donnie Darko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) bah, mancam un senvici la mec au ba? sau in mal la burghergipsiking eu zic sa ne vedem la mac... si apoi om mere si la mall... ca singura de nebuna oricum nu merg... la 19 sau 19.30?? si apoi luam niste beri si mergem la lucian Editat Noiembrie 21, 2008 de inascorpio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 asa, hai va vin pe jos sa beu si bere si sa imi fac de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florymann Postat Noiembrie 22, 2008 Share Postat Noiembrie 22, 2008 am trecut aseara in jur de 8:30 pe la Mc.... vant tata...vant... n-am gasit pe nimeni ati iesit careva pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 23, 2008 Share Postat Noiembrie 23, 2008 vine frigu lumea fuge la caldura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Am fost vineri la Mc. pe la 8 - 8:30...... nu era nimeni, tristete maximala. Am plecat la Apasu sa beau de suparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 azi am mers fara carje param pam pam pam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 vesti bune bre' ......fara carje !!!! maine poimaine caleresti XT-ul fara casca apo fara maini ....si o iei de la capat apropoo......stie cineva cum se numeste trupa aia de indieni care canta la Unirii ca sunt prea zgarcit sa cumpar un cd si vreau sa trag de pe net !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 vesti bune bre' ......fara carje !!!! maine poimaine caleresti XT-ul fara casca apo fara maini ....si o iei de la capat apropoo......stie cineva cum se numeste trupa aia de indieni care canta la Unirii ca sunt prea zgarcit sa cumpar un cd si vreau sa trag de pe net !!! o sa merg fara dintzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florymann Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 Am fost vineri la Mc. pe la 8 - 8:30...... nu era nimeni, tristete maximala. Am plecat la Apasu sa beau de suparare Lope, Cred k era 8:31 ,la 8:30 eram eu si nu era nimeni Sper k ai beut suc de suparare,alcool nu ai voie pe cal Apropos...cred k te-am vazut duminca seara pe la spartul targului prin Billa,cred ca aveai si ''politist'' pe langa tine Bafte!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 24, 2008 Share Postat Noiembrie 24, 2008 azi am mers fara carje param pam pam pam Frate...da esti praf...Eu in noaptea accidentului am fost la urgente,ma-u pus in gips si dimineata am plecat la munte...am facut si putin traseu si asta FARA CARJE!!! Acum sunt refacut complet,nu ma mai doare deloc mana,din fericire singura parte a corpului vatamata in accident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 da bine ma )) tu aveai mana in ghips si te lauzi ca ai mers fara carje ))) patrupedule ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 Da man,dar eu am avut mana legata de gat...Tu de ce nu-ti legi piciorul de gat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 (editat) poate tzi`l indes pe gat Editat Noiembrie 25, 2008 de BeerBelly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 poate tzi`l indes pe gat Mai bine imi indesi o cola pe gat,vineri la Mc Chiar man...poate ne vedem zilele astea la un cico,pe undeva prin zona,ca acum poti sa mergi ca doar esti baiat mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 sal all pt cine intereseaza sa participe pe 1 decembrie /index.php?...5382&st=170 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 pffff .. iar io sunt accidentat ((( ... da pupila ne vedem ... cum plm BA NENE DA ZICI CA VATZI MUTAT TOTZI DIN RAHOVA... UNU NU MAI POSTEAZA AICI !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 criza mondiala afecteaza inclusiv threadul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate