Pupila Dilatata Postat Noiembrie 27, 2008 Share Postat Noiembrie 27, 2008 criza mondiala afecteaza inclusiv threadul nostru Pai sincer,daca era vreme frumoasa intelegeam,era lumea plecata sa se dea cu motorul,dar cum afara e vai-si-amar,ma asteptam macar pe forum sa fie <galagie>... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 bre care apare azi !?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 paznicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 trouth........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 28, 2008 Share Postat Noiembrie 28, 2008 Cred ca sa cam dus draq intalnirea noastra saptamanala...Cred ca vremea e de vina,sau,va-ti mutat din rahova? ...Eu vorbesc,care nu am mai venit de acum 2 saptamani Poate pe sambata sau duminica iesim in vre-un bar ceva,daca Mc-ul nu mai e asa interesant,poate vinul fiert ne starneste mai mult interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 urasc sa am dreptate ............dar mai dati cateva pagini inapoi ( cateva sute ) pe atunci cand ii spuneam lui Dan ca asta o sa se intample ..........adica ca o sa se dizolve gasca dupa cateva intanliri dar m-am inselat doar la numar !!!!! este a doua sau a treia oara cand vad treaba asta !!! pacat ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 bha ce m-am imbatat aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 ai draqu punkisit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 nush mha ce zici tu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 la multi ani bah' ......hai sa bem !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 eu mi-am rupt scarita din fata stanga vineri. idei unde pot sa gasesc mai ieftin? pt ca daca ma duc la kawasaki parca si vad ca ajung sa dau 50 de euro pe un set Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 cuoaieeeeeeee...... am plecat sa beau duminica seara ... am ajuns acum acasa )))) eu mi-am rupt scarita din fata stanga vineri. idei unde pot sa gasesc mai ieftin? pt ca daca ma duc la kawasaki parca si vad ca ajung sa dau 50 de euro pe un set vezi ca 50 de E pe set nu mi se pare mult )) la CB din 96 e 100 E O scarita )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 whoa... de cita vreme nu am mai intrat p'acilea ) e normal sa fie activitate redusa la intilniri in perioada asta, io nu m-am mai suit pe capra de o luna... trebuie sa ii schimb uleiu', filtru' si alte alea... da' las' ca vine primavara si ii dam noi goarne pe la McD pace voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 ba am gasit in japonia prin tomina si o sa fie ceva mai ieftine, problema e ca o sa fie peste 2-3 luni probabil. cineva mi-a zis sa incerc la ktm la cotroceni ca cica au preturi bune. alte idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 ba am gasit in japonia prin tomina si o sa fie ceva mai ieftine, problema e ca o sa fie peste 2-3 luni probabil. cineva mi-a zis sa incerc la ktm la cotroceni ca cica au preturi bune. alte idei? 2-3 luni? Le aduce cu risca din japonia? Incearca la kaore,mie mi-a comandat instalatia electrica din japonia si a ajuns intr-o luna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 50 ron sudura, ce s-a rupt la ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 mie mi se pare razna ideea ca tre sa dau comanda din japonia pt O amarata de scarita. ma gandeam la ceva magazin, iau setu, plec acasa, le montez si ii dau pe strazi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 poxipol suruburi si cauciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 la mine a mers cu o gaura data mai sus si apoi montat un surub in loc de scarita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 pai io ce zic aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 La Mc mai vine careva? Sau mergem prin vre-un bar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 La Mc mai vine careva? Sau mergem prin vre-un bar? baruri tata... hic, io-s deja makit, hic ! ! ! ! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 nu dati banii pe globulete si cadouri .... aduceti-mi vin , ca de restul ma ocup eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 de n-am baut in ultima saptamana cat pentru tot timpu pe care l-am petrecut la pat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Numai betivi Mai dati si voi de stire cand iesiti la baute,poate mergem in haita Chiar...Voua ce v-a adus mosu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate